Ovo je prica sa telegrama,tema 12t pro.Ne znam zato sam pitao, jer znam da su jednom isto skupljali pare da kupi Mi 10. Moguce je da je to neki drugi, mada mozda i ne pricamo o istim stranicama.
![]()
Unofficial Xiaomi European Community | MIUI ROM Since 2010
MIUI ROM Global Language creators since 2010 providing support for Xiaomi MIUI and Mi Home productsxiaomi.eu
Ovde je bila ta prica za skupljanje para za developera.
Mrzi me sada da trazim vise postova ali tu je negde pocela prica tada oko skupljanja para za tog developera da kupi Mi 10.Vidim na Telegram kanalu za GCam da batica skuplja pare da kupi Mi10 da portuje GCam. Nešto mu baš ne ide....
Ma kakvi crni vredi...cena je abnormalna 🤣Ne bas mala cena uz total 40.Lepa rata,ne znam da li bas vredi ovoliko..Dobro smo prosli u preorderu..
A tebi fabricki EU ili global?Updejtovo upravo EEA,13.0.13.Nema novina semo security patch,iz januara.
A u A1 za manje malo novca iPhone 13.Ne bas mala cena uz total 40.Lepa rata,ne znam da li bas vredi ovoliko..Dobro smo prosli u preorderu..
Ima A1, dosta dobre cene za dosta modela, ali gledam kod mene u gradu, kad god prodjem centrom, yettel je pun, dok u A1, covek dva. Da li to ima veze sa mrezom ili sta vec. neznam.A u A1 za manje malo novca iPhone 13.
iPhone ce 5 godina dobijat azuriranja i drzace cenu. A gde ci bit Xiaomi ovaj evo recimo za 2 godine? Naravno ljubitelj sam androida da me ne svati neko da uzdizem IPhone al eto zapade mi to za oko.
*** druze porasla m*da kod Saomija pa hoce deo kolaca od velikih igraca. Nema sumnje da je Xiaomi 13 Pro brutalan telefon ali alavost im raste iz godine u godinu a to nije dobro. Nemaju vise jeftinih telefona kao kada su pocinjali po cemu su bili prepoznatljivi ali itekako da su decije bolesti koje vuku jos od najranijih pocetaka prisutne ali cena je otisla nebu pod oblake.Ma ovo je stvarno dobar telefon,dovoljno pogledwti i uporediti sa konkurencijom,sta je ispod haube...
Ali ova cena je previsoka..Volim Xiaomi ssmo zato sto se mogu igrati sa njim,da ga setujem kako hocu..Nikad ne bi dao u kesu ovu cenu...450-500e je ok za njega,mislim na Pro..
Pogledas cenu novog Xiaomi 13 pro modela,1200-1300-1400 evra,pa dal su ludi brate mili,ko ne bi za te pare uzeo Samsung s23 Ultru ili Iphone 14 pro max..
Odakle je izvor?Moze link.Ima li mozda fastboot file?Miui 14 za 12T Pro, flesovanje iz recoverya
Probaj ovu.Ima li neko podešavanje, aplikacija da "izigrava" nekadašnju led lampicu, kada dobijem neku poruku da imam led notifikaciju u određenoj boji.
Odakle je izvor?Moze link.Ima li mozda fastboot file?
Jos samo i nesrecna Global verzija konacno da dobije...valjda ce i ona za koji danSkoro 5GB update, sta su toliko natrpali. 12T EU:
![]()
Ma kinezi ******...nacisto se pogubili...na zalost nijeZar nije global prije EU?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari