Na koliko ti je osvezenje? Jel to mesovita upotreba 4G/5G+wifi ili?Stigao i meni poklon. Telefon za sada odlican. Baterija dobro drzi i uz intenzivno koriscenje (dosta razgovora, YT, video) jos uvek nisam bio u situaciji da potrosim bateriju. Nema problema sa sistemom
Od MIUI 13 (cini mi se), pa nadalje, ove opcije nema. Imas digital wellbeing (iliti sigitalno blagostanje 🤣 ako ti je fon na srpskom) i tu mozes da vidis koliko je radio ekran ali po danima. (Nema starog dobrog grafika i izlistane potrosnje po aplikacijama i vremenu upaljenosti ekrana kao pre)SOT ni ja ne mogu da vidim, postoji li uopste ova opcija na ovom tel ?
Gde si video? Moze neki link/transkript na engleskom?I Bugari mu dadoše vrlo dobru ocenu.
Auu, nisam znao da je GSM Arena Bugarski sajt, ali gugl i hint: Orlin Milinov su sve rekliPa evo ti na linku koji sam okačio par poruka iznad![]()
Ima ali na xiaomi eu romovima. Na globalu i eea nema više starog dobrog grafikona.Od MIUI 13 (cini mi se), pa nadalje, ove opcije nema. Imas digital wellbeing (iliti sigitalno blagostanje 🤣 ako ti je fon na srpskom) i tu mozes da vidis koliko je radio ekran ali po danima. (Nema starog dobrog grafika i izlistane potrosnje po aplikacijama i vremenu upaljenosti ekrana kao pre)
Sta je razlika izmedju EEA i EU ROM-a? Ja sam mislio da su oba za EU trziste i te telefone.Ima ali na xiaomi eu romovima. Na globalu i eea nema više starog dobrog grafikona.
Suština.Sad i nema svrhe menjati tel koji su jednu generaciju noviji.
Nema kod mene na 13t ni 1 ni 2Jel moze neko ko ima 13T da mi kaze jel ima sledce:
1. settings --> display jel ima opcija AI Image engine?
2. settings --> display jel ima opcija antiflicker mode?
Hvala na odgovoru. Znaci da je do MIUI. Ako hoces da aktiviras neke od tih opcija, skini miui hidden options sa play storeNema kod mene na 13t ni 1 ni 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari