drgonzo
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.12.2006
- Poena
- 455
Ne razumem, Cyberpunk nije na Gamepassu?Ne, mislim na 2.0. Gamepass uzet preko Turske. Verovatno kasni iz tog razloga.
Hvala i pozdrav.
Ne razumem, Cyberpunk nije na Gamepassu?Ne, mislim na 2.0. Gamepass uzet preko Turske. Verovatno kasni iz tog razloga.
Hvala i pozdrav.
Trebali ste sa njegovim nalogom uzeti GPU, kako bi svako igrao sa svojim (to možete sledeći mesec npr, ti preko konzole sa njegovim nalogom uzmi i podesi konzolu kao Home za njegov acc i posle igras sa svojim.Još neka pitanja u vezi Gamepass, neko ko ima iskustva da jedan igra na PC a drugi na konzoli. Hoćemo da igramo Lies of P... da li će moje sejvove sa konzole da prebriše drugar ako krene da igra na PC? Pošto je jutros upalio pre posla i vidi moje sejvove definitivno...
I da li može paralelno da se igra ista igra na konzoli i na PC? Hoće li kikovati jednog posle određenog vremena?
Na konzoli ti je region podesen na TR?Ja sve aktivirao preko TR naloga (postojeći MS nalog, ali nikad Xbox na njemu, nikad ništa na MS store kupljeno i td), sa 1 mesec game pass ultimate koda sa Gamivo sajta, TR region (stavio neku random adresu u turskoj, sve full), stavio svoju karticu, zapamćena za sledeću naplatu.
Problem kod toga kad probam da kupim neku igricu ili addon: "Change your store region. The region where your payment option is issued must match your Store region."
Kako sad ovo rešiti?
Nisam nista jos radio na konzoli, tek danas treba da mi stigne, nego sam pripremao teren (preko PC-a i VPN-a).Na konzoli ti je region podesen na TR?
Ne prolaze na kompu naše kartice za druge regione, samo preko konzole, barem nikome nije uspevalo do sad. Ja sam probao par VPN-ova ista priča.Nisam nista jos radio na konzoli, tek danas treba da mi stigne, nego sam pripremao teren (preko PC-a i VPN-a).
Ja sam skoro podešavao XBX i prema preporuci kolega sa foruma, sve sam na konzoli uradio, ništa unapred. Preporučujem da kada stigne konzola na njoj napraviš potpuno nov MS nalog, podesiš region konzole na Tursku, dodaš našu platnu karticu i onda možeš GPU, da kupuješ igre itd. Meni to savršeno funkcioniše tako.Nisam nista jos radio na konzoli, tek danas treba da mi stigne, nego sam pripremao teren (preko PC-a i VPN-a).
Region na konzoli postavi na Argentinu, ako imaš mastercard, nalo su bolje cene igara.Nisam nista jos radio na konzoli, tek danas treba da mi stigne, nego sam pripremao teren (preko PC-a i VPN-a).
Pozdrav, moja ćerka voli:Pozdrav raja. Novi sam član, kupio sam svoju prvu konzolu pre par dana u 35. godini života, za decu Za sada mi lepo ide, namestio sam region na Arg, kupio par igara, malo se i grudvao, ja pobjedio. Vidim danas ima na Arg store-u FarCry 6 za 1000 din, kao i Hogwarts za nekih 20e, pa da Vam javim. Pitanje: Koje mi igre predlazete za malu žensku decu od 5god?
Pozdrav, moja petogodišnja ćerka igra/igrala:Pozdrav raja. Novi sam član, kupio sam svoju prvu konzolu pre par dana u 35. godini života, za decu Za sada mi lepo ide, namestio sam region na Arg, kupio par igara, malo se i grudvao, ja pobjedio. Vidim danas ima na Arg store-u FarCry 6 za 1000 din, kao i Hogwarts za nekih 20e, pa da Vam javim. Pitanje: Koje mi igre predlazete za malu žensku decu od 5god?
Imaš besplatnih igara koje ne zahtevaju nikakve pretplate i sl., samo što je izbor loš tako da ili pretplata ili direktna kupovina igara.Pozdrav, ajde i ja da se javim u ovoj temi.
Xbox one smo uzeli pre godinu dana, i bukvalno stoji posto se nisam preterano interesovao za konzole i igre.
Da li postoje neke igre isto za devojcicu od 5 godina koje su besplatne?
Ili cu morati da pravim nalog i da platim nesto godisnje kako bi mogla nesto da igra?
Pozdrav, ajde i ja da se javim u ovoj temi.
Xbox one smo uzeli pre godinu dana, i bukvalno stoji posto se nisam preterano interesovao za konzole i igre.
Da li postoje neke igre isto za devojcicu od 5 godina koje su besplatne?
Ili cu morati da pravim nalog i da platim nesto godisnje kako bi mogla nesto da igra?
Ja sam danas popodne kupovao kod Turaka sa Raiffeisen Visa karticom , sve radi normalno kao i do sada. Naša kartica , turska adresa sve ok.Znači nema šta nisam probao. Region Turska/Argentina, Visa i MasterCard kartice (OTP banka, Erste, Payoneer, Mercury USA) sa adresama u zavisnosti od regiona Store-a. I ništa ne radi. Uvek dobijam poruku da Store i zemlja izdavanja kartice moraju da se slažu.
Samo uradi ovo što malo iznad napisah za novi nalog direktno na konzoli. Takođe najnormalnije kupujem preko TR, Intesa MC.Znači nema šta nisam probao. Region Turska/Argentina, Visa i MasterCard kartice (OTP banka, Erste, Payoneer, Mercury USA) sa adresama u zavisnosti od regiona Store-a. I ništa ne radi. Uvek dobijam poruku da Store i zemlja izdavanja kartice moraju da se slažu.
Ajmo korak po korak. Kreiraj MS account sa adresom Turska ili Argentina. Kao adresu uzmi neki hotel, nemoj stambenu jedinicu. Isti region biraj na konzoli i isti MS account koristi. Karticu dodaj samo na konzoli. Imam osećaj da je nešto nepravilno sa adresom ili profilom.Znači nema šta nisam probao. Region Turska/Argentina, Visa i MasterCard kartice (OTP banka, Erste, Payoneer, Mercury USA) sa adresama u zavisnosti od regiona Store-a. I ništa ne radi. Uvek dobijam poruku da Store i zemlja izdavanja kartice moraju da se slažu.
Ako ne prihvata karticu na tom nalogu, probaj da napravis nov nalog, region postavi TR ili ARG i vezi karticu na taj nov, ne na taj koji već imašZnači nema šta nisam probao. Region Turska/Argentina, Visa i MasterCard kartice (OTP banka, Erste, Payoneer, Mercury USA) sa adresama u zavisnosti od regiona Store-a. I ništa ne radi. Uvek dobijam poruku da Store i zemlja izdavanja kartice moraju da se slažu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari