Da li vam se desava da kupite gomilu igara na nekoj akciji koje verovatno necete nikada ni da igrate?
I kako se borite protiv toga?![]()
Da 😁 borim se tako što sam nakačio ne mali eksterni hdd kako bi imao mesta za igre 😅Da li vam se desava da kupite gomilu igara na nekoj akciji koje verovatno necete nikada ni da igrate?
I kako se borite protiv toga?![]()
Nećeš. Veliki broj ljudi je upravo zbog tih cena nagomilavao igre koje nikad neće igrati. Ajde, možda ostavite deci u amanetMoja kolekcija igara (PS i XBOX igre zajedno) sije i GamePass i PS Plus za tri koplja
Sve zahvaljujuci Argentini i Turskoj.
Sto je najgore, veliko je pitanje da li cu veliku vecinu ikada preci.
Deca su tek posebna prica. Imamo i PS5 i XSX i Switch i Wii i stotine igara na raspolaganju ali prosto moram da ih teram da se igraju na nekoj od konzola umesto da bulje u telefone i tablete po ceo dan. Igraju samo par igara ali i to samo ponekad - vise vole da gledaju budalastine na YouTube i slicno...Nećeš. Veliki broj ljudi je upravo zbog tih cena nagomilavao igre koje nikad neće igrati. Ajde, možda ostavite deci u amanet![]()
Gde kupiti dzojstik za x/s , a da se dobije garancija i na stick drift.Vec mi 2x dzojstika posle 6 meseci dobijaju stick drift,kupljeni preko kp novi zapakovani.Ali kaze nema garancije na mehanicke kvarove
Ja uzeo novi u Game centru i popravio stari bas stick drift levi za 3000din
Hoćeš i meni da središ drift?10eur je komplet za reparaciju tako da je 3000 korektna cena, ja neki dan sredio jedan otpisani xb360 kontroler sebi i sad je kao nov
Microsoft nije na dobrom glasu što se garancija tiče, to znam po Surface laptopovima. Žao mi je što to čujem.Pisao gore da mi je xbox series s crko, jednostavno ne daje nikakve znakove. Xbox mi je pod garancijom jos. Posaljem ka microsoft-u u nadi da ce mi reparirati ali vracen nazad gdje stoji da je razlog sto nisu popravili, nesavjesno rukovanje ili vidljivo ostecenje. Da ima sitna linija sto je prilikom transporta spala boja s necega. Ali pod prstima se ne osjeca nista, nema vidljivih ostecenja. I tako Microsoft postupa(Njemacka) prema svojim kupcima.
Al se oni vrhunski zezajuPisao gore da mi je xbox series s crko, jednostavno ne daje nikakve znakove. Xbox mi je pod garancijom jos. Posaljem ka microsoft-u u nadi da ce mi reparirati ali vracen nazad gdje stoji da je razlog sto nisu popravili, nesavjesno rukovanje ili vidljivo ostecenje. Da ima sitna linija sto je prilikom transporta spala boja s necega. Ali pod prstima se ne osjeca nista, nema vidljivih ostecenja. I tako Microsoft postupa(Njemacka) prema svojim kupcima.
Ako ima Master Card prebaci region konzole na Argentinu, nađi neku random adresu u Argentini i rešeno. Ako nemaš MC onda Turska. GPU preko Turske je 490 din, preko ARG je nešto povoljnije.Gde najpovoljnije uzeti gamepass ili igrice za series S,nov sam u svemu ovome pa pomagajte.Hvala
Pa nece sigurno da poniste te kodove, sigurno je da ce prebaciti na Game Pass Core, sta drugo mogu?!Live Gold gase od danas, pitanje je šta će biti sa starim kodovima (možda će direkt Live Gold ici na Game Pass Core). Plus konverzija nije već neko vreme 1:1 već je 3:2.