Šta je novo?

Xiaomi 13/Pro

Settings > Fingerprints, face data, and screen lock > Authorization & revocation

Tu onda ugasis "Updater".
Ja obicno ugasim i system apps updater.

Ako vec imas obavijest o dostupnoj nadogradnji, kad ovo napravis i restartas telefon trebala bi nestati. A ako nemas i ovo napravis, system ti nece nikako chekirati update, a ako budes ručno isao jer te kopka morat ces tamo napraviti korak ili dva da ponistis ovo gore. To cesto moze biti dovoljno da odustanes od namjere da ides cackat update
:)

Pogledajte prilog 474404
Na Srpskom mi je fontel ali si poslao sliku pa ću namestiti .

Moj vanila 13 još uvek ništa. Region je već par meseci UK. Skoro se apdejtovao na 1.0.10.0 a pitanju je EU verzija/ROM.

Xiaomi 13 izgleda tek krajem januara ako dobije Hyper Os2 .
Ma da se plašim šta on novo ima da donese!?

Šminku ^2 i Android 15 (ko ne može bez njega) ;)

Stigao Hyper OS 2.0 i za Xiaomi 13

Prilozi

• Screenshot_2025-01-08-10-11-23-206_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2025-01-08-10-11-23-206_com.android.updater.jpg
    38.8 KB · Pregleda: 27
Ovaj update je za izbegavanje.

Telefon više ne radi fluidno kao što je ranije radio. Imam osećaj da je sve nekako sporije u odnosu na ranije.

Sad se treba nadati da će novi update ubrzo.

Ljudi imam jedan problem sa xiaomi 13, zena koristi i zadnjih par dana se notifikacije uopste ne cuju, viber,sms,instagram...
Da li je to mozds neka opcija da budu mutovane ili slicno, kad resetuje telefon sve normalno bude.

Probaj u svakoj aplikaciji posebno da li su uključene notifikacije i koja sve obaveštenja

1000130907.jpg

Pregledao sve aplikacije i podesavanja i dalje isto, evo i danas opet bez zvuka

Pokušaj sa factory reset.

To necu da radim jer je besmisleno skroz da telefon tog ranka ima takav bag da postane skoro pa neupotrebljiv i da je resenje factory reset(telefon kupljen za zenu pre pola godine i podesavala ga je mesecima i sad da opet to radi necu)

Da li je dobila Hyper OS 2.0?

Ti baš nećeš ništa da uradiš.

Stavi region UK, skini update i možda ćeš rešiti problem.

Nije dobila jos update, i dalje je valjda patch iz septembra, radio telefom normalno pola godine i sad ovako, resetovao i radilo normalno j posle nekog vremena opet, probali da vratimo na osnovnu temu reko mozda je do toga kad ono opet isto.
Da li moze uputstvo kako da odradimo taj update?

To necu da radim jer je besmisleno skroz da telefon tog ranka ima takav bag da postane skoro pa neupotrebljiv i da je resenje factory reset(telefon kupljen za zenu pre pola godine i podesavala ga je mesecima i sad da opet to radi necu)
Meni stizu obavestenja sasvim normalno. Mislim da je do vaseg telefona a ne generalno za svaki x13

Nazad
Vrh Dno