rAMA
Čuven
- Učlanjen(a)
- 11.02.2007
- Poena
- 825
To je vec stvar ukusa, presao sam oba dela, ali mi i dalje nije bilo jasno cemu tolika odusevljenost GOWom.
X
Ni meni to nikad neće biti jasno.
Poslednja izmena:
To je vec stvar ukusa, presao sam oba dela, ali mi i dalje nije bilo jasno cemu tolika odusevljenost GOWom.
X
X
Štošta tebi nije jasno pa nalaziš za pravo da lupetaš
Zašto, odigrao sam oba dela i moj sud je da igra nije zaslužila epitet koji nosi. Posedujem obe igre i imam pravo da lupetam :d
Aj da ti poverujem da si igrao... a ako si stvarno igrao i ne vidis nista posebno tu onda nemas za pravo da komentarises ijednu igru vise, ne bi onda prepoznao dobru igru i da te u facu pogodi... :trust:
Naravno da sam igrao, pogledaj malo bolje "moju mašinu" 😀
Video sam, ebes mi sve ako to skoro nisi ubacio, cisto da ne bi ispalo da oftopikujes ovde 😉 Ima svakakvih...
Zašto, odigrao sam oba dela i moj sud je da igra nije zaslužila epitet koji nosi. Posedujem obe igre i imam pravo da lupetam :d
Jel moze primer jedne bolje igre u zanru, u celoj istoriji igranja ?
Nigde nisam rakao da je loša igra, naprotiv vrlo je dobra, već da ne zaslužuje status koji ima. Mada je to idealna kao igra recimo za PSP.
Ninja Gaiden, i u tome se uglavnom slazu svi koji su obije igrali. Jedino je problem sto se NG ne moze preci besomucnim britiskanjem tastera a GOW moze sve sem zagonetki.Jel moze primer jedne bolje igre u zanru, u celoj istoriji igranja ?
Ne stvarno, kome se ne svidja GOW, taj ima zescih problema, sorry ali tako je 🙂
Sto je dobro imati prave komsije koje ce ti pozajmiti PS2 u ovo gluvo doba.. 😀 Ne stvarno, kome se ne svidja GOW, taj ima zescih problema, sorry ali tako je 🙂
Da obrnemo, ja kažem Borisu kome se sviđa GTA taj ima žešćih problema:-devil-:.
Brate, igra vristi savrsenoscu, u prici, u zvuku, u grafici, u prezentaciji, u gameplay-u... nemoj vise molim te, stvarno zvuci kao da pricas napamet i da baronises da imas PS2 🙂 zabrinjavajuce stvarno, mada ajde da verujem da nikom ne bi palo na pamet tako nesto..
moze neko reci da ne voli takve igre, ali da je igra losa, za to stvarno nema mesta 🙂
a sta je kao GoW - egzistencijalna filozofija? Cini mi se da malo preozbiljno shvatas igre...
According to Carmack, the royalty fees to include a third disc in the Xbox 360 version would be so high that it simply isn't a feasible solution, with the programmer hoping for Microsoft to make a concession. He stressed that the issue is merely a storage problem and has nothing to do with the power of the Xbox 360 hardware, while adding that the PlayStation 3's Blu-ray format is Sony's one leg up on the competition.
Ono što je jedino bitno je da Rage dolazi na blureju i za PC
Pa i nepotrebno je, to sto ce se pojaviti jedna ili dve igre kojima bi isti zaista bio neophodan ne menja tu cinjenicu.
Niko nije rekao da igra ne valja, naprotiv igra je vise nego dobra, ali daleko je od savrsenstva.
I da nisam znao ko je pravio igru provalio bih da je americki studio :
mindless igra koja se svodi na button mashing i evente tipa pritisni krug, krug, trougao, ne trazi skoro nikakav skill(DMC je ispred ovoga, a NG da i ne pominjem), prica srknavi grcku mitologiju(nesto poput Poslednjeg samuraja, obozavam kada Ameri daju njihovo vidjenje tudjih mitova i istorije), glavni lik je badass(mada meni lici na pevaca Limp Bizkit-a), ogromna kolicina nasilja koje ipak daleko zaostaje za japanskim(Ninja Gaiden je ovde mnoogo ispred) i malo golotinje za nalozene tinejdzere.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari