Koji fon imaš i kad si uzeo ?Nisam isprobao na ovom novom tel, čekam regularno da stigne...
Ja pre deset dana RN 13 pro plus 5G ali razmišljam ili Honor Magic 6 pro ili Honor 200 proNote 13 Pro 5G, letos sam se ponovio
Da li vredi nešto ?Konacno HOS2.0 v2.0.2.0 Srbija region.
Doobra sminka!
A za slikanje i obradu slike jel ima neka novina ili neki bolji Logo ?Paaa, generalno kozmetika na kilo da bi licio na iOS 18, verovao ili ne (posedujem iP14 i Xi13). Kod mene se nista nije promenilo. Mozda baterija bude malo bolja ali to tek treba da se vidi.
Xiaomi 13 ti je garant bolji od iP14 !?Paaa, generalno kozmetika na kilo da bi licio na iOS 18, verovao ili ne (posedujem iP14 i Xi13). Kod mene se nista nije promenilo. Mozda baterija bude malo bolja ali to tek treba da se vidi.
Ne bi ja dao nikad Xiaomi za bilo koji iP .Pa ne znam šta da kažem. iP14 je manji i baš takav fon mi treba a i baterija je odlična. Generalno su slični jedino što je GUI na Mi13 jako brz i samim time interaktivniji. Oba rade odlično i iP ću zadržati samo zbog veličine. Mi13 mora otići, na žalost![]()
I kvaliteta.Stvar ''ukusa''.
I to je upitno jer imam priliku da ih vidjam u servisu kod drugara. Kvare se ko i drugi.I kvaliteta.
Koje najviše viđate ?I to je upitno jer imam priliku da ih vidjam u servisu kod drugara. Kvare se ko i drugi.
Scamsung. To svaki servis potvrdjuje.Koje najviše viđate ?
Pravo pitanje .Da li postoji nacin da se natera telefon da dobije update?
A jel neće nešto da zabaguje !?Promena regiona
A da primeni jezik ili nešto ?Neće ništa da zabaguje.
A da li se promeni jezik automatski ili ne ?Nema potrebe.
Staviš UK region, restartuješ telefon i proveri da li je stigao update.
Uspeo, hvalaNema potrebe.
Staviš UK region, restartuješ telefon i proveri da li je stigao update.
Pitanje je kada se vratimo na Region Srbije da li će nam update opet ponuditi
Kako ti se čini ?Uspeo, hvala
Naravno da neće ponuditi.Pitanje je kada se vratimo na Region Srbije da li će nam update opet ponuditi
Hyper Os2 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari