Šta je novo?

Xbox Series X / S

Ne može "ručno" da se inicira update?

Koje radovanje za UI.. :ROFLMAO:

Za sve koji nisu dobili novi UI, probajte kad uključite konzolu da je restartujete klasično - zadržite Xbox dugme na džojstiku i zatim - Restart console. Kod mene je tako proradilo.

Isti slučaj i kod mene. 😢
Lepše izgleda novi UI.

Poslednja izmena:
Primetio sam na turskom store da su sve novije igre 1200 lira ili više. Igrice jesu drastično poskupele, kako su i najavljivali :(

Turska postala obsolete, obzirom koliko je pezos pao. Sada je (opet) Batistuta najjeftiniji i kod igara i kod GPU-a.

Stigao novi UI sinoć, na prvu loptu mi se dosta više sviđa od prethodnog koji mi je nekako bio pretrpan. Ovaj je svedeniji. Posebno mi se sviđa što su prodavnicu, GP, podešavanja itd. izdvojili na sredinu u vrhu ekrana u obliku ikona.

Gdje grijesim?

-Uzeo Xbox live na 12 mj(eneba)(Turska).

-Aktiviram preko VPN-a na microsoft nalogu xbox live(uspjesno).

-Probam aktivirati gamepass, trazi mi karticu, unesem visa gold s turskom adresom ali ne prihvaca uz poruku "Change your store region
The region where your payment option is issued must match your Store region."

Regija na konzoli je Turska a i na microsoft računu kada se logiram takodjer..

Gdje grijesim?

-Probam aktivirati gamepass, trazi mi karticu, unesem visa gold s turskom adresom ali ne prihvaca uz poruku "Change your store region

Uzmi 1 mesec gift card za gamepass i odradi konverziju. Javi kako je proslo.

Gdje grijesim?

Ako koristiš postojeći nalog, uloguj se na isti preko računara i tamo promeni region

Jel si uzeo obican gamepass ili ultimate? Koliko si meseca izgubio pri konverziji?

Valjda je razmera 2:3 tj 12 meseci Gold-a u 8 meseci GPU-a

Jel si racunao koliko te izadje mesecno kad se izvrsi konverzija?

Planiram da upotpunim gamin iskustvo,i pribavim bežičnu tastaturu za XBOX/X.
Razmišljam o Redragon Diti Elite K585RGB-KS Wireless Mechanical Gaming Keyboard (6100 rsd) ili Royal Kludge RK-H81 RGB wireless (9500 rsd).

Poslednja izmena:
Samo sto sam konvertirao gold u gamepass, crče xbox series s, ne daje znakove života! Nisam ga ni igrao puno..
krastavac

Nazad
Vrh Dno