Ja još nisam potršio trial od 10 sati koji sam dobio, evo već dva mjeseca.Upalim eFootball neki dan, onako osakaćen, igriviji je od Fife 10 puta.
Dobih i ja ovo džabe iz nekog razloga. Koliko vidim, nema Volte, samo 3 na 3 bez golmana?
Turska funkcioniše, ali nije više tako jeftino kao što je bilo. GPU preko Turske je 309 lira, to ispadne nešto preko 1000 dinara. Može jeftinije ako se radi konverzija sa game pass core na GPU. Odnos pri konverziji je mislim 2:1 (neka me neko ispravi ako grešim). Znači kupiš 12 meseci gamepass core i 1 mesec gpu i dobiješ 7 meseci GPU, ne znam koliko ispadne tako.Zdravo, nabavio sam series s konzolu. Kakva je trenutna situacija sa nalozima ? Gde je najpovoljnije kupiti pretplatu i na koji način. Znam da je ranije bila Argentina i Turska, ali koliko sam pročitao, to više ne funkcioniše? Znaci svaki savet![]()
Post in thread 'Xbox Series X / S' https://forum.benchmark.rs/threads/xbox-series-x-s.459149/post-7253943Pozdrav svima..
Ovih dana dana kad uhvatim vremena, uzimam xbox one x..a nasao sam sajt instant gaming, pa sam hteo da zamolim za info, da li tu mogu normalno uzimati igre, game pass..i na koju zemlju da napravim nalog za konzolu..?
Pa iskreno, nisam ni obracao paznju..ovo dobio ponudu, pa reko aj..ali sada kad si mi skrenuo paznju, bolje Series S..hvalaa ti..😊@zlaja81
Pozdrav,
Zašto bi uzimao One X pored Series S? Nova je konzola, podržava next gen igre. Jedino ako je One X ekstremno jeftin ili džabe.
Ја искрено не знам ни за једну фрее игрицу тог типа. На гпу има Unravel 2, It Takes Two, Overcooked 2, Moving Out 2, A Way out (требало би да може и локално). Мислим, више се исплати узети месец-два гпу-а и одиграти све то него их купити засебно.Koje igre mogu da se igraju lokalno istovremeno sa 2 dzojstika na series S?
Ali ona free varijanta, bez gamepassa, one igre koje mogu da se skinu free.
Trenutno imam samo efootball, nije valjda jedina iz free edicije koja moze da se igra u paru?
Palimo xbox mozda jednom mesecno, pa zbog toga ne uzimamo GPU.
Koje igre mogu da se igraju lokalno istovremeno sa 2 dzojstika na series S?
Ali ona free varijanta, bez gamepassa, one igre koje mogu da se skinu free.
Trenutno imam samo efootball, nije valjda jedina iz free edicije koja moze da se igra u paru?
Palimo xbox mozda jednom mesecno, pa zbog toga ne uzimamo GPU.
Pogotovo što niži zahtevi i veća optimizacija dovode do šire kompatibilnosti, ljudi onda mogu i na Steam Decku i sličnim spravama. Na kraju krajeva, Microsoft je prodao više Series S nego X konzola, bitnije im je za Series S da optimizuju ako žele da zahvate najveći deo kolača. Najveći broj igrača je i dalje na RTX 3000 seriji, ne znam šta se glupiraju kao da svako kod kuće ima 4090 i procesor sa sedam hiljada jezgara.![]()
Zašto je Kingdom Come: Deliverance 2 tako dobro optimiziran? Developer kaže - zbog Xbox Series S konzole | HCL.hr
Iz Warhorse Studiosa poručuju kako je jedan od razloga zašto je njihov Kingdom Come: Deliverance 2 tako dobro optimiziran taj što su igru razvijali i za Xbox Series S konzolu.www.hcl.hr
Ajde neka neko pohvali i Series S od developera!
Svi se inače žale a ne znaju da optimizuju. Ja da sam dev, uvek bi polazio od najslabije platforme za koji želim da razvijam igru. Na taj način, nekom logikom mi deluje lakše da sipam iz čaše u flašu a ne obrnuto.
Jednom mesečno skida, vidi se sve.Upozorenje za svakog ko uzima bilo šta preko GAMIVO sajta, meni su roknuli inkognito i pretplatu na SMART servis njihov pa je automatski skidalo sa kartice po 500 dinara svaki mesec, nekad i dvaput ako se ne varam.
Što je najgore, ja jesam ovo video, i odabrao skuplju varijantu. Nije mi bio prvi put da uzimam preko njih. A praksa da ti napakuju svakako postoji maltene svuda danas, računaju da nećeš primetiti ili da se nećeš cimati jer je suma toliko "mala." Ne bi me čudilo da pokušaju da skinu i naredni mesec iako sam otkazao.Jednom mesečno skida, vidi se sve.
***, prilikom prve kupovine piše smart i obična cena. Uz smart ima i objašnjenje šta je. Jes' klošarski sa njihove strane.
При свакој куповини ти у горњем десном углу где ти пише цена, сервис фее и дискаунт код пише и смарт претплата коју ти накнадно убаце, само треба да кликнеш на Х и изабереш да нећеш. Ти једном то ниси урадио и убацио си на акаунт претплату, они ти уредну скидали паре. Јебига, цавуљски мало раде, али као што каже човек изнад, не можеш само даље, даље, даље, гледај лепо целу страну пре него што платиш.Što je najgore, ja jesam ovo video, i odabrao skuplju varijantu. Nije mi bio prvi put da uzimam preko njih. A praksa da ti napakuju svakako postoji maltene svuda danas, računaju da nećeš primetiti ili da se nećeš cimati jer je suma toliko "mala." Ne bi me čudilo da pokušaju da skinu i naredni mesec iako sam otkazao.
Ispravili su na 1925.Tomb Raider I-VI na turskom storu za 155 TRL. Verovatno je price error jer kolekcija IV-VI kosta 1050 TRL.
🤔Ispravili su na 1925.
Ali ima Survivor trilogija za 132 TRL.
Ali za Playstation...nisam obratio paznju da u pogrešnoj temi pišem 🤷🏻Ispravili su na 1925.
Ali ima Survivor trilogija za 132 TRL.
Sad sam preko konzole proverio, jedini dostupni preorder za Hell is Us košta 2099 TRL. Ima i jedna verzija za koju stoji "Not sold separately", ali ne znam šta to znači. Možda bude Day 1 na GPUAko je neko uspeo da kupi preorder za Hell is us - deluxe edition preko Turske za 6,25 usd, neka samo napise kako.
Ja kada probam, pise da je currently unavailable. Na US store-u moze normalno da se uzme za 79,99 usd.
![]()
Buy Hell is Us - Deluxe Edition (Xbox) cheap from 1 USD
Get Hell is Us - Deluxe Edition for Xbox from 1 USD. Worldwide price comparison with up to 50% off.www.xbox-now.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari