Šta je novo?

Xiaomi 12T/Pro

Ne znam za taj slucaj,ovaj Dev radi Evox za Mi 9t pro,da li je isti covek u pitanju nemam pojma.

Ne znam zato sam pitao, jer znam da su jednom isto skupljali pare da kupi Mi 10. Moguce je da je to neki drugi, mada mozda i ne pricamo o istim stranicama.

Ovde je bila ta prica za skupljanje para za developera.

Moja greska, nije bio onaj sajt upitanju nego Telegram grupa.
Vidim na Telegram kanalu za GCam da batica skuplja pare da kupi Mi10 da portuje GCam. Nešto mu baš ne ide....
Mrzi me sada da trazim vise postova ali tu je negde pocela prica tada oko skupljanja para za tog developera da kupi Mi 10.

Pa da,to je stara prica,fanovi skuoljaju pare za devove,oni kupe telefon i praveromove,gcamove,i slicno,to se radi uvek..Znaju se koji su pouzdani devovi,pa se njima guraju pare..Ovo je poznat Dev koji radi sa jod dvojicom ili trojicom Evox rom..

Bice romova laganini samo, ko je strpljiv da tera taj fon 2-3 godine... Mi 10 tek u zadnjih godinu dana ima 3-4 bas stabilna roma.

Ne bas mala cena uz total 40.Lepa rata,ne znam da li bas vredi ovoliko..Dobro smo prosli u preorderu..

Prilozi

• IMG_20230202_235848.jpg
    IMG_20230202_235848.jpg
    76.6 KB · Pregleda: 73
56.000 novi, neotpakovani na KP...

Updejtovo upravo EEA,13.0.13.Nema novina semo security patch,iz januara.

Official stable,vratio se na EEA.Mada mi nije ponudio updejt sam.Morao sam da skinem update 13.0.13,pa rucno da pokrenem..Pre toga mi je bio 13.0.11.

Prilozi

• IMG_20230204_131130.jpg
    IMG_20230204_131130.jpg
    67.1 KB · Pregleda: 33
  • IMG_20230204_131212.jpg
    IMG_20230204_131212.jpg
    122.1 KB · Pregleda: 41
Ne bas mala cena uz total 40.Lepa rata,ne znam da li bas vredi ovoliko..Dobro smo prosli u preorderu..
A u A1 za manje malo novca iPhone 13.
iPhone ce 5 godina dobijat azuriranja i drzace cenu. A gde ci bit Xiaomi ovaj evo recimo za 2 godine? Naravno ljubitelj sam androida da me ne svati neko da uzdizem IPhone al eto zapade mi to za oko.

Prilozi

• Screenshot_20230204_144537.jpg
    Screenshot_20230204_144537.jpg
    65.8 KB · Pregleda: 45
Ne bih to malo ***** nosio ni dzabe da ga dobijem. Mnogo inferiorniji uredjaj u odnosu na Pro/Max.
12T Pro je za ovo aždaja

A u A1 za manje malo novca iPhone 13.
iPhone ce 5 godina dobijat azuriranja i drzace cenu. A gde ci bit Xiaomi ovaj evo recimo za 2 godine? Naravno ljubitelj sam androida da me ne svati neko da uzdizem IPhone al eto zapade mi to za oko.
Ima A1, dosta dobre cene za dosta modela, ali gledam kod mene u gradu, kad god prodjem centrom, yettel je pun, dok u A1, covek dva. Da li to ima veze sa mrezom ili sta vec. neznam.

Ma ovo je stvarno dobar telefon,dovoljno pogledwti i uporediti sa konkurencijom,sta je ispod haube...
Ali ova cena je previsoka..Volim Xiaomi ssmo zato sto se mogu igrati sa njim,da ga setujem kako hocu..Nikad ne bi dao u kesu ovu cenu...450-500e je ok za njega,mislim na Pro..
Pogledas cenu novog Xiaomi 13 pro modela,1200-1300-1400 evra,pa dal su ludi brate mili,ko ne bi za te pare uzeo Samsung s23 Ultru ili Iphone 14 pro max..

Ma ovo je stvarno dobar telefon,dovoljno pogledwti i uporediti sa konkurencijom,sta je ispod haube...
Ali ova cena je previsoka..Volim Xiaomi ssmo zato sto se mogu igrati sa njim,da ga setujem kako hocu..Nikad ne bi dao u kesu ovu cenu...450-500e je ok za njega,mislim na Pro..
Pogledas cenu novog Xiaomi 13 pro modela,1200-1300-1400 evra,pa dal su ludi brate mili,ko ne bi za te pare uzeo Samsung s23 Ultru ili Iphone 14 pro max..
*** druze porasla m*da kod Saomija pa hoce deo kolaca od velikih igraca. Nema sumnje da je Xiaomi 13 Pro brutalan telefon ali alavost im raste iz godine u godinu a to nije dobro. Nemaju vise jeftinih telefona kao kada su pocinjali po cemu su bili prepoznatljivi ali itekako da su decije bolesti koje vuku jos od najranijih pocetaka prisutne ali cena je otisla nebu pod oblake.

Jeste da tema nisu Poco telefoni ali samo kratak osvrt na predhodni post, Poco X3 Pro kada je izasao sam kupio za 235 evra 8/256 gb model na KP, vakum pakovanje i godinu dana garancije, sada gledam preporucena cena za Poco X5 Pro je 380 eura u Evropi a koju ce cenu da mu odrape kod nas je pitaj boga. Cak i da bude na KP ne verujem da ce da bude niza cena od 350 evra moze samo da bude veca.

I da bude jos veca ironija nece imati amoled ekran nego ips... nije da patim da to mora da bude amoled ali kada je vec premium cena bar da gledam u nesto lepo. Po specifikaciji nece biti nista posebno sto vec nismo videli na nekim drugim modelima kod drugih kompanija i modela i to po nizim cenama.

Ima li neko podešavanje, aplikacija da "izigrava" nekadašnju led lampicu, kada dobijem neku poruku da imam led notifikaciju u određenoj boji.

Skoro 5GB update, sta su toliko natrpali. 12T EU:

image.png

Zar nije global prije EU?

@DZOSUA ,ti cekas kao i ja EU za 12t pro,za sad samo beta A13.. @Glenn ima 12t,za njega vec neko vreme ima Miui 14,A13 ..Ja nisam hteo da se bakcem sa beta..

Vrh Dno