Šta je novo?

Xbox Series X / S

Kakva tajna 🙂 , evo..
Xbox Series S
Unesi ovaj code za popust: "TECHNIKFREUDE" , javi odmah stricu neka porucuje 😉

Napomena: uredjaj tj pakovanje bude osteceno malo ili slicno ja sam dobio sve kao novo unutra, folije, baterije itd.itd! Sto opet ne znaci da kod tebe ili treceg nece biti problema mada javljaju da je prodavač odličan i ima 99.6% na ebayu, opet napominjem roba je sa naznakom da je B-WARE!

P.s-->Pravo na povrat postoji u razdobolju od jedan mjesec.
Poruceno. Kaze stric da je bio 212e sa onim kodom. Da mi je neko pre par godina rekao da cu za 200 i kusur evra moci da uzmem konzolu naredne generacije i da cu za 350din mesecno imati sve MS ekskluzive i jos gomilu drugih igara rekao bi mu da je lud :D

Taman da prodam svoj "cipovani" PS4 za 300e nekom sony fanboju, apgrejdujem se na konzolu naredne generacije i jos mi ostane 100e :D

Poruceno. Kaze stric da je bio 212e sa onim kodom. Da mi je neko pre par godina rekao da cu za 200 i kusur evra moci da uzmem konzolu naredne generacije i da cu za 350din mesecno imati sve MS ekskluzive i jos gomilu drugih igara rekao bi mu da je lud :D

Taman da prodam svoj "cipovani" PS4 za 300e nekom sony fanboju, apgrejdujem se na konzolu naredne generacije i jos mi ostane 100e :D
Da bude sve ok i da te posluzi 😁.
Mene s kodom i izaslo 212€ s dostavom + GP sveukupno 250€.
Super mi je s aplikacijom XBOX ne moras palit konzolu odaberes da skida putem aplikacije, upali konzolu i spremno za pokretanje.
E sad sta jos s GP probati? 🙂

Da znate da Microsoft sprema nešto baš veliko, tj prikaz novih igara sad na leto budući da se još uvek ne zna šta će biti sa E3 sajmom, premda je rečeno da će biti online formata za razliku od Gamescom-a na koji će se moći prisustvovati (ograničeno).
Od velikih hitova ja ne mogu dočekati da vidim Avowed i Starfield.

Dying Light 2 dobio update na XSS, sada radi u 60fps, jos CP2077 da srede i onda je to to, sto ce reci moze 60fps samo developer mora malo da se potrudi

Ja sam isao na 24inch, 144hz, 1440p ;)

Model,preporuka?Ja gledam da kupim ovaj Benq 24.5' Mobiuz EX2510s on je 1080p 144hz. Negde se uklapam u budzet do 35k rsd

Licno od next-gen igara za Series S ocekujem 1440p@30fps i 1080p@60fps. Moguce je samo ako se developeri potrude. I zadovoljan sam s tim.
I meni je to ok. Zaista, koliko para, toliko muzike - slogan Xbox SS. :D

Da li je neko kupovao XboxSeriesS na KP?Kod koga kupiti u Beogradu?Koji externi SSD kupiti od 1Tb recimo?Hvala na odgovorima...

Da li je neko kupovao XboxSeriesS na KP?Kod koga kupiti u Beogradu?Koji externi SSD kupiti od 1Tb recimo?Hvala na odgovorima...
Kupiti kod onog koji ti je najblizi i koji daje garanciju na njega. Eksterni koji je najjeftiniji samo da je usb 3.0 ili veci(po mogucstvu sto duza garancija).

Odlično! Međutim, čuo sam da je 720p/60 fps-a jel tako?

Otprilike najniža je oko 720p, a ide do 900p, ali pazi s obzirom da uopste nije postojala varijanta u 60fps to je top, imaš opciju pa biraj.. Npr Guardians of the Galaxy sam kupio nevezano da li ima 60fps ili ne, čim je bila prva akcija, ali sticajem okolnosti bila je update-ovana da ima otkljucan fps i tako sam je igrao iako nemam VRR display, ok imala je dropove, ali 90% vremena je radila između 45 i 60fps, ali rezolucija nije žrtvovana, identična su podešavanja kao kada je fps zaključan na 30fps, a sada možete i sami probati pošto je u GP, iskreno po meni jedna od najboljih igara koje sam ikada igrao.

Drugari, da li se oseti razlika u frejmovima u FIFI serije S i X, voleo bih da bude što prijatnije za oko makar čekao pad cene X

X ili S sto se tice fife bi trebalo da je isto.Posto obe igre guraju samo 60 fps

Otprilike najniža je oko 720p, a ide do 900p, ali pazi s obzirom da uopste nije postojala varijanta u 60fps to je top, imaš opciju pa biraj..
Naravno. Apsolutno sam saglasan. Odlično je to što imamo izbor i kako većina igra odaljeno ne nekom TV-u neće primetiti neke ogromne razlike, ili hoće 😋
Nadam se da će moći nastaviti u ovom smeru i da će uskoro što neko reče prebaciti i Cyberpunk u 60 fps-a, na nekoj 900p rezoluciji.
Nažalost, što se pure next-gen igara tiče nisam previše optimističan za 60 fps-a, ali Bože zdravlja videćemo.

Drugari, da li se oseti razlika u frejmovima u FIFI serije S i X, voleo bih da bude što prijatnije za oko makar čekao pad cene X

Ali XSS ima jako cudnu rezoluciju za fifu. Radi odlicno, klizi ali npr lopta je kao piksel.
Zalili su se svi (jer je tako vec dve godine) bilo i mnogo tema na ea forumima, rekli su da ce resiti bio neki fix al opet se vidi cudno. Onda su rekli retardi da ne shvataju sta je problem.

Mozes naci slike ovde, a i guglaj "FIFA 22 xbox series s resolution issue"

Pozdrav ljudi, nov sam na ovom forumu, trudio sam se da ispratim što više ovu temu, pa ako se neko pitanje ponovi ne zamerite.
Video sam da se u Alzi u Austriji može kupiti S konzola sa GamePass Ultimate (3 meseca) za 260€, e sad kako se ne razumem dovoljno, da li taj GamePass mogu da koristim i kod nas? I da li mogu nakon tih 3 meseca da ga produžim? Kako generalno nisam neki gejmer, konzolu bih koristio da s vremena na vreme ubijem vreme, pa sam se zato odabrao za ovaj model, ali mi je sve ovo oko GamePass-a dosta konfuzno, pa bih eto voleo da čujem i vaše mišljenje u vezi gore navedene ponude 😊

Možeš GP da koristiš bilo gde, i možeš posle da ga produžiš.

Ali XSS ima jako cudnu rezoluciju za fifu. Radi odlicno, klizi ali npr lopta je kao piksel.
Zalili su se svi (jer je tako vec dve godine) bilo i mnogo tema na ea forumima, rekli su da ce resiti bio neki fix al opet se vidi cudno. Onda su rekli retardi da ne shvataju sta je problem.

Mozes naci slike ovde, a i guglaj "FIFA 22 xbox series s resolution issue"
Hvala na upozorenju 😅 sacekacu za xsx

Gde najjeftinije uzeti ovu novu poboljsanu verziju gta V za Xbox series X ?

Ljudi, pogledajte na YT analize te "nove" verzije GTA V. Žali bože para, bukvalno nema razlike koja opravdava toliku cenu.

A što se tiče najpovoljnije ponude, koliko znam, teško da se negde pojavila igra mnogo povoljnije od ARG/TR regiona. Ipak je tek izašla. Biće možda kasnije povoljnije na sajtovima koji prodaju kodove.

Vrh Dno