Ne pomaže.Za sve koji nisu dobili novi UI, probajte kad uključite konzolu da je restartujete klasično - zadržite Xbox dugme na džojstiku i zatim - Restart console. Kod mene je tako proradilo.
Slažem se. Ako konzolu nisu palio dva meseca to jeste veliki problemApdejtovao, iskreno deluje dosta cistije i preglednije.
Veci je problem sto nisam konzolu dva meseca palio![]()
Stigao 😁Kako se nastavlja trend propadanja pezosa (ARS), uskoro ce i da stigne onaj Visa kurs od zimus.
Pa idi na Argentinu. TurCe samo za Game Pass.Primetio sam na turskom store da su sve novije igre 1200 lira ili više. Igrice jesu drastično poskupele, kako su i najavljivali![]()
Koliko dođe GPU u evrima na Argentinu?Turska postala obsolete, obzirom koliko je pezos pao. Sada je (opet) Batistuta najjeftiniji i kod igara i kod GPU-a.
Koliko dođe GPU u evrima na Argentinu?
Uzmi 1 mesec gift card za gamepass i odradi konverziju. Javi kako je proslo.Gdje grijesim?
-Uzeo Xbox live na 12 mj(eneba)(Turska).
-Aktiviram preko VPN-a na microsoft nalogu xbox live(uspjesno).
-Probam aktivirati gamepass, trazi mi karticu, unesem visa gold s turskom adresom ali ne prihvaca uz poruku "Change your store region
The region where your payment option is issued must match your Store region."
Regija na konzoli je Turska a i na microsoft računu kada se logiram takodjer..
Ako koristiš postojeći nalog, uloguj se na isti preko računara i tamo promeni regionGdje grijesim?
-Uzeo Xbox live na 12 mj(eneba)(Turska).
-Aktiviram preko VPN-a na microsoft nalogu xbox live(uspjesno).
-Probam aktivirati gamepass, trazi mi karticu, unesem visa gold s turskom adresom ali ne prihvaca uz poruku "Change your store region
The region where your payment option is issued must match your Store region."
Regija na konzoli je Turska a i na microsoft računu kada se logiram takodjer..
Uspjelo je. 🙂Uzmi 1 mesec gift card za gamepass i odradi konverziju. Javi kako je proslo.
Jel si uzeo obican gamepass ili ultimate? Koliko si meseca izgubio pri konverziji?