Šta je novo?

Xbox Series X / S

Ne javlja nista kada se stisne gumb, promjenim kabal za napon struje, isto. Moram provjeriti imam li garanciju jos.

Jel kupovao neko Activision/Blizz igre sa turskog store-a i jel bilo problema kod pokretanja ili aktivacije preko Activision naloga? Znam da za COD igre je potreban Activision nalog, jel moze da se aktivira iako je, valjda, igra za "Tursko" trziste?

Ja sam drugaru uzeo Diablo 4 preko Argentine kad je izašao, igrao par puta sa svog naloga najnormalnije, ako ti znači šta ovaj info.
Njegov nalog je kod mene na konzoli paralelno sa njegovom.

Znaci, hvala ;) Jos samo neko, ako je uzimao neki COD i povezivao igru sa Activison accountom... Pitam jer ima ona "obaveza" da se unese broj telefona, pa ne znam kako se tretira ako se uzme, recimo igra sa turskog store-a, da ne nudi recimo samo zakljucanu obavezu turskog broja telefona...

Kupiš cod regulano preko stora sa konzole i sve prolazi bez problema

Propao je pesos još dodatno, većina igara je sad još jeftinije za nekih 20%. Nintendo je inače pre par dana zabranio kupovinu svih igara sa ARS stora platnim karticama koje nisu izdate na području Argentine (ili Južne Amerike) jer je došlo do prevelike zloupotrebe. Ne bi me čudilo da i Microsoft uradi isto. Ranije su cene bile pristupačne, ovo je sad toliko devalvirano da je malo i suludo i tužno. Elem, ko vija igre po dobrim cenama, sad je momenat.

Street Fighter 6 je pre ovog pada pesosa bio tipa 36 evra, sad je tipa 25.

Znaci, hvala ;) Jos samo neko, ako je uzimao neki COD i povezivao igru sa Activison accountom... Pitam jer ima ona "obaveza" da se unese broj telefona, pa ne znam kako se tretira ako se uzme, recimo igra sa turskog store-a, da ne nudi recimo samo zakljucanu obavezu turskog broja telefona...
Meni nikakav broj telefona nije tražio za D4.

Obaveza je koliko znam samo za Overwatch. Možda još nešto ali ne za Diablo IV.

Pa da, kontam za online takmicarske igre, OW, COD... Ne znam sad dal je bilo potrebno za ostalo tipa za D4... Zato pitao kakva je procedura kod COD-a... Nego, jel moze da se poveze vec postojeci Activision account koji je koriscen, vec sve aktivirano i tome slicno? Ili mora novi za Turkie :p ?

Pa da, kontam za online takmicarske igre, OW, COD... Ne znam sad dal je bilo potrebno za ostalo tipa za D4... Zato pitao kakva je procedura kod COD-a... Nego, jel moze da se poveze vec postojeci Activision account koji je koriscen, vec sve aktivirano i tome slicno? Ili mora novi za Turkie :p ?
Može postojeći najnormalnije.

sve može sa starim acc ako ga imaš

Evo zvanično stiglo poskupljenje za gamepass ultimate.
Ko ne plati Starfield na drini, platice na cupriji 😅

Prilozi

• IMG_3996.png
    IMG_3996.png
    483.7 KB · Pregleda: 76
Opet je cena badava, manje od 500 kinti. Za te danas jedva krštena pljeskavica može da se kupi.

Dijablo 4 kod gaucosa 2500din

Jel nece sve Activision igre doci na Gamepass tipa do kraja godine?
Ko placa GP nema potreba da ih kupuje..

Ne, to si sanjao, nije istina :)

Bio zalepljen za ps5 ali sad ubacio u opciju kupovine za xbox x.

Vidim i da internetu da su podeljena mišljenja ali očigledno xbox ima bolji hardwer.

Šta na kraju pazariti?

Nazad
Vrh Dno