Šta je novo?

Xbox Series X / S

A da samo idemo levo desno gore dole može brzo da dosadi
Од своје шесте-седме године кад сам први пут упалио фифу, па до дан данас, не знам дал сам више од 3 пута урадио неки трик, као ни другови с којима сам играо, то је замлаћивање.

Što je najjače u Fifi je sada mnogo lakše uraditi neki trik nego pre 😂

Konzolu nikad nisam video i sve mi to deluje komplikovano. Ako moramo mesec dana da učimo da koristimo to možda ne uradimo nikad i ona ostane da skuplja prašinu.

ne mogu sad da tražim, ali za neke naprednije udarce video sam po 5-6 ovih kockica i kružića da se stisne brzo da bi izveo... Ko to da savlada i ko zna koliko kombinacina ima. A da samo idemo levo desno gore dole može brzo da dosadi... Drugo je za klince koji bi odvojili ceo letnji raspust i ovo rasturili, njemu bi to bilo da upali uveče sat dva ili nas dvojica i to je to, kao razonoda. A da to bude komplikovano a ja da dan 300 evra i da nikad ne upali glupo je...
Mislim da se iste ili slične kombinacije tastera na kontroleru koriste i kada igraš na PC-u i na konzoli, za igre kao što su FC25 ili NBA 2K25 (kao i starije verzije) jedino i ima smisla igrati na kontroleru, bez obzira da li je PC ili konzola u pitanju. Na PC-u se neretko koriste baš Xbox ili PlayStation kontroleri.
Isto tako, korišćenje konzole ne bi trebalo da bude teže u odnosu na korišćenje PC-a. Korisnički interfejs je skrojen za lako pokretanje igara a ažuriranje firmware-a je automatizovano ili se u najgorem slučaju svodi na par pritisaka tastera na kontroleru i restart konzole. Na PC-u je nekad potrebno raditi reinstalaciju operativnog sistema, instalaciju drajvera za grafičku kartu/chipset ili neku treću komponentu sistema da bi sve funkcionisalo kako treba. Na PC-u je isto tako nekad potrebno žonglirati između Steam, Xbox, Epic, EA, BattleNet ili nekog drugog launcher-a, na konzoli je i to olakšano kroz jednostavniji interfejs tako da mislim da nije potreban veliki trud da bi se to savladalo.

Poslednja izmena:
Од своје шесте-седме године кад сам први пут упалио фифу, па до дан данас, не знам дал сам више од 3 пута урадио неки трик, као ни другови с којима сам играо, то је замлаћивање.
I evo, kako ja to znam kao neko ko nikad nije igrao? A vi me ismevate. Ja gledam snimke vidim svi nešto driblaju, neke cake, to pršti...

Nesto bas ne verujem da si bio gejmer a postavljas takva pitanja...a i sumnjam u it znanje i servisiranje. Pitanja su ti kao da si se probudio iz vise-decenijske kome i sad se svemu cudis. Pa neces hobotnicom upravljati nego dzojstikom, tacnije gamepad-om. Nakon sat vremena se covek navikne. Vidi po oglasima mozda neko prodaje commodore 64, tu ima onaj dzojstik palica i jedno dugme. Lepo ubacis kasetu, srafcigerom nastelujes na igricu, moja preporuka je Gianna sisters, otvorite po pivo i uzivajte.
Ti nisi jos ni kupio xbox a vec razmisljas koliko je komplikovano uraditi biciklicu u fifi. Ili trolujes ili koma, ja ne znam sta drugo da pomislim.

Tačno pre 10 godina sam prestao da se bavim svim time. Posao, ne vredi. Nisam živeo
od servisiranja, ali zamena komponenti, instaliranje sistema i softvera i tako to. Opet kažem, na kompu znam dosta, konzole blage veze namam. Ne znam ni koje baterije idu u kontroler...

Tačno pre 10 godina sam prestao da se bavim svim time. Posao, ne vredi. Nisam živeo
od servisiranja, ali zamena komponenti, instaliranje sistema i softvera i tako to. Opet kažem, na kompu znam dosta, konzole blage veze namam. Ne znam ni koje baterije idu u kontroler...
Baterije idu klasicne AA, neka kupi neke dobre alkalne i trajace 20-30 sati sigurno, ili jos bolje ako ce da igra cesce neka kupi neke punjive Eneloop, Eneloop Pro, Ikea Ladda u kompletu sa punjacem i da ne razmislja vise o tome.

Mislim da čudnije postove u ovoj temi dugo nismo imali ;)
Nisam ni ja neki veliki znalac ali ako se ume podesiti instalacija novog telefona onda ume i konzole da *ebe oca :)

Bukvalno kad smo igrali sa drugarima nije bilo ni dozvoljeno da se koriste "trikovi"...

Igram fut od 2011, 12... godinama sam radio prodaju koinsa, i dan danas bukv ne koristim desni analog... Ne samo da sam gejmer vec strastveni, imam skoro 20 godina igraonice, radim kupoprodaju, servisiram igraonice, radim sa digitalnim igrama, bukvalno sam pionir u Srbiji u tome... Skoro 15 godina....

Pucacke igre igram misem, zato i koristim xbox iako imam 10 ps5 konzola...

Da li se zna zašto nema konzola po radnjama ?

Pa bili praznici, jedan Bozic, drugi Bozic, nova godina, ljudi kupuju deci, matorci kupuju sebi i tako to. A i nisu nam lageri ne znam koliki, pa da prelivaju police.

Nazad
Vrh Dno