Šta je novo?

Xbox Series X / S

Ima onaj FC showcase ili kako se već zove

Ja još nisam potršio trial od 10 sati koji sam dobio, evo već dva mjeseca. :LOL: Upalim eFootball neki dan, onako osakaćen, igriviji je od Fife 10 puta.

Izgleda da su random ljudima davali, nije showcase, full igrica je

Ja još nisam potršio trial od 10 sati koji sam dobio, evo već dva mjeseca. :LOL: Upalim eFootball neki dan, onako osakaćen, igriviji je od Fife 10 puta.

Pecovali su pre neki dan, kazu da je sad sve ono sto je bilo lose - ispravljeno.
FC25.5 zovu

Poslednja izmena:
Dobih i ja ovo džabe iz nekog razloga. Koliko vidim, nema Volte, samo 3 na 3 bez golmana?

Ovako i jeste zabavnije.

Zdravo, nabavio sam series s konzolu. Kakva je trenutna situacija sa nalozima ? Gde je najpovoljnije kupiti pretplatu i na koji način. Znam da je ranije bila Argentina i Turska, ali koliko sam pročitao, to više ne funkcioniše? Znaci svaki savet :)

Zdravo, nabavio sam series s konzolu. Kakva je trenutna situacija sa nalozima ? Gde je najpovoljnije kupiti pretplatu i na koji način. Znam da je ranije bila Argentina i Turska, ali koliko sam pročitao, to više ne funkcioniše? Znaci svaki savet :)
Turska funkcioniše, ali nije više tako jeftino kao što je bilo. GPU preko Turske je 309 lira, to ispadne nešto preko 1000 dinara. Može jeftinije ako se radi konverzija sa game pass core na GPU. Odnos pri konverziji je mislim 2:1 (neka me neko ispravi ako grešim). Znači kupiš 12 meseci gamepass core i 1 mesec gpu i dobiješ 7 meseci GPU, ne znam koliko ispadne tako.

Zadnji put uzeo preko Indije, bilo najjeftinije, ne znam sad kako je. Izguglajte, 2 minuta posla.

Pozdrav svima..
Ovih dana dana kad uhvatim vremena, uzimam xbox one x..a nasao sam sajt instant gaming, pa sam hteo da zamolim za info, da li tu mogu normalno uzimati igre, game pass..i na koju zemlju da napravim nalog za konzolu..?

@zlaja81
Pozdrav,
Zašto bi uzimao One X pored Series S? Nova je konzola, podržava next gen igre. Jedino ako je One X ekstremno jeftin ili džabe.

Koje igre mogu da se igraju lokalno istovremeno sa 2 dzojstika na series S?
Ali ona free varijanta, bez gamepassa, one igre koje mogu da se skinu free.
Trenutno imam samo efootball, nije valjda jedina iz free edicije koja moze da se igra u paru?
Palimo xbox mozda jednom mesecno, pa zbog toga ne uzimamo GPU.

Trenutno imam samo efootball, nije valjda jedina iz free edicije koja moze da se igra u paru?
Ја искрено не знам ни за једну фрее игрицу тог типа. На гпу има Unravel 2, It Takes Two, Overcooked 2, Moving Out 2, A Way out (требало би да може и локално). Мислим, више се исплати узети месец-два гпу-а и одиграти све то него их купити засебно.

Tako veli zvaničan MS sajt, mada nije baš sve 100% free. Dodaj i Fortnite na spisak.

• Like
Reagovanja: s5p

Ajde neka neko pohvali i Series S od developera! :)
Svi se inače žale a ne znaju da optimizuju. Ja da sam dev, uvek bi polazio od najslabije platforme za koji želim da razvijam igru. Na taj način, nekom logikom mi deluje lakše da sipam iz čaše u flašu a ne obrnuto.

Ajde neka neko pohvali i Series S od developera! :)
Svi se inače žale a ne znaju da optimizuju. Ja da sam dev, uvek bi polazio od najslabije platforme za koji želim da razvijam igru. Na taj način, nekom logikom mi deluje lakše da sipam iz čaše u flašu a ne obrnuto.
Pogotovo što niži zahtevi i veća optimizacija dovode do šire kompatibilnosti, ljudi onda mogu i na Steam Decku i sličnim spravama. Na kraju krajeva, Microsoft je prodao više Series S nego X konzola, bitnije im je za Series S da optimizuju ako žele da zahvate najveći deo kolača. Najveći broj igrača je i dalje na RTX 3000 seriji, ne znam šta se glupiraju kao da svako kod kuće ima 4090 i procesor sa sedam hiljada jezgara.

Upozorenje za svakog ko uzima bilo šta preko GAMIVO sajta, meni su roknuli inkognito i pretplatu na SMART servis njihov pa je automatski skidalo sa kartice po 500 dinara svaki mesec, nekad i dvaput ako se ne varam.

Upozorenje za svakog ko uzima bilo šta preko GAMIVO sajta, meni su roknuli inkognito i pretplatu na SMART servis njihov pa je automatski skidalo sa kartice po 500 dinara svaki mesec, nekad i dvaput ako se ne varam.
Jednom mesečno skida, vidi se sve.
***, prilikom prve kupovine piše smart i obična cena. Uz smart ima i objašnjenje šta je. Jes' klošarski sa njihove strane.

Prilozi

• Screenshot_20250213_211048_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    Screenshot_20250213_211048_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    90.5 KB · Pregleda: 85
Obratite ljudi malo pažnju pri kupovini dopuna/kodova. Jeste jednostavno, ali nije baš sve next next next next :)

Jednom mesečno skida, vidi se sve.
***, prilikom prve kupovine piše smart i obična cena. Uz smart ima i objašnjenje šta je. Jes' klošarski sa njihove strane.
Što je najgore, ja jesam ovo video, i odabrao skuplju varijantu. Nije mi bio prvi put da uzimam preko njih. A praksa da ti napakuju svakako postoji maltene svuda danas, računaju da nećeš primetiti ili da se nećeš cimati jer je suma toliko "mala." Ne bi me čudilo da pokušaju da skinu i naredni mesec iako sam otkazao.

Što je najgore, ja jesam ovo video, i odabrao skuplju varijantu. Nije mi bio prvi put da uzimam preko njih. A praksa da ti napakuju svakako postoji maltene svuda danas, računaju da nećeš primetiti ili da se nećeš cimati jer je suma toliko "mala." Ne bi me čudilo da pokušaju da skinu i naredni mesec iako sam otkazao.
При свакој куповини ти у горњем десном углу где ти пише цена, сервис фее и дискаунт код пише и смарт претплата коју ти накнадно убаце, само треба да кликнеш на Х и изабереш да нећеш. Ти једном то ниси урадио и убацио си на акаунт претплату, они ти уредну скидали паре. Јебига, цавуљски мало раде, али као што каже човек изнад, не можеш само даље, даље, даље, гледај лепо целу страну пре него што платиш.

Tomb Raider I-VI na turskom storu za 155 TRL. Verovatno je price error jer kolekcija IV-VI kosta 1050 TRL.

Ako je neko uspeo da kupi preorder za Hell is us - deluxe edition preko Turske za 6,25 usd, neka samo napise kako.
Ja kada probam, pise da je currently unavailable. Na US store-u moze normalno da se uzme za 79,99 usd.

Ako je neko uspeo da kupi preorder za Hell is us - deluxe edition preko Turske za 6,25 usd, neka samo napise kako.
Ja kada probam, pise da je currently unavailable. Na US store-u moze normalno da se uzme za 79,99 usd.

Sad sam preko konzole proverio, jedini dostupni preorder za Hell is Us košta 2099 TRL. Ima i jedna verzija za koju stoji "Not sold separately", ali ne znam šta to znači. Možda bude Day 1 na GPU :)

Nazad
Vrh Dno