Šta je novo?

xbox vs ps3 [split iz xbox elite teme]

• Začetnik teme Začetnik teme SSJ_5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslednja izmena:
x2

Poslednja izmena:
Zašto, odigrao sam oba dela i moj sud je da igra nije zaslužila epitet koji nosi. Posedujem obe igre i imam pravo da lupetam :d

Aj da ti poverujem da si igrao... a ako si stvarno igrao i ne vidis nista posebno tu onda nemas za pravo da komentarises ijednu igru vise, ne bi onda prepoznao dobru igru i da te u facu pogodi... :trust:

Aj da ti poverujem da si igrao... a ako si stvarno igrao i ne vidis nista posebno tu onda nemas za pravo da komentarises ijednu igru vise, ne bi onda prepoznao dobru igru i da te u facu pogodi... :trust:

Naravno da sam igrao, pogledaj malo bolje "moju mašinu" 😀

Poslednja izmena:
Jel moze primer jedne bolje igre u zanru, u celoj istoriji igranja ?

Pa kad tako gledamo, to je najbolja Hack and slash igra u bližoj istoriji tog žanra, mada to nije baš neki žanr koji je dao puno kvalitetnih naslova.
Nigde nisam rakao da je loša igra, naprotiv vrlo je dobra, već da ne zaslužuje status koji ima. Mada je to idealna kao igra recimo za PSP.

Poslednja izmena:
Nigde nisam rakao da je loša igra, naprotiv vrlo je dobra, već da ne zaslužuje status koji ima. Mada je to idealna kao igra recimo za PSP.

Brate, igra vristi savrsenoscu, u prici, u zvuku, u grafici, u prezentaciji, u gameplay-u... nemoj vise molim te, stvarno zvuci kao da pricas napamet i da baronises da imas PS2 🙂 zabrinjavajuce stvarno, mada ajde da verujem da nikom ne bi palo na pamet tako nesto..

Izvinjavam se što smetam, igrao sam Ninja Gaiden. Onako, poprilično g*vance od igre.🙂

Brate, igra vristi savrsenoscu, u prici, u zvuku, u grafici, u prezentaciji, u gameplay-u... nemoj vise molim te, stvarno zvuci kao da pricas napamet i da baronises da imas PS2 🙂 zabrinjavajuce stvarno, mada ajde da verujem da nikom ne bi palo na pamet tako nesto..

😛

Poslednja izmena:
Sto je dobro imati prave komsije koje ce ti pozajmiti PS2 u ovo gluvo doba.. 😀 Ne stvarno, kome se ne svidja GOW, taj ima zescih problema, sorry ali tako je 🙂

😀:d:d Komšije su čudo, zar ne.. To sam ustvari svratio do Zdravkovog imagionarnog ortaka : )

Nemoj da mi izvrćeš reči, nigde ja nisam rekao da mi se ne sviđa GoW, već sam rekao da igra nosi preteran hype oko sebe koji ipak ne zaslužuje.Igra je solidna, ali ništa više...

Poslednja izmena:
Da obrnemo, ja kažem Borisu kome se sviđa GTA taj ima žešćih problema:-devil-:.

GTA je cista *******cija, nikad nije bio savrsenstvo i ove ocene sto dobija GTA IV su cista posledica hype-a, dobra igra, ali nikako, nikako za ove ocene koje je dobio... dok GOW je prosto savrsena igra, nebitno da li je neko hack&slash fan ili nije, nisam znao za te nazive zanrova kad sam je igrao, jednostavno te oduva koliko je dobra... moze neko reci da ne voli takve igre, ali da je igra losa, za to stvarno nema mesta 🙂

Sto se mene tice najveci kvalitet igre je dizajn nivoa koji je odlican, kao i grafika(mada bi igri bolje pasavao mracniji stil), ali igra je obican button masher, znaci mozak na pasu i tuci po dugmicima(borbeni sistem nije ni blizu onoga u DMCu, gde zaista mozes da pravis lude komboe, a na visim nivoima tezine i moras), a i oni reaction testovi( ili kako se vec to zove) prilicno dave.

moze neko reci da ne voli takve igre, ali da je igra losa, za to stvarno nema mesta 🙂

Koliko vidim ovde niko to ni ne tvrdi vec samo da igra nije nikakvo "savrsenstvo" kakvim ga ti nazivas. I Gta4 je "*******cija" a sta je kao GoW - egzistencijalna filozofija? Cini mi se da malo preozbiljno shvatas igre...

a sta je kao GoW - egzistencijalna filozofija? Cini mi se da malo preozbiljno shvatas igre...

Ne, uopste... ali prepoznam kvalitet kad ga vidim, GOW je stopostotna zabava, u svom smislu te reci, sta, ako nema neke teske komboe, onda je igra losa? Igra treba da te zabavi, a GOW to odradjuje maksimalno dobro, prica, vezana za grcku mitologiju razbija kako je dobra, gameplay, soundtrack, "button mesharenje" je tako dobro odradjeno da ti uopste ne smeta da stiskas te dugmice ceo dan, jer potezi je*eno dobro izgledaju, komboi takodje, Kratos kao pojava je je*ac mame 🙂 glas, cut scene.... dakle celokupni dozivljaj je jedno veliko uzivanje, a ne frustracija kao u nekim igrama, po meni nijedan segment nema manu.. ali dobro, necemo vise da se ubedjujemo, ja kazem zasto se meni svidja i zasto ga 99.99 korisnika smatra za jednu od najboljih igara ikad, ne samo u svom zanru... ali dobro, sto ljudi sto cudi...

Niko nije rekao da igra ne valja, naprotiv igra je vise nego dobra, ali daleko je od savrsenstva.

I da nisam znao ko je pravio igru provalio bih da je americki studio :
mindless igra koja se svodi na button mashing i evente tipa pritisni krug, krug, trougao, ne trazi skoro nikakav skill(DMC je ispred ovoga, a NG da i ne pominjem), prica srknavi grcku mitologiju(nesto poput Poslednjeg samuraja, obozavam kada Ameri daju njihovo vidjenje tudjih mitova i istorije), glavni lik je badass(mada meni lici na pevaca Limp Bizkit-a), ogromna kolicina nasilja koje ipak daleko zaostaje za japanskim(Ninja Gaiden je ovde mnoogo ispred) i malo golotinje za nalozene tinejdzere.

nepotrebno ubacivanje blureja u ps3..

http://www.shacknews.com/onearticle.x/53976

According to Carmack, the royalty fees to include a third disc in the Xbox 360 version would be so high that it simply isn't a feasible solution, with the programmer hoping for Microsoft to make a concession. He stressed that the issue is merely a storage problem and has nothing to do with the power of the Xbox 360 hardware, while adding that the PlayStation 3's Blu-ray format is Sony's one leg up on the competition.

Da dodam da ce Rage izgledati losije na X360 (kvalitet tekstura je u pitanju) ako se ne postigne sporazum sa MS-om oko royalty feesa. 🙂

Odlicna prilika da se vidi sta je M$u vaznije 🙂.

Niko nije rekao da igra ne valja, naprotiv igra je vise nego dobra, ali daleko je od savrsenstva.

I da nisam znao ko je pravio igru provalio bih da je americki studio :
mindless igra koja se svodi na button mashing i evente tipa pritisni krug, krug, trougao, ne trazi skoro nikakav skill(DMC je ispred ovoga, a NG da i ne pominjem), prica srknavi grcku mitologiju(nesto poput Poslednjeg samuraja, obozavam kada Ameri daju njihovo vidjenje tudjih mitova i istorije), glavni lik je badass(mada meni lici na pevaca Limp Bizkit-a), ogromna kolicina nasilja koje ipak daleko zaostaje za japanskim(Ninja Gaiden je ovde mnoogo ispred) i malo golotinje za nalozene tinejdzere.

Ninja Gaiden je ovde mnoogo ispred?Nevidim po cemu je taj ninja toliko ispred god of war serijala?Stvarno je kesa od igrice po meni.Ja sam ga presao na ps3 i nije mi nimalo zamenio gow meni je to kao kad bi od super maria napravili betmena🙂 e to mi je ninja gaiden.Hack&slash bas i nije nesto popularan a da nespominjem kad je poslednji put Hack&slash posetio pc?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno