Sta mu se desilo, ne svetli nista ili?Samo sto sam konvertirao gold u gamepass, crče xbox series s, ne daje znakove života! Nisam ga ni igrao puno..
krastavac
Sta mu se desilo, ne svetli nista ili?Samo sto sam konvertirao gold u gamepass, crče xbox series s, ne daje znakove života! Nisam ga ni igrao puno..
krastavac
Ziv bio, hvala.Kupiš cod regulano preko stora sa konzole i sve prolazi bez problema
Meni nikakav broj telefona nije tražio za D4.Znaci, hvalaJos samo neko, ako je uzimao neki COD i povezivao igru sa Activison accountom... Pitam jer ima ona "obaveza" da se unese broj telefona, pa ne znam kako se tretira ako se uzme, recimo igra sa turskog store-a, da ne nudi recimo samo zakljucanu obavezu turskog broja telefona...
Obaveza je koliko znam samo za Overwatch. Možda još nešto ali ne za Diablo IV.Znaci, hvalaJos samo neko, ako je uzimao neki COD i povezivao igru sa Activison accountom... Pitam jer ima ona "obaveza" da se unese broj telefona, pa ne znam kako se tretira ako se uzme, recimo igra sa turskog store-a, da ne nudi recimo samo zakljucanu obavezu turskog broja telefona...
Može postojeći najnormalnije.Pa da, kontam za online takmicarske igre, OW, COD... Ne znam sad dal je bilo potrebno za ostalo tipa za D4... Zato pitao kakva je procedura kod COD-a... Nego, jel moze da se poveze vec postojeci Activision account koji je koriscen, vec sve aktivirano i tome slicno? Ili mora novi za Turkie?
sve može sa starim acc ako ga imašPa da, kontam za online takmicarske igre, OW, COD... Ne znam sad dal je bilo potrebno za ostalo tipa za D4... Zato pitao kakva je procedura kod COD-a... Nego, jel moze da se poveze vec postojeci Activision account koji je koriscen, vec sve aktivirano i tome slicno? Ili mora novi za Turkie?
Hvala za ovaj info, i kod TR je na popustu, uzeh za 10 €.The Callisto Protocol 7e kod mesija.
Meni je već jedan mesec naplaćen po toj novoj ceni, ali kao što kolega @Markic kaže, to je opet veoma povoljno ako se uzme u obzir šta dobijašEvo zvanično stiglo poskupljenje za gamepass ultimate.
Ko ne plati Starfield na drini, platice na cupriji 😅
Otvori temu u podforumu "Šta da kupim?", obrazloži nedoumicu i povešće se diskusija.Šta na kraju pazariti?