zezam krizu
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 19.02.2016
- Poena
- 95
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 9 5900X + LC Power CC-120
- Matična ploča
- Asus PRIME X370-PRO
- RAM
- 2x 8GB G.Skill Ripjaws V F4-3200C16D-8GVKB
- GPU
- Gigabyte GeForce GTX 1060 6GB WINDFORCE OC 6G
- Storage
- SSD: ADATA SX8200PNP 512GB HDD: 5x razni (4TB, 2x2TB, 2x1TB)
- PSU
- Seasonic Focus GX-1000 W 80+
- Kućište
- Antec Sonata III
- Monitor
- LG 32UD59-B
- Miš & tastatura
- Redragon K557 + Logitech B120
- Laptop
- HP Elitebook 820 G3
- Mobilni telefon
- Xiaomi Pocophone F1 w/ Pixel Experience ROM 12.1
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- Mobilni internet
Ja imam plavo-beli, crni i beli kontroler, ja licno volim plavo-beli, mada mislim da beli nekako najbolje lezi u ruci.Pogledajte prilog 339107
Koji vam je omiljeni?
Planiram da kupim jedan i razmišljam koji...
Znam da limited edition verzije imaju gumirani deo gripa ali znam i da je bilo pritužbi na te gumirane delove na Elite kontrolerima. Najviše mi se sviđa Aqua Shift ali ga je teško naći i ne znam koliko će izdržati guma...
Još par pitanja:
Da li ima razlika između kontrolera u texturi gornjeg dela, gde su tasteri i palice?
Koliko se prlja bela verzija?
Beli ume da se zaprlja ako onaj koji ga koristi ima prethodno zaprljane ruke, uvek valja oprati ruke pre koriscenja, kao i pre jela
Isplati li se kupovati polovan kontroler ili da jurim sa garancijom? Dupla je razlika u ceni koliko mogu da vidim.
Nov i samo nov kontroler, polovan da ali ako je servisiran tj. da su mu zamenjeni tasteri ali i to je pitanje sa kakvim novim tasterom je zamenjen, i da li je neki taster koji se cesce koristi. Kolega je menjao par nekih tastera na svojim kontrolerima dok je imao One X i kaze da nikad nije isti osecaj kao sa originalnim.
Inace, kakva je situacija sa novim PES-om, ono kada sam imao na GPU PES2021 Season Update radilo super dok je bio na GPU, pa sta mi je najpametnije raditi kada više nema igre na Store-u? Kupovina ključa preko gaming prodavnica?