Šta je novo?

Xbox Series X / S

Pitanje na brzaka. I dalje radi kupovina u lirama za tursku regiju direktno sa konzole? (Visa Inesa internet kartica)

Poslednja izmena:
Negde sam skoro citao da samo MC prolazi.Ili je to samo za ARG region.

Meni nije radila Intesa Visa Internet pre par dana (mada nije ni MC). Probam ponovo ovih dana.

Ja sam juce Sa Visom kupovao preko Turskog stora a sa MasterCard preko Argentinskog, nisam imao nikakvih problema.

Ček, ček, tebi ne prolazi kupovina ili ne možeš da vežeš karticu?
Kako misliš "da vežem karticu"?

Kad hoću da kupim igru preko Argentine izbaci mi ono na slici. Ja se nadam da je zbog novca jer je možda razlika u svega nekoliko centi pa neće da pusti kupovinu.

Pokušao sam da kupim igru i na Turskom nalogu (na kom plaćam GP) gde je ona zapravo još skuplja i izbacuje mi istu grešku tako da se nadam da je, opet kažem, novac u pitanju.

Mislim da je to samo za ARG... Nesto gledam i ja da prolazi Visa u za turski region, ali bio bih srecan kad bi neko ko ima konzolu i kupuje preko TUR potvrdio :p
Malo kasnim ali ja imam xbox i koristim turski region sa master karticom i sve ide ok, i mesečna pretplata automatski i kupovina preko shopa ili kroz igre

Juče sam kupio RDR i Titanquest lod turaka. NLB Visa prepaid. Jedno pitanje, može li kreditnom master card da se kupuje u ARG?

Kako se nastavlja trend propadanja pezosa (ARS), uskoro ce i da stigne onaj Visa kurs od zimus.

Da li je neko uzimao nešto sa ova dva sajta:

svetkonzola.rs
igricekonzole.com

Vidim da je Xbox S nešto jeftiniji kod njih, pa nisam siguran da li su ok za saradnju.

Poskupeo je Xbox Game Pass Ultimate kod turaka. Sada je ₺120,99 svakog meseca 480 din. (od 01.09.)

Series S mi je star 9 meseci. Primetio sam da zna da bude prilično topao na mestu gde izlazi vazduh tokom igranja. Možda ranije nisam obratio pažnju ali takođe se ventilatori malo čuju kad primaknem uvo, i ona plastika kao da se malko oseća.
Stoji gde je i bio, ali možda je to zbog leta sad kad su dnevne temperature veće.
Razlog za brigu?

Ako izlazi vruc vazduh, to je dobar znak, radi kako treba.

Series S mi je star 9 meseci. Primetio sam da zna da bude prilično topao na mestu gde izlazi vazduh tokom igranja. Možda ranije nisam obratio pažnju ali takođe se ventilatori malo čuju kad primaknem uvo, i ona plastika kao da se malko oseća.
Stoji gde je i bio, ali možda je to zbog leta sad kad su dnevne temperature veće.
Razlog za brigu?
Kod mene je XBX, takođe bude vreo posle cca 2 sata igranja po ovim vrućinama na delu gde izduvava vazduh, ali stavljao sam ruku dok igram, vent normalno izduvava, mislim da nema nikakvog razloga za brigu.

Da li se dobija nesto preterano bolje prelaskom sa one S 4k 1tb na Xbox series S ?

Jos uvek mi konzola nema update za novi UI,xbox series s.

Što se tiče novog UI na konzoli koju sam kupio pre godinu dana još uvek nema, a na konzoli koju sam kupio pre dve nedelje čim sam je uključio???
Obe su SS. Al eto....

Nazad
Vrh Dno