sarmeun
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 16.02.2011
- Poena
- 180
Sinoć sam bio na svirci jednoj i poneo sam audio recorder Zoom H1n a video sam snimao fonom 12t pro...iznenadjen sam kvalitetom snimka zvuka telefonom da kad sam kući uporedio snimke ne bi mnogo dobio na kvalitetu u postprodukciji Zoom rekordera jer je fon ishendlovo nivo gain-a sjajno. Zapanjen sam kako je telefon snimio zvuk. Obično to bude preglasno kad fon snima jak izvor zvuka. Sony, iPhone i još neki telefoni dobro snimaju u glasnim okruženjima ali ovo je najbolje što sam čuo do sada:
Tuned by Harman Kardon
24-bit/192kHz audio rade posao.
Ne obradivano. Vidi se kad zumiram video pa odzumiram ispod 1x koliko je tamniji video snimak kod širokougaone kamere
Čitao sam negde što se tiče zvuka da je običan 12t mnogo lošiji sa zvukom.
Interesantno je da kad fotkam sa 12t pro primetim da stalno diže ISO ali toliki iso bi trebalo da ima šuma više ali nema toliko. Kako su to ispeglali nije mi jasno...
mnogo jak fon.
Meni je trebo nov fon jer mi se na 10t pro pojavio neki šum dok snimam kamerom i već sam ga malo "potrošio"
Nije bilo realno da kupim treći put isti fon a trebao mi je pre svega brži čipset zbog snimaka dronom. Eto, sinoć sam ustanovio da je zvuk više nego dobar za snimanje svirki
Običnom korisniku to nije bitno i 10t pro će zadovoljiti većinu potreba...ali da je unapredjen fon na svim segmentima pomalo, jeste. Sem makro kamere...
Ekran je odličan kao i "prebrzo" punjenje
Tuned by Harman Kardon
24-bit/192kHz audio rade posao.
Ne obradivano. Vidi se kad zumiram video pa odzumiram ispod 1x koliko je tamniji video snimak kod širokougaone kamere
Čitao sam negde što se tiče zvuka da je običan 12t mnogo lošiji sa zvukom.
Interesantno je da kad fotkam sa 12t pro primetim da stalno diže ISO ali toliki iso bi trebalo da ima šuma više ali nema toliko. Kako su to ispeglali nije mi jasno...
Iskreno ako nisi zahtevniji korisnik ne. Mi 10t pro sam dva puta kupovo, to nikad nisam uradio a namenjah se kibliZakljucak,isplati li se prelaziti s mi 10t pro na 12t pro?
Meni je trebo nov fon jer mi se na 10t pro pojavio neki šum dok snimam kamerom i već sam ga malo "potrošio"
Nije bilo realno da kupim treći put isti fon a trebao mi je pre svega brži čipset zbog snimaka dronom. Eto, sinoć sam ustanovio da je zvuk više nego dobar za snimanje svirki
Običnom korisniku to nije bitno i 10t pro će zadovoljiti većinu potreba...ali da je unapredjen fon na svim segmentima pomalo, jeste. Sem makro kamere...
Ekran je odličan kao i "prebrzo" punjenje