Johnny_z11
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.04.2011
- Poena
- 215
Pitanje na brzaka. I dalje radi kupovina u lirama za tursku regiju direktno sa konzole? (Visa Inesa internet kartica)
Poslednja izmena:
Mislim da je to samo za ARG... Nesto gledam i ja da prolazi Visa u za turski region, ali bio bih srecan kad bi neko ko ima konzolu i kupuje preko TUR potvrdioNegde sam skoro citao da samo MC prolazi.Ili je to samo za ARG region.
Ček, ček, tebi ne prolazi kupovina ili ne možeš da vežeš karticu?Nadam se da će biti tako kako kažeš. Javiću nakon par dana svakako. Razmišljam da promenim adresu ali mislim da to nije potrebno. Možda da pokušam da kupim neku drugu igru...
Kako misliš "da vežem karticu"?Ček, ček, tebi ne prolazi kupovina ili ne možeš da vežeš karticu?
Malo kasnim ali ja imam xbox i koristim turski region sa master karticom i sve ide ok, i mesečna pretplata automatski i kupovina preko shopa ili kroz igreMislim da je to samo za ARG... Nesto gledam i ja da prolazi Visa u za turski region, ali bio bih srecan kad bi neko ko ima konzolu i kupuje preko TUR potvrdio![]()
Moze (provereno za Intesu MC).Juče sam kupio RDR i Titanquest lod turaka. NLB Visa prepaid. Jedno pitanje, može li kreditnom master card da se kupuje u ARG?
Na kraju uspeo da kupim preko US store, pa nek' ide životsamo US store koliko vidim
Post in thread 'Xbox Series X / S' https://forum.benchmark.rs/threads/xbox-series-x-s.459149/post-6935457Zna li se zašto Antstream Arcade nije na turskom storu?
Bas sam ga izmalerisaoKako se nastavlja trend propadanja pezosa (ARS), uskoro ce i da stigne onaj Visa kurs od zimus.
Kod mene je XBX, takođe bude vreo posle cca 2 sata igranja po ovim vrućinama na delu gde izduvava vazduh, ali stavljao sam ruku dok igram, vent normalno izduvava, mislim da nema nikakvog razloga za brigu.Series S mi je star 9 meseci. Primetio sam da zna da bude prilično topao na mestu gde izlazi vazduh tokom igranja. Možda ranije nisam obratio pažnju ali takođe se ventilatori malo čuju kad primaknem uvo, i ona plastika kao da se malko oseća.
Stoji gde je i bio, ali možda je to zbog leta sad kad su dnevne temperature veće.
Razlog za brigu?
Nema ni kod mene na XBX, a sve čekam kad ćeJos uvek mi konzola nema update za novi UI,xbox series s.
Dobija se mašina koja pogoni next gen igre. One je star 10 godina, S par, i tek će doći igre za njega. Starfield je najbliži od AAA naslova.Da li se dobija nesto preterano bolje prelaskom sa one S 4k 1tb na Xbox series S ?
Pa kako kome brate. Daj neku vezu da uhvatimoJos uvek mi konzola nema update za novi UI,xbox series s.
Kod mene se iz nekog razloga bukvalno prvi dan pojavilaJos uvek mi konzola nema update za novi UI,xbox series s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari