Šta je novo?

Xiaomi 13T/Pro

Ima na SarpiTV običan 13T.

Pa ono li je recenzija, čovek osnovne stvari nezna o telefonu a vrši recenziju

Ti bolje pravopis prvo da obnoviš, pa onda da ocenjuješ tudji rad :)

Kada nam stiže Benchmank recenzija za ova dva telefona na YouTube.... još malo pa ističe promo period.... dosta nas čeka na vaš glas razuma ;)
Kako stvari stoje, nikad.
Sarpi je recezent u pokušaju. Čovek voli to što radi, ali ipak to nije dovoljno. Onaj drugar mu je bolji, ali daleko je to još od ozbiljne priče.

Koliko znam promo period istice veceras. Tako da ko zeli da poruci po promo cenama ima jos par sati fore.

Benchmark nema skoro nikakav kontakt sa "Xiaomi" kancelarijom već par meseci. Koji je razlog za to, ne znam. Procenite sami.
Sarpi i kolega su generalno OK likovi, al prosečan korisnik neće nikada uzeti Oppo Ili Realme GT sa kp, da se ne lažemo.

Potpuno sam prevideo tj nisam ni pokušao da nađem informaciju o tome pre kupovine 😁

Mada, da budem potpuno iskren, za ovih par dana nisam primetio nikakav problem. Sada sam u ovom testeru ga probao 83843992 puta i nijedan fejl. Videćemo.

Po ovome ovde stoji da oba imaju "ultrasonic proximity sensor":

13T:

13T Pro:

Hajde, ko uzme Pro model da javi 😁

Poslednja izmena:
Benchmark nema skoro nikakav kontakt sa "Xiaomi" kancelarijom već par meseci. Koji je razlog za to, ne znam. Procenite sami.
Sarpi i kolega su generalno OK likovi, al prosečan korisnik neće nikada uzeti Oppo Ili Realme GT sa kp, da se ne lažemo.
Pa da ali pitanje je koliko će biti iskren onaj ko dobije fon na recenziju i još ima sponzora da kaže možete uzeti ovaj fon kod njega uz pretplatu i reciklažu i onaj ko kupi za svoje pare.

Promocija istekla. 13T nema više na stanju, a stoji i puna najavljena cena. Ko je kupio, kupio :)

A1 isporučuje iz preordera. Stiglo jutros.

Prilozi

• IMG_5367.jpeg
    IMG_5367.jpeg
    86.3 KB · Pregleda: 73
Jel se registracijom na Mi sajtu ujedno registrujemo i za preciscivac i za zastitu ekrana(dve muve jednim udarcem)?

Odradio sam to i stigao je kao onaj mejl da su evidentirali registraciju, ali ne pise na sta se sve odnosi.

Telefon uzeo prekljuce, al jos ne stizem da sednem i isprebacujem sve sa starog, tako da cu i preciscivac docekati sa telefonom u vakum pakovanju 😆

Kako stvari stoje, nikad.
Sarpi je recezent u pokušaju. Čovek voli to što radi, ali ipak to nije dovoljno. Onaj drugar mu je bolji, ali daleko je to još od ozbiljne priče.

Da li Benhmark baš mora da ima kontakt sa Xiaomi kancelarijom, kako bi radio recenziju Xiaomi ili bilo kog drugog telefona?

Mora. Neće ga sami kupiti da bi radili recenziju svakako.

Onda će brzo, ja čekam iz Yettela pa da utopim iP 12.

Jel se dobija punjač u pakovanju?
Naravno, 67w. Fino leži ova koža u ruci.
Opalio par slika, deluju oštrije slike na 13t nego na 13pm u kućnoj varijanti point and shoot.

Prilozi

• IMG_5373.jpeg
    IMG_5373.jpeg
    179.1 KB · Pregleda: 75
Ne moraju kupiti niti uzeti telefon od Xiaomia. Odradi se sponzorska saradnja sa nekom firmom koja prodaje uredjaje. Uredjaj na kraju recenzije vrate. Ovi dobiju shout-out i to je to.

Može i tako, ali mislim da bench ne radi tako.
Na ovaj način su mogli da urade i brojne recenzije uređaja kojih kod nas nema, pa ipak nisu (tek možda par egzotičnih uređaja za naše podneblje su na taj način predstavili i to opet pretežno uz podršku lokalne kancelarije).
Bilo kako bilo, benchmark je lider na našem podneblju u poslu kojim se bavi i to bi trebalo da prepoznaju lokalna predstavništva.

Ne moraju kupiti niti uzeti telefon od Xiaomia. Odradi se sponzorska saradnja sa nekom firmom koja prodaje uredjaje. Uredjaj na kraju recenzije vrate. Ovi dobiju shout-out i to je to.
Ta firma kupi X nekog telefona, što je X veći, to ni oni neće želeti lošu recenziju. Samo individualna kupovina osigurava 100% relativno objektivnu recenziju.

I ne dobiju dinar od njih. :D Ovako svaki vendor plaća da se urade recenzije. Oni neće da rade besplatno recenzije ni za kog vendora.

Pa dobiju telefon na testirarnje. Ne cekaju da dobij i telefon i pare? Youtuberi obicno placaju iz svog djepa uredjaje da test bude objektivniji.

Neka u video ubace drugog sponzora.

Ako se ceka da se neko pojavi ko ce platiti recenziju onda je to.. placena recenzija.

Sumnjam da Bench tako radi.

Nisi dobro upućen u bench recenzije onda.

Pa dobiju telefon na testirarnje. Ne cekaju da dobij i telefon i pare? Youtuberi obicno placaju iz svog djepa uredjaje da test bude objektivniji.

Neka u video ubace drugog sponzora.

Ako se ceka da se neko pojavi ko ce platiti recenziju onda je to.. placena recenzija.

Sumnjam da Bench tako radi.
Pa i jeste plaćena recenzija u neku ruku, promovišu telefon. Zapitaju se zašto oni nikad ne kažu ne preporučujemo ovaj fon, bla bla, pa mora i ti krsevi da se prodaju u y....

Preporuce oni telefon ako ih te firme posalju na neko lepo putovanje tj predstavljanje uredjaja :ROFLMAO:
Salu na stranu, ne znam sta se desilo al trebali su iz kancelarije da ih kontaktiraju bar zbog samog kvaliteta video sadrzaja i recenzije na sajtu.

Neće ti to niko reći direktno, već više kroz odnos uloženo-dobijeno.
Vrlo je teško napraviti recenziju, jer prvo mi kao kupci imamo različita očekivanja i zahteve. Nekom je bitan izgled, nekome ekran, nekome kamere, soc...
I opet zbog kratkog vremena za recenziju, recezent nema potpuni uvid u sam kvalitet uređaja, jer se neki problemi mogu ispoljiti posle 6 meseci ili posle narednog apdejta...

Ko sad kupi telefone po punoj ceni on nije normalan.

Nazad
Vrh Dno