Ser_Zile
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.06.2002
- Poena
- 679
...a kada si čuo da je neki takav top-level executive dobio otkaz i da je isteran na ulicu?
kutaragi po tebi nije top-level? :trust:
...a kada si čuo da je neki takav top-level executive dobio otkaz i da je isteran na ulicu?
kutaragi po tebi nije top-level? :trust:
kutaragi je takodje dobio nogu tako da ne vidim u cemu je problem?
Da li je uopshte neko mislio da PS3 nece dobiti nikakve igre, i da one nece biti na nivou ovih koje ochekujemo u Q4
i da one nece biti na nivou ovih koje ochekujemo u Q4
Ne ti bio Zile kada ne bi pravio ovakva poredjenja i uvek sluchajno branio Microsoft. Kutaragi nije dobio otkaz, samo nije vishe na staroj funkciji, jer chovek nije dobar PR
i to sa dobrim razlogomal tesko da ce se vise hvatati hardvera.
i to sa dobrim razlogom![]()
kad sam ja to branio microsoft? rekao sam da je sramota koliko im se konzola kvari i tu vise nemam sta da dodam.
Kutaragi kao da jeste dobio otkaz, a to sto si ti napisao je sonijevo izjava i tumacenje nekog ko obozava sony.
novo radno mesto(ako se zadrzi na njemu) je nula u onosu na staro i dobio ga je samo da ne bi pokazali kolko nisu zadovoljni onim sto je uradio sa PS3.
i to sa dobrim razlogom![]()
Ja ne znam o chemu ti prichash, ali Kutaragi je napravio 3 najbolje konzole u istoriji i 3 komada hardvera koji su za svoje vreme generaciju ispred svega, a prva dva su najbolje konzole svih vremena, i treca ce tek biti.
Ako je to tebi loshe, a bilo shta shto je Microsoft uradio dobro, svaka ti chast. I ja nisam video da si pljuvao po Microsoftu u bilo kom threadu, dok si u svakom pljuvanju o PS3 uchestvovao, iako je 90% svega u vezi PS3 na ovom forumu u poslednjih godinu dana bio FUD, ali proci ce verovatno 5 godina dok ti to sve pohvatash, jer ne pratish uopshte...
Ser Zile, ako nisi XBot (a ako mene pitaš, jesi), a tako pričaš, onda si u najmanju ruku zatucan.
Ser Zile, ako nisi XBot (a ako mene pitaš, jesi), a tako pričaš, onda si u najmanju ruku zatucan.
guru, ne gledamo svi isto na konzole. kapiram da je meni i polovini likova ovde, xbox360 i ps3 zanimljiv sada kad su igre za njih iste ili lepše od onih na PC-ju. Za tri godine, kada PC (i ako) opet grafički prevaziđe čak i najiskusnije urađen engine za Cell, i ja ću da se vratim da igram igre tamo. Iako postoji tona igara za PS2 koje su kao igre do jaja, meni ne pada na pamet da se igram u 520 linija na PAL-u i sa polusocijalnom grafikom. Takve igre u kojima mi je grafika potpuno u drugom planu mogu da igram dok sam na sholji u WC-u. Od svih ostalih tražim da izgledaju što bolje, a problem je u tome što se granica tog dojajnog podiže iz meseca u mesec.
@Kraken:
ps3 i psp bas i nisu za pohvalu.
ne treba ps4 da bude na wii fazon da bi bio uspesan nego na fazon ps2!
Ne brini se za sony, oni ne sprintaju nego trce maraton![]()
guru, ne gledamo svi isto na konzole. kapiram da je meni i polovini likova ovde, xbox360 i ps3 zanimljiv sada kad su igre za njih iste ili lepše od onih na PC-ju. Za tri godine, kada PC (i ako) opet grafički prevaziđe čak i najiskusnije urađen engine za Cell, i ja ću da se vratim da igram igre tamo. Iako postoji tona igara za PS2 koje su kao igre do jaja, meni ne pada na pamet da se igram u 520 linija na PAL-u i sa polusocijalnom grafikom. Takve igre u kojima mi je grafika potpuno u drugom planu mogu da igram dok sam na sholji u WC-u. Od svih ostalih tražim da izgledaju što bolje, a problem je u tome što se granica tog dojajnog podiže iz meseca u mesec.
Što se ovoga tiče, da li i kako radi Logitech ChillStream, koji je valjda isti kao X360 kontroler, kad se nakači na PS3? :trust:i kad vec toliko pljujes po x360 mogao bi sebi dozvoliti da pohvalis joypad koji je u glavu za onaj koji sony isporucuje sa ps3![]()
Ali je zato PS2 od starta u nekim stvarima zaostajao,a ne vidim ni da je PS3 5x jaci od sadasnjih PC-a,to su bila druga vremena!Pa i Amiga500 je sisala PC od 86-te do 91-92-ge!Znachi opet se sve svodi na grafiku ?
Uporedjivati 99. godinu i napredak PCa tada i danas nema nikakvog smisla, jer PC odavno ne ide nikuda, chak je i Peter Moore skoro rekao kako je PC gaming u velikom problemu i oni ce da probaju da ga izvuku Vistom i Games for windows, NOT
Za 5 godina igre na PCu nece ici preko 1080p, i to ako imash highend hardver, i dalje ce da izadje jedan AAA naslov godishnje, chak i da PC bude duplo jachi od PS3, ko ce da primeti tu razliku kada ce to opet biti sto puta vidjena igra sa vecim teksturama ? Od danas ce razlike u grafici biti sve manje primetne i vishe ce zavisiti od developera nego od hardvera, i kada bolje razmislim ja ne znam shta ce oni da stave u PS4, jer ako budu stavili opet neshto generaciju ispred svega kao u PS3, vraticemo se u vreme Playstation keca koji je na izlasku bio 5x jachi od PCa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari