Šta je novo?

Xbox Series X / S

Ja ne kupujem igre,igram samo one koje su na GP...

Da li vam se desava da kupite gomilu igara na nekoj akciji koje verovatno necete nikada ni da igrate?
I kako se borite protiv toga? :LOL:
Da 😁 borim se tako što sam nakačio ne mali eksterni hdd kako bi imao mesta za igre 😅
Edit, uzeo pre neki dan Sega Genesis collection za 24 dinara zbog Comix Zone-a prvenstveno 😁

Gde kupiti dzojstik za x/s , a da se dobije garancija i na stick drift.Vec mi 2x dzojstika posle 6 meseci dobijaju stick drift,kupljeni preko kp novi zapakovani.Ali kaze nema garancije na mehanicke kvarove.

Games, Game Centar.

Nećeš. Veliki broj ljudi je upravo zbog tih cena nagomilavao igre koje nikad neće igrati. Ajde, možda ostavite deci u amanet :D
Deca su tek posebna prica. Imamo i PS5 i XSX i Switch i Wii i stotine igara na raspolaganju ali prosto moram da ih teram da se igraju na nekoj od konzola umesto da bulje u telefone i tablete po ceo dan. Igraju samo par igara ali i to samo ponekad - vise vole da gledaju budalastine na YouTube i slicno...

Pre neki dan sam se sokirao kada sam video koliko su se odusevili kada su videli da imaju Roblox na XBOXu....

Gde kupiti dzojstik za x/s , a da se dobije garancija i na stick drift.Vec mi 2x dzojstika posle 6 meseci dobijaju stick drift,kupljeni preko kp novi zapakovani.Ali kaze nema garancije na mehanicke kvarove
Ja uzeo novi u Game centru i popravio stari bas stick drift levi za 3000din

A sa originalnim ćeš raditi šta?

10eur je komplet za reparaciju tako da je 3000 korektna cena, ja neki dan sredio jedan otpisani xb360 kontroler sebi i sad je kao nov

10eur je komplet za reparaciju tako da je 3000 korektna cena, ja neki dan sredio jedan otpisani xb360 kontroler sebi i sad je kao nov
Hoćeš i meni da središ drift? :D Bolje tebi da dam 3000 nego Games-u. :D Odugovlačim to mesecima, ali kad se vratim s odmora u oktobru igraće se Starfield i Stray, moram da rešim to.

Dobrih dva meseca se čekalo da ovaj dođe na red a imam još jedan xbone kontroler na čekanju, nema se vremena ni za moje.

Pisao gore da mi je xbox series s crko, jednostavno ne daje nikakve znakove. Xbox mi je pod garancijom jos. Posaljem ka microsoft-u u nadi da ce mi reparirati ali vracen nazad gdje stoji da je razlog sto nisu popravili, nesavjesno rukovanje ili vidljivo ostecenje. Da ima sitna linija sto je prilikom transporta spala boja s necega. Ali pod prstima se ne osjeca nista, nema vidljivih ostecenja. I tako Microsoft postupa(Njemacka) prema svojim kupcima.

Pisao gore da mi je xbox series s crko, jednostavno ne daje nikakve znakove. Xbox mi je pod garancijom jos. Posaljem ka microsoft-u u nadi da ce mi reparirati ali vracen nazad gdje stoji da je razlog sto nisu popravili, nesavjesno rukovanje ili vidljivo ostecenje. Da ima sitna linija sto je prilikom transporta spala boja s necega. Ali pod prstima se ne osjeca nista, nema vidljivih ostecenja. I tako Microsoft postupa(Njemacka) prema svojim kupcima.
Microsoft nije na dobrom glasu što se garancija tiče, to znam po Surface laptopovima. Žao mi je što to čujem.

Al se oni vrhunski zezaju :D To se kod normalnih proizvođača i servisa vodi kao sitni tragovi korišćenja, čisto kao napomena... reklamaciju naravno uvaže

Ja sam slao Series X na reklamaciju i sve je extra proslo. Uzeo preko KP. Moj je kao hteo da se ukljuci ali nije davao nikakvu sliku. Konzola je bila u MS servisu, zamenili su maticnu, zalepili nalepnicu nazad da je konzola servisirana i datum kad je vrsen servis sve uredno zapakovali i vratili u mint stanju. Cekao sam malo duze od mesec dana dok konzola nije stigla nazad kod mene.

Gde najpovoljnije uzeti gamepass ili igrice za series S,nov sam u svemu ovome pa pomagajte.Hvala

Argentina i Turska su najeftinije. Prelistaj malo temu unazad imaš uputstvo kako se otvara nalog preko Turske.

Nisu. Ili prodaju igre sa tih store-ova (pošto jeftiniji store ne postoji) ili prodaju pola naloga pa izađe tebe kao individuu jeftinije, ali si osuđen na deljenje naloga sa nepoznatom osobom. U prevodu nije isplativije, nikako. Too much risk.

Gde najpovoljnije uzeti gamepass ili igrice za series S,nov sam u svemu ovome pa pomagajte.Hvala
Ako ima Master Card prebaci region konzole na Argentinu, nađi neku random adresu u Argentini i rešeno. Ako nemaš MC onda Turska. GPU preko Turske je 490 din, preko ARG je nešto povoljnije.
Igre su mahom povoljnije preko ARG.
Na KP imaš često deljenih naloga što nosi određenu dozu rizika kao što Eufrat reče.
Ako imaš nekog ortaka koji ima XBOX bolje je sami da organizujete deljenje (prosto je) nego sa nekim strancem.
Takođe na KP imaš i novije igre za po 2000 din, to bih izbegavao u širokom luku :)

Ako hoćeš još malo jeftinije onda otvoriš turski nalog, ubaciš 12 meseci Live gold pretplate preko gift carda. Zatim izvršiš konverziju na game pass za konzole ili game pass ultimate.

Live Gold gase od danas, pitanje je šta će biti sa starim kodovima (možda će direkt Live Gold ici na Game Pass Core). Plus konverzija nije već neko vreme 1:1 već je 3:2.

Pozdrav narode,

Imam par pitanja vezana za store i naloge.

Uzeo Series X, imam turski GPU, Visa internet kartica, sve radi OK, konzola podesena na Tursku.

E sad, "spremam teren" za Argentinu sa MC pa me interesuje par stvarcica ko zna, ako je probao:

- Povezao sam Battle.net nalog sa igrom koja se nalazi na turskom nalogu (probao Diablo 2, OW2), sve to radi ali izaslo obavestenje da ne bih mogao da menjam vise konzolu, tj da bih morao da cekam 365 dana ako hocu drugu da povezem.
Da li to vazi i za dva i vise xbox naloga, tj ako napravim ARG nalog i tamo kupim neku BNet/Acti igru, jel moram da pravim novi Battle.net i/ili Activison nalog i da ih povezem, ili sve moze preko postojeceg naloga koji je koriscen na za TUR regiju? Ne znam kako konzola vidi i dozvoljava deljenje naloga, pa cisto da proverim ako je neko vec probao.

- Na turskom nalogu imam vec GPU. Da li bi Game Pass igre sa TUR naloga bile dostupne i kad bi se ulogovao preko ARG naloga (posto je sve na jednom mestu/konzoli), ili bih morao da menjam regiju i da se prebacujem na TUR nalog svaki puta kad bih hteo da igram neku igru dostupnu na GPU?

Hvala i izvinjavam se na malo duzim pitanjima.

Prebaci region na ARG, pre toga otkazi GPU, kad istekne samo uzmi na ARG i miran si.
Ne znam za battle net, ne koristim.
Meni je GPU kupljen na TR preko main naloga a konzola podesena na ARG, skinuta pretplata u Lirama pre par dana. Sve igre iz GPU-a dostupne kako meni tako i sinu (ima svoj nalog za igre).
Tebi je izbacio upozorenje za menjane konzole tako da bi trebalo da sljaka ok.
MS dozvoljava deljenje naloga na dve konzole, s tim što ne možeš sa istim nalogom biti online na obe u isto vreme.

Live Gold gase od danas, pitanje je šta će biti sa starim kodovima (možda će direkt Live Gold ici na Game Pass Core). Plus konverzija nije već neko vreme 1:1 već je 3:2.
Pa nece sigurno da poniste te kodove, sigurno je da ce prebaciti na Game Pass Core, sta drugo mogu?!
Cak i sa konverzijom 3:2 i dalje je jeftinije uzeti tako, nego kad se placa preko kartice mesecno. Jeste da nije velika razlika kao pre sto je bila, ali barem ne moras
da razmisljas da li ce da ti prodje kartica ako budu cackali taj deo.

Nazad
Vrh Dno