Šta je novo?

Xiaomi 13/Pro

Nisam isprobao na ovom novom tel, čekam regularno da stigne...

Note 13 Pro 5G, letos sam se ponovio

Konacno HOS2.0 v2.0.2.0 Srbija region, Xiaomi 13.
Doobra sminka!

Paaa, generalno kozmetika na kilo da bi licio na iOS 18, verovao ili ne (posedujem iP14 i Xi13). Kod mene se nista nije promenilo. Mozda baterija bude malo bolja ali to tek treba da se vidi.

Paaa, generalno kozmetika na kilo da bi licio na iOS 18, verovao ili ne (posedujem iP14 i Xi13). Kod mene se nista nije promenilo. Mozda baterija bude malo bolja ali to tek treba da se vidi.
A za slikanje i obradu slike jel ima neka novina ili neki bolji Logo ?

Pa ne znam šta da kažem. iP14 je manji i baš takav fon mi treba a i baterija je odlična. Generalno su slični jedino što je GUI na Mi13 jako brz i samim time interaktivniji. Oba rade odlično i iP ću zadržati samo zbog veličine. Mi13 mora otići, na žalost :(

Pa ne znam šta da kažem. iP14 je manji i baš takav fon mi treba a i baterija je odlična. Generalno su slični jedino što je GUI na Mi13 jako brz i samim time interaktivniji. Oba rade odlično i iP ću zadržati samo zbog veličine. Mi13 mora otići, na žalost :(
Ne bi ja dao nikad Xiaomi za bilo koji iP .
Dobio sam na poklon iP 14 sledećeg dana je otišao za 680 e .

Da li je još neko stiglo ovo za Germin !?

Prilozi

• Screenshot_2025-01-24-19-37-26-099_com.xiaomi.discover.jpg
    Screenshot_2025-01-24-19-37-26-099_com.xiaomi.discover.jpg
    40.9 KB · Pregleda: 23
Promena regiona

Neće ništa da zabaguje.

Nema potrebe.
Staviš UK region, restartuješ telefon i proveri da li je stigao update.

@srki018 Ako si mislio na duplu ponudu istog apdejata, nece ga duplirati, a ako si mislio na buduce apdejtove na Srbija regionu, bice ih sasvim normalno.

Telefon posle HOS2.0.2 apdejta radi sasvim normalno, fluidno i nasminkano tako da nije potreban nikakav Hard Reset ili slicno. Imam utisak da baterija nesto duze traje, ili mi se cini? Ostalo, osim lepe kozmetike, je manje-vise isto tj. slicno.

Nazad
Vrh Dno