Šta je novo?

Xiaomi 12T/Pro

На моју срећу не могу се поистовјетити са тобом, није сад батерија небо и земља али бих рекао да има 10 до 15% напретка...
Xiaomi HyperOS

2.0.2.0

Назив уређаја

Xiaomi 12T Pro >

Меморијски простор

78,7GB/256GB >

OS верзија

2.0.2.0.VLFEUXM

Android верзија

15 AQ3A.241006.

001

Безбедносно ажурирање за Android

Zna li neko zasto nece da mi prepozna telefon na racunaru program "xiaomi Adb fastboot tools" kao i "Adb app control"...
Posle dugo vremena sam sa custom roma presao na official eea harmony 2...Telefon je 12t pro..
Ovaj prvi Adb fastboot tools prepoznaje telefon kad ga vratim u bootloader,normalno sam kroz njega flesno official rom, pa posle toga i Twrp... Medjutim kad sam ga posle povezao sa racunarom da bi kroz ADB deinstalirao nezeljene aplikacije, ne prepoznaje ga uopste ni jedan ni drugi ADB program, a sam racunar prepoznaje telefon, cuje se konektovanje telefona kad povezem kabal...
Milion puta radio do sad, ali eto nesto nece na ovom Harmony 2..
Prosle godine je htelo na onom Harmoni 1,kao i na svim cuatom romovima,bez problema sam brisao apk.
Da nije nesto do roma?
Neka da neko neku ideju..
Drajveri instalirani davno za usb xiaomi. Mada i bez njih to treba da radi.

@-vorens- :

Da bi mogao da to uradis, potrebno je i da ukljucis sledece opcije na telefonu (quote iz drugog posta):
1. Otidjite u Settings -> About Phone i vise puta pritisnite OS version da bi ukljucili Developer Options.
2. Onda otidjite u Settings -> Additional settings -> Developer Options i ukljucite sledece stvari: USB Debugging i USB Debugging (Security Settings)

Nakon ovoga bi trebalo da mozes da koristis ADB program.

Zna li neko zasto nece da mi prepozna telefon na racunaru program "xiaomi Adb fastboot tools" kao i "Adb app control"...
Posle dugo vremena sam sa custom roma presao na official eea harmony 2...Telefon je 12t pro..
Ovaj prvi Adb fastboot tools prepoznaje telefon kad ga vratim u bootloader,normalno sam kroz njega flesno official rom, pa posle toga i Twrp... Medjutim kad sam ga posle povezao sa racunarom da bi kroz ADB deinstalirao nezeljene aplikacije, ne prepoznaje ga uopste ni jedan ni drugi ADB program, a sam racunar prepoznaje telefon, cuje se konektovanje telefona kad povezem kabal...
Milion puta radio do sad, ali eto nesto nece na ovom Harmony 2..
Prosle godine je htelo na onom Harmoni 1,kao i na svim cuatom romovima,bez problema sam brisao apk.
Da nije nesto do roma?
Neka da neko neku ideju..
Drajveri instalirani davno za usb xiaomi. Mada i bez njih to treba da radi.

Znam za to drugar, uradjeno odmah nakon podizanja sistema..
Sad mi cak ni racunar ne prepoznaje telefon kad spojim kabal.. Nocas htelo. Radio do sad hiljadu puta, barem se ja igram sa custom romovima i menjam ih.. Sad me nesto zeza.
Dodje mi da opet nanovo flesnem isti rom..

Super! Taman sam hteo sam da predlozim flesovanje iz miflash-a, samo da se ne zakljuca bootloader (opcija flash all). Isto koristim custom rom, posto ne vidim neku prednost HOS-a za starije uredjaje.

Super! Taman sam hteo sam da predlozim flesovanje iz miflash-a, samo da se ne zakljuca bootloader (opcija flash all). Isto koristim custom rom, posto ne vidim neku prednost HOS-a za starije uredjaje.
Ja brate non stop na custom romu, konkretno derpfest...
Ali prebacim se na HOS cisto da vidim kako i sta ima novo i baterija kakva je na njemu.. Kad smo kod nje, moram reci da je bolja nego na Custom romu..
Ja fleskam pod opcijom clean flash.. Kad idem na official rom, ekstenzija (. tgz), kroz bootloader..
Koji ti custom rom koristis, imas isto 12t pro?

Trenutno koristim Rising OS, doduse nezvanicni (Android 14), na Mi11. Poseduje dosta dodatnih opcija u odnosu na cist Android, sto mi i odgovara, posto mogu da ga podesim do najsitnijih detalja po svojim potrebama.

Deluje da je relativno stedljiv po pitanju baterije, rekao bih da je nesto stedljiviji u odnosu na fabricki rom - mada davno nisam koristio MIUI, a HOS sam samo kratko isprobavao, tako da nisam merodavan po tom pitanju.

Nazad
Vrh Dno