Од своје шесте-седме године кад сам први пут упалио фифу, па до дан данас, не знам дал сам више од 3 пута урадио неки трик, као ни другови с којима сам играо, то је замлаћивање.A da samo idemo levo desno gore dole može brzo da dosadi
Од своје шесте-седме године кад сам први пут упалио фифу, па до дан данас, не знам дал сам више од 3 пута урадио неки трик, као ни другови с којима сам играо, то је замлаћивање.A da samo idemo levo desno gore dole može brzo da dosadi
Mislim da se iste ili slične kombinacije tastera na kontroleru koriste i kada igraš na PC-u i na konzoli, za igre kao što su FC25 ili NBA 2K25 (kao i starije verzije) jedino i ima smisla igrati na kontroleru, bez obzira da li je PC ili konzola u pitanju. Na PC-u se neretko koriste baš Xbox ili PlayStation kontroleri.Konzolu nikad nisam video i sve mi to deluje komplikovano. Ako moramo mesec dana da učimo da koristimo to možda ne uradimo nikad i ona ostane da skuplja prašinu.
ne mogu sad da tražim, ali za neke naprednije udarce video sam po 5-6 ovih kockica i kružića da se stisne brzo da bi izveo... Ko to da savlada i ko zna koliko kombinacina ima. A da samo idemo levo desno gore dole može brzo da dosadi... Drugo je za klince koji bi odvojili ceo letnji raspust i ovo rasturili, njemu bi to bilo da upali uveče sat dva ili nas dvojica i to je to, kao razonoda. A da to bude komplikovano a ja da dan 300 evra i da nikad ne upali glupo je...
I evo, kako ja to znam kao neko ko nikad nije igrao? A vi me ismevate. Ja gledam snimke vidim svi nešto driblaju, neke cake, to pršti...Од своје шесте-седме године кад сам први пут упалио фифу, па до дан данас, не знам дал сам више од 3 пута урадио неки трик, као ни другови с којима сам играо, то је замлаћивање.
I evo, kako ja to znam kao neko ko nikad nije igrao? A vi me ismevate. Ja gledam snimke vidim svi nešto driblaju, neke cake, to pršti...
Baterije idu klasicne AA, neka kupi neke dobre alkalne i trajace 20-30 sati sigurno, ili jos bolje ako ce da igra cesce neka kupi neke punjive Eneloop, Eneloop Pro, Ikea Ladda u kompletu sa punjacem i da ne razmislja vise o tome.Tačno pre 10 godina sam prestao da se bavim svim time. Posao, ne vredi. Nisam živeo
od servisiranja, ali zamena komponenti, instaliranje sistema i softvera i tako to. Opet kažem, na kompu znam dosta, konzole blage veze namam. Ne znam ni koje baterije idu u kontroler...
Polakico, tamo po mladencima 😂😂😂Naopako, zamislite samo sva pitanja o pravljenju naloga, regionima, gift karticama, game pass-u, šou u najavi
Djomla će biti tu ne sumnjam.Naopako, zamislite samo sva pitanja o pravljenju naloga, regionima, gift karticama, game pass-u, šou u najavi
Bukvalno kad smo igrali sa drugarima nije bilo ni dozvoljeno da se koriste "trikovi"...Од своје шесте-седме године кад сам први пут упалио фифу, па до дан данас, не знам дал сам више од 3 пута урадио неки трик, као ни другови с којима сам играо, то је замлаћивање.
Koju merkaš može li se znati?Da li se zna zašto nema konzola po radnjama ?
Series XKoju merkaš može li se znati?
Izlgleda da dobavljači ne nabavljaju. Od kraja Oktobra nema Series X u radnjamaPa bili praznici, jedan Bozic, drugi Bozic, nova godina, ljudi kupuju deci, matorci kupuju sebi i tako to. A i nisu nam lageri ne znam koliki, pa da prelivaju police.
Idi na kupujem prodajem....Series X
Series X
Izlgleda da dobavljači ne nabavljaju. Od kraja Oktobra nema Series X u radnjama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari