Šta je novo?

Xbox Series X / S

Tačno, ali kad odem na yt tamo nešto sve traže neke akrobacije da bi to uspelo. Opet kažem, ne razumem se uopšte u to i kad vidim opet volim da pitam jer možda nisam dobro razumeo. Da je za mene manje više, ali ne bih da poklonim nešto što nije ono što sam želeo. Ako ne može split screen onda to gubi smisao jer ta osoba bi igrala isključivo u paru, nije gejmer da sedi sam i igra nešto
Izgleda da se ne razumemo bas najbolje. Ako sam dobro procitao ti koristis youtube za pretrazivanje, dok ja za to koristim google. U svakom slucaju, kolega vam je dao link pa cete tu pronaci sta ste trazili. Opet po mom nekom licnom misljenju, mnogo je brze naci to sto trazite kucanjem na google pretrazivacu nego pisanjem ovde na forumu i cekati da neko odvoji svoje vreme i servira sve na gotovs. Mozda ja gresim...

Dobro dobro. Razumeo sam sve. Ja sam kucao na yt.

Ali ako bismo svi sve kucali na guglu forumi bi zamrli. Bolje malo i bespotrebnog pisanja nego da na forumu bude jedna poruka u 5 dana :)

Ništa, uzeću mu najverovatnije xbox s, on je malo slabiji od ps 5 ali sasvim aktuelan. Uzmem polovan sa garancijom i to je to. Kako se kupiju igre, tj koji je najpovoljniji put?

Koliko košta na primer fc 25 i gde se kupuje?

Poslednja izmena:
Nema poente da uzimas polovnu konzolu jer razlika u ceni polovno-novo je 50-60e, ako i toliko. Jedino ako imas ponudu za 150e ili manje.
Za kupovinu igara vise puta pomenuti Turski region. Prelistaj unazad ovaj topic ili koristi search, kupovina igara je jednostavna dok jos uvek radi Turski region.

Koliko je sada najpovoljnija cena u samostalnoj varijanti 12 ili 19 meseci?
Na K/P mi danas traze za 13 meseci 7300, a za 19 meseci 11.000din.
Poprilicno su skocile cene za godinu dana, prosli put sam 13 meseci platio 4900din.

Обзиром да нема додира са конзолама и тим светом, мислим да није то баш паметна идеја 😂
I to što kažeš 😁
Mada, dovoljan mu je komp/mob, ako ne, imam ja pouzdanog i proverenog KP prodavca 😁
Koliko je sada najpovoljnija cena u samostalnoj varijanti 12 ili 19 meseci?
Na K/P mi danas traze za 13 meseci 7300, a za 19 meseci 11.000din.
Poprilicno su skocile cene za godinu dana, prosli put sam 13 meseci platio 4900din.
52$ 13m
Prošli put si platio manje zato što je tad EA play bio em dosta jeftiniju em je bio bolji odnos konverzije.

Šta je stick drift, vidim da je to veliki problem

Znači održava se prezentacija krajem meseca o kojoj se toliko šuška.
Još više se šuška o TES 4: Oblivion "Remake" :love:

Jao druže, bez uvrede, ali baš se previše opterećuješ glupostima. Još pogotovo što je ne kupuješ sebi, nego za poklon.

Uzmi novu konzolu, spakuj fino, i uruči taj poklon. Sve ostalo nije na tebi, ti si svoj deo posla tu uradio. Onaj ko taj poklon dobija, sigurno će se sam snaći.

Te split screen, te stick drift, te koju konzolu. Veruj mi, kome god da je kupuješ obradovaće se, a isto tako će i sam sve živo istražiti.

Dobro izvini, nisam znao da te toliko nerviram.

Meni su forumi dragi pa nekad pišem i kad nije 100 posto nužno. A i živa reč je i dalje živa reč i neće biti skoro zamenjena 😀

A konzola nova 300 evra, a polovna 200. Nije baš zanemarljiva razlika. I kontroler 60, to je preskupo.

Posto igram samo BO6 ranked series x malo o kontrolerima

Za sve sto nije fps hard core xbox elite je ok

Za fps je taraba,neprecizan,wifi ima lag,poling rate mizeran

Best fps cheap varijanta je Gamesir G7 SE,oko 50$ kod Kineza

Dobro izvini, nisam znao da te toliko nerviram.

Meni su forumi dragi pa nekad pišem i kad nije 100 posto nužno. A i živa reč je i dalje živa reč i neće biti skoro zamenjena 😀

A konzola nova 300 evra, a polovna 200. Nije baš zanemarljiva razlika. I kontroler 60, to je preskupo.
Ako su ti dragi procitaj sta ti pisemo, jer ovo lici kao da bacas pitanja, a ne citas odgovore.
Nova konzola na K/P ti je 255-260e, polovna 210-230e. Nema uopste dvoumljenja sta treba kupiti ;)

Ako su ti dragi procitaj sta ti pisemo, jer ovo lici kao da bacas pitanja, a ne citas odgovore.
Nova konzola na K/P ti je 255-260e, polovna 210-230e. Nema uopste dvoumljenja sta treba kupiti ;)
gde ima nova za 255-60? Dva dana tražim i najjeftinija 299?

Našao sam u subotici jedan. Izvinjavam se. Promenio sam parametre pretrage. To je ok cena.

Jel imate neki savet još za totalnog laika da se ne zeznem negde?

Poslednja izmena:
Koliko je komplikovano i koliko vrmena treba da se nauči igranje na konzoli za nekoga ko nije uzeo dzojstik u ruke?

Koliko je komplikovano i koliko vrmena treba da se nauči igranje na konzoli za nekoga ko nije uzeo dzojstik u ruke?

PS4 ili PS5, PS5 ili XSS, split-screen, stick drift, te skupo, te jeftino, a sad i vremenske procene za učenje igranja na džojstiku.

Počinjem da mislim da troluješ...

Брате, сад га претера већ. Па коме год да поклањаш, није та особа аутистична, Боже ме опрости, па да неће знати да игра на конзоли, односно да користи џојстик. То се научи после 10 минута, какво црно учење, не треба ти приручник и хиљаду јутјуб туторијала за то.

Prijatelju dragi namuči nam se ti oko ovog poklona :sneaky:
Baš me interesuje za koga je taj poklon? Brat? Sestra? Devojka? Drugarica?... Mogao si da izabereš neki drugi poklon da tebi bude lakše. Ajde ako je u pitanju devojka pa da razumem da se ovoliko cimaš i da ti je sve bitno ;)

Ovo tvoje pitanje može delovati trolersko ali ja ću ti odgovoriti.
Dakle sve zavisi od osobe i njene želje da li uopšte želi da igra neku igru. Ja nikada nisam imao PS ili Xbox konzolu do pre dve godine i prvih dana je bila muka, ali sam imao želju da naučim i vežbao sam. Sad kidam.
Ako je osoba neki casual gamer samo radi zabave to onda i nije toliko bitno.

Ne znam kakav si sa kreiranjem naloga i tim stvarima... To me plaši ako već sad ideš ovako duboko sa pitanjima :rolleyes:

Troluje sigurno 😁

Evo svima da odgovorim. Kupio bih drugu koji nikad nije igrao na konzoli, kao poklon za mladence jer se tek oženio pa se kod nas tako donose neki pokućinski uređaji.
Ja sam prilično dobar sa elektronikom i it, čam sam jedno vreme servisirao računare... Bio sam i gejmer naravno ali na pc
Konzolu nikad nisam video i sve mi to deluje komplikovano. Ako moramo mesec dana da učimo da koristimo to možda ne uradimo nikad i ona ostane da skuplja prašinu.

ne mogu sad da tražim, ali za neke naprednije udarce video sam po 5-6 ovih kockica i kružića da se stisne brzo da bi izveo... Ko to da savlada i ko zna koliko kombinacina ima. A da samo idemo levo desno gore dole može brzo da dosadi... Drugo je za klince koji bi odvojili ceo letnji raspust i ovo rasturili, njemu bi to bilo da upali uveče sat dva ili nas dvojica i to je to, kao razonoda. A da to bude komplikovano a ja da dan 300 evra i da nikad ne upali glupo je...

Vrh Dno