cholass
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.05.2007
- Poena
- 320
Pa za svakoga po nešto 😂😂😂😂Da li se ljudi zaista igraju simulacije košenja trave lol
Pa za svakoga po nešto 😂😂😂😂Da li se ljudi zaista igraju simulacije košenja trave lol
Da li se ljudi zaista igraju simulacije košenja trave lol
Poruceno. Kaze stric da je bio 212e sa onim kodom. Da mi je neko pre par godina rekao da cu za 200 i kusur evra moci da uzmem konzolu naredne generacije i da cu za 350din mesecno imati sve MS ekskluzive i jos gomilu drugih igara rekao bi mu da je ludKakva tajna 🙂 , evo..
Xbox Series S
Unesi ovaj code za popust: "TECHNIKFREUDE" , javi odmah stricu neka porucuje 😉
Napomena: uredjaj tj pakovanje bude osteceno malo ili slicno ja sam dobio sve kao novo unutra, folije, baterije itd.itd! Sto opet ne znaci da kod tebe ili treceg nece biti problema mada javljaju da je prodavač odličan i ima 99.6% na ebayu, opet napominjem roba je sa naznakom da je B-WARE!
P.s-->Pravo na povrat postoji u razdobolju od jedan mjesec.
Da bude sve ok i da te posluzi 😁.Poruceno. Kaze stric da je bio 212e sa onim kodom. Da mi je neko pre par godina rekao da cu za 200 i kusur evra moci da uzmem konzolu naredne generacije i da cu za 350din mesecno imati sve MS ekskluzive i jos gomilu drugih igara rekao bi mu da je lud
Taman da prodam svoj "cipovani" PS4 za 300e nekom sony fanboju, apgrejdujem se na konzolu naredne generacije i jos mi ostane 100e![]()
Najveca "mana" konzole i GPUa.E sad sta jos s GP probati? 🙂
Koliko je pametno kupovati 24' monitor 1080p sa 144hz,ako igre nece gurati 120fps u 1080p?Licno od next-gen igara za Series S ocekujem 1440p@30fps i 1080p@60fps. Moguce je samo ako se developeri potrude. I zadovoljan sam s tim.
I meni je to ok. Zaista, koliko para, toliko muzike - slogan Xbox SS.Licno od next-gen igara za Series S ocekujem 1440p@30fps i 1080p@60fps. Moguce je samo ako se developeri potrude. I zadovoljan sam s tim.
Odlično! Međutim, čuo sam da je 720p/60 fps-a jel tako?Dying Light 2 dobio update na XSS, sada radi u 60fps, jos CP2077 da srede i onda je to to, sto ce reci moze 60fps samo developer mora malo da se potrudi
Kupiti kod onog koji ti je najblizi i koji daje garanciju na njega. Eksterni koji je najjeftiniji samo da je usb 3.0 ili veci(po mogucstvu sto duza garancija).Da li je neko kupovao XboxSeriesS na KP?Kod koga kupiti u Beogradu?Koji externi SSD kupiti od 1Tb recimo?Hvala na odgovorima...
Odlično! Međutim, čuo sam da je 720p/60 fps-a jel tako?
Svi oni ti daju garanciju,ali garancija ide preko madjarske,pa se salje u irsku.Tako sam cuo da je za xboxDa li je neko kupovao XboxSeriesS na KP?Kod koga kupiti u Beogradu?Koji externi SSD kupiti od 1Tb recimo?Hvala na odgovorima...
Iznenadio se kad je video u GP. Upravo je igram.Guardians of the Galaxy a sada možete i sami probati pošto je u GP, iskreno po meni jedna od najboljih igara koje sam ikada igrao.
Naravno. Apsolutno sam saglasan. Odlično je to što imamo izbor i kako većina igra odaljeno ne nekom TV-u neće primetiti neke ogromne razlike, ili hoće 😋Otprilike najniža je oko 720p, a ide do 900p, ali pazi s obzirom da uopste nije postojala varijanta u 60fps to je top, imaš opciju pa biraj..
Drugari, da li se oseti razlika u frejmovima u FIFI serije S i X, voleo bih da bude što prijatnije za oko makar čekao pad cene X
Hvala na upozorenju 😅 sacekacu za xsxAli XSS ima jako cudnu rezoluciju za fifu. Radi odlicno, klizi ali npr lopta je kao piksel.
Zalili su se svi (jer je tako vec dve godine) bilo i mnogo tema na ea forumima, rekli su da ce resiti bio neki fix al opet se vidi cudno. Onda su rekli retardi da ne shvataju sta je problem.
Category: EA Forums English | EA Forums
Welcome to EA Forums, where you can chat about games with other players, help each other out, share feedback, and report issues you’re having with EA games.answers.ea.com
Mozes naci slike ovde, a i guglaj "FIFA 22 xbox series s resolution issue"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari