Vredi ako ćeš u neko skorije vreme preći na 4K ili neki dobar 1440p monitor ali ja bih prije 4K TV.Vredi li uzimati Series X za 1080p monitor? Nisam tačno siguran kako Series S funkcioniše, da li će biti bolje performanse ako spustim rezoluciju na 1080p? Znam da on u teoriji igrice pokreće u 1440p.
Game pass je vezan za konzolu. Posmatraj te naloge kao ukućane koji koriste istu konzolu. Ako jedan ima pretplatu imaće i ostali.Čitam ovde komentare, pa me zanima da li sam dobro shvatio ove fazone sa Argentinom i to. Znači, ja mogu da napravim 3 naloga na jednom Xboxu, jedan da bude na USA, jedan na Argentini, i jedan na Turskoj (ona prima naše mastecard-ove ako sam dobro razumeo). Onda mogu da kupim game pass na Turskom nalogu, i da ga koristim na USA nalogu? I isto tako mogu igrice sa Argentinskog naloga da kupim sa Gift Cardom i giftujem na svoj USA nalog, teoretski bi tako imao i Game Pass i jeftine igre, sve na USA nalogu?
Drugari da li ovo i dalje funkcionise? Drugo da li i kako ovo mogu da izvedem na pc-u?Sa Xbox konzole: otići u Settings i promeniti regiju konzole na Argentinu. Sačekati da se updateuje konzola i Store
Napraviti novi nalog na konzoli
Pri prvoj kupovini u Xbox Store-u tražiće vam da unesete načine plaćanja i tu unosite podatke kartice i stavljate Argentinsku adresu (grad, ulicu i broj)
Sa novog napravljenog naloga odaberete željenu igru i idete na opciju Buy as Gift.
Odaberete opciju da prosledite Gift na Mail, i upišete mail vašeg primarnog naloga
Sada u Mail: Pronađete poruku na vašem mail-u u kojoj se nalazi gift code, kopirate kod.
Otvorite VPN aplikaciju koju koristite i stavite Argentina regiju (preporuka za TunnelBear app)
U Google unesete “xboxredeem” za direktan link ka stranici za redeem koda. Ulogujete se na vaš primarni US nalog. Nalepite kod u polje i kada kod prođe, osvežite listu igara koje posedujete na konzoli na vašem primarnom nalogu i igra koju ste sami sebi poklonili će biti tu.
Nakon što ste ovo uradili, možete vratiti region konzole na US, takođe, možete sačuvati argentinski nalog na konzoli, tako da sledeći put kada budete kupovali nešto ne morate ponovo da pravite novi i dodajete ga na konzolu.
Argentinski store prima naše mastercard kartice, iz naših banaka? Znam da to kod Sonyja ne može pa sam mislio da ne može ni ovde.Game pass je vezan za konzolu. Posmatraj te naloge kao ukućane koji koriste istu konzolu. Ako jedan ima pretplatu imaće i ostali.
Igre kupujše kao gift ali običnom platnom karticom i šalješ ih na glavnin nalog (USA npr.).
Meni radi Mobi banka Mastercard bez problema. Kad otvoriš Argentinski nalog prilikom prve kupovine pitaće te za podatke. Adresu stavi neku Argentinsku, ime kao na kartici. Posle toga kartica ostaje zapamćena i ostaje ti samo da ubacuješ u korpu tj poklanjaš sebiArgentinski store prima naše mastercard kartice, iz naših banaka? Znam da to kod Sonyja ne može pa sam mislio da ne može ni ovde.
To je vrh, pošto imam isto karticu iz Mobi Banke, znam da sam pokušavao game pass za PC uzeti na US store i na UK store, i oba puta mi je odbijalo karticu.Meni radi Mobi banka Mastercard bez problema. Kad otvoriš Argentinski nalog prilikom prve kupovine pitaće te za podatke. Adresu stavi neku Argentinsku, ime kao na kartici. Posle toga kartica ostaje zapamćena i ostaje ti samo da ubacuješ u korpu tj poklanjaš sebi![]()
Mala napomena. Sve ovo je radjeno sa konzole. Nisam siguran kako stvati funkcionišu na PC. Pitao je i kolega iznad za PC.To je vrh, pošto imam isto karticu iz Mobi Banke, znam da sam pokušavao game pass za PC uzeti na US store i na UK store, i oba puta mi je odbijalo karticu.
I planiram raditi sa konzole, razmišljam da uzmem Series S, imam 1080p monitor tako da bi mi bio sasvim dovoljan, a game pass i ove jeftine igre preko Argentine me još više vuku da ga uzmem...Mala napomena. Sve ovo je radjeno sa konzole. Nisam siguran kako stvati funkcionišu na PC. Pitao je i kolega iznad za PC.
@dragancce Ta metoda važi samo za kupovinu preko konzole. Kupovina preko PC-a nije moguća, nevezano od regiona, jednostavno tamo ne prolaze naše kartice, ako je setovan bilo koji drugi region osim Srbije.
Znači za jeftine igre i generalno kupovinu igara i sadržaja sa Microsoft Store-a, jedino kupovina preko samog Xboxa.
Hvala, mozes li molim te da napises ceo postupak za pc? Ja imam trenutno kupljen sa kp koji mi traje jos.Cisto da se nadovezem, ja nemam konzolu ali sam pre koji mesec uplatio Game Pass Ultimate preko PC-ja i normalno mi prolazi mastercard kartica iz Komercijalne banke.
Izabrao sam Tursku i mesecno me izaslo 44 lire, najnormalnije prosla kartica (naravno upalio sam VPN kad sam pravio nalog i za prvu uplatu).
Sad sam skida jednom mesecno.
Skoro sam se prebacio sa Game Pass ultimate na Game Pass for PC (sa 44 lire na 29 lira) dok ne uzmem konzolu u nekom trenutku, pa cu se vratiti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari