Ovo je cena za kljuc za ovu novu verziju gta v sad sto se pojavila ? I moze da se kupi kao gift pa prosledi ? Ako je to sve tako neka mi se javi neko ko je vec pazario ovom metodom placam i preko , trebaju mi dva kljuca .@Copyright
14.89 usd ova verzija... i pratis ovde sve, a ima i mobilna apk...XB Deals...![]()
Buy Grand Theft Auto V (Xbox Series X|S) (Xbox) cheap from 5 USD
Get Grand Theft Auto V (Xbox Series X|S) for Xbox from 5 USD. Worldwide price comparison with up to 50% off.www.xbox-now.com
Peti po redu gledajuci odzgo. Maskiran poput vojnog, fora je.Pogledajte prilog 339107
Koji vam je omiljeni?
Planiram da kupim jedan i razmišljam koji...
Znam da limited edition verzije imaju gumirani deo gripa ali znam i da je bilo pritužbi na te gumirane delove na Elite kontrolerima. Najviše mi se sviđa Aqua Shift ali ga je teško naći i ne znam koliko će izdržati guma...
Još par pitanja:
Da li ima razlika između kontrolera u texturi gornjeg dela, gde su tasteri i palice?
Koliko se prlja bela verzija?
Aqua Shift bolje leži?Imam crni i Aqua Shift koji je odlican sa tom gumiranom povrsinom, zato sam ga i uzeo.
Zaboravih da napomenem i Spartan Gear - Mothax 2, ako neko ima iskustva sa ova dva gamepad-a neka podeli mišljenjeKad se već priča o gamepad-u, koji preporučujete a da nije original? Razmišljam o kupovini PDP gamepad-a pa zato pitam, original je već malo skuplji![]()
Ponovo da pitam , ako ima neko raspolozen da pazari dva key-a i da mi gifta , odmah uplacujem novac na racun u banci . Nisam se jos uvek zezao sa ovim preko Turske i ne da mi se iskrenoOvo je cena za kljuc za ovu novu verziju gta v sad sto se pojavila ? I moze da se kupi kao gift pa prosledi ? Ako je to sve tako neka mi se javi neko ko je vec pazario ovom metodom placam i preko , trebaju mi dva kljuca .
Ja to posmatram iz ovog ugla. Možda ćeš uštedeti koji dinar ali razmisli samo kroz šta je taj kontoler prošao (znoj, prljavština,...). Na neki način kontoler je kao četkica za zube.Isplati li se kupovati polovan kontroler ili da jurim sa garancijom? Dupla je razlika u ceni koliko mogu da vidim.
Nema sta da se zezas... uradi kao sto je opisano:Ponovo da pitam , ako ima neko raspolozen da pazari dva key-a i da mi gifta , odmah uplacujem novac na racun u banci . Nisam se jos uvek zezao sa ovim preko Turske i ne da mi se iskreno
Kad se već priča o gamepad-u, koji preporučujete a da nije original? Razmišljam o kupovini PDP gamepad-a pa zato pitam, original je već malo skuplji![]()
Secam se da je bilo clanaka po izlasku series konzola, mada moze biti i da je pogresno preneseno. Znaci, i sledeca konzola ce moci da tera naslove koje moze i series s/x? da pojasnim pitanjeKad su to tačno rekli?
Znam da su završili Backward compatibility program za x360 i ogXbox, ali to je iz razloga što su portovali sve što se portovati moglo, a da pritom nemaju problema sa licencama...
Svakako originalni koji savršeno radi i na PC-uJa sam totalni početnik. Izguglao sam. PDP je marka džojstika. Ono što me zanima, da li je bolje kupiti originalni kontroler ili neku drugu marku ? Igrao bih na PC ju. Koji model džojstika mi preporučujete.
From our information, paying on a higher tier for an Xbox Game Pass Family Plan will net access for five players for games across the entire library, and will be far cheaper than paying for five separate XGP accounts as is necessary today.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari