A koliko možemo nadogradnji očekivati još ove i sledeće godine ili ?To su, za sada, zvanicna naglabanja i niko od njih ne pominje regione apdejta... Za 13 ocekujem u prvom kvartalu sledece godine, realno za EEA. Mozda Global iznedre ranije, no, samo mozda.
Znači traži nov ovaj još neki mesec i ende.Koliko sam upoznat, još sledeće i to je to, mada ne mora da znači. Videćemo.
Ma oni će raditi ali kad nema update badava sve .Mene i dalje odlicno sluzi 13 pro, tako da ne planiram da ga menjam dok ne crkne!
Pa kad nema update Softvera radi usporenje nema ažuriranja u ni jednom pogledu .Što???
Osim sto je EEA napunjen ful google sevisima i aplikacijama, bukvalno nikakve razlike.Moze li mi neko pomoci da sagledam razlike/slicnosti izmedju Xiaomi EEA i Global verzije ROMa (osim u intenzitetu pristizanja apdejtova?!
Hvala unapred!
Po Vama jel lepši Xiaomi 13 ili IP 14 i naravno funkcionalniji ?Ja se vratio na iP14 ali mi je Mi13 i dalje tu i koristim ga za kucnu upotrebu ali apdejta nemaaaa 😔
Ne treba mi kineski, nego se pojavio. Uskoro će valjda i za ostale regione.Šta će ti Kineski ROM?
Pa kad dođe update kako da odbijem ?Ako smijem pitati, zasto toliko cekate taj update? Poznato je da nista posebnog ne donosi, cak stovise, zbrlja Home ekrane radi novog layouta sa ikonama. Sve ostalo je cak i rizik.
To pod dva kako to ispraviti ?🙂Ima dva nacina: 1. jednostavno ne napravis update. 2. ako te kopka obavijest na mobitelu da imas update i to se lako rijesi ako zelis.
Ostaje samo ako te kopka to sto znas da postoji novi OS pa bas MORAS. Tu nema pomoci![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari