Šta je novo?

Xbox Series X / S

Koliko je najniza cena trenutno pretvoreno u nase dinare ?

Poslednja izmena:
@Copyright
14.89 usd ova verzija... i pratis ovde sve, a ima i mobilna apk...XB Deals...
Ovo je cena za kljuc za ovu novu verziju gta v sad sto se pojavila ? I moze da se kupi kao gift pa prosledi ? Ako je to sve tako neka mi se javi neko ko je vec pazario ovom metodom placam i preko , trebaju mi dva kljuca .

Prešao Guardians of the Galaxy.
Preporuka sa moje strane 4/5. Imate neke savete po internetu šta je najbolje nadograditi od perk-ova, ability koje da dodate (savetujem što pre sve) o da ih koristite u borbama, 14. poglavlje sam prešao vrlo lako. Ima nekih odluka gde vaši izbori utiču kasnije na igru.

Zamerka, dešavalo mi se da igra u 12. i 13. poglavlju krene da secka, u prvi mah nije bilo toliko problematično, kada sam krenuo u 13. poglavlje (započeo istog dana, nastavio sledećeg), ozbiljno je krenulo da secka, pa sam potom ugasio igru i restartovao konzolu i ponovo pokrenuo i radilo je bez problema. Bilo je problema i u nekom momentima da sam se zaglavio u nekim delovima prilikom lutanja po poglavljima, a ima kada sam se zaglavio koji put tokom borbe.

Nije mi sada upaljena konzola, ali moje igranje je trajalo sigurno duže od 1 dana sveukupno.

Prilozi

• Screenshot_20220321-212939_Xbox.png
    Screenshot_20220321-212939_Xbox.png
    898.5 KB · Pregleda: 66
XBox controllers.jpg

Koji vam je omiljeni?

Planiram da kupim jedan i razmišljam koji...
Znam da limited edition verzije imaju gumirani deo gripa ali znam i da je bilo pritužbi na te gumirane delove na Elite kontrolerima. Najviše mi se sviđa Aqua Shift ali ga je teško naći i ne znam koliko će izdržati guma...
Još par pitanja:
Da li ima razlika između kontrolera u texturi gornjeg dela, gde su tasteri i palice?
Koliko se prlja bela verzija?

Gde ima da se kupi?Meni boja nije bitna...

Pogledajte prilog 339107

Koji vam je omiljeni?

Planiram da kupim jedan i razmišljam koji...
Znam da limited edition verzije imaju gumirani deo gripa ali znam i da je bilo pritužbi na te gumirane delove na Elite kontrolerima. Najviše mi se sviđa Aqua Shift ali ga je teško naći i ne znam koliko će izdržati guma...
Još par pitanja:
Da li ima razlika između kontrolera u texturi gornjeg dela, gde su tasteri i palice?
Koliko se prlja bela verzija?
Peti po redu gledajuci odzgo. Maskiran poput vojnog, fora je.

Ja sam crveno-belo boju...

Imam crni i Aqua Shift koji je odlican sa tom gumiranom povrsinom, zato sam ga i uzeo.

Kad se već priča o gamepad-u, koji preporučujete a da nije original? Razmišljam o kupovini PDP gamepad-a pa zato pitam, original je već malo skuplji :)

Kad se već priča o gamepad-u, koji preporučujete a da nije original? Razmišljam o kupovini PDP gamepad-a pa zato pitam, original je već malo skuplji :)
Zaboravih da napomenem i Spartan Gear - Mothax 2, ako neko ima iskustva sa ova dva gamepad-a neka podeli mišljenje :)

Ovo je cena za kljuc za ovu novu verziju gta v sad sto se pojavila ? I moze da se kupi kao gift pa prosledi ? Ako je to sve tako neka mi se javi neko ko je vec pazario ovom metodom placam i preko , trebaju mi dva kljuca .
Ponovo da pitam , ako ima neko raspolozen da pazari dva key-a i da mi gifta , odmah uplacujem novac na racun u banci . Nisam se jos uvek zezao sa ovim preko Turske i ne da mi se iskreno

Isplati li se kupovati polovan kontroler ili da jurim sa garancijom? Dupla je razlika u ceni koliko mogu da vidim.

Isplati li se kupovati polovan kontroler ili da jurim sa garancijom? Dupla je razlika u ceni koliko mogu da vidim.
Ja to posmatram iz ovog ugla. Možda ćeš uštedeti koji dinar ali razmisli samo kroz šta je taj kontoler prošao (znoj, prljavština,...). Na neki način kontoler je kao četkica za zube.

Uskoro stiže next gen update za Apex Legends na XSX/S. 🥰

Ponovo da pitam , ako ima neko raspolozen da pazari dva key-a i da mi gifta , odmah uplacujem novac na racun u banci . Nisam se jos uvek zezao sa ovim preko Turske i ne da mi se iskreno
Nema sta da se zezas... uradi kao sto je opisano:
Konzola regija Argentina (ili Turska , ili obe drzava, svaka svoj nalog)
Nalog-user Argentina (ili Turska , ili obe drzava, svaka svoj nalog)
Kupi prvi gift, tad vezes i karticu na nalog i to je to.... i imas shoping do kraja sveta...

Meni cak konzola stalno stoji na Argetinskoj regiji i kad hocu da kupim nesto samo promenim Usera za soping i to je to... 3 minuta posla...
Jedino cimanje je sto drzim pasword za taj nalog, da deca slucajno ne trose pare...

Jasno je meni to sve ali regija konzole nije ni na Tursku ni na Argentinu i ne bih bas da se zezam sa tim , nije problem platicu i malo preko cene , treba mi dva kljuca za mene i drugara

Drustvo, jedno naivno pitanje. MS je rekao da ce Series X/S biti poslenje konzole koje su "backwards" kompatibilne. Sta se pod tim tacno podrazumeva? Da sa sledecom konzolom nece moci da se igraju npr. Fallout 3/4, neki stari RPG kao Baldur's Gate...

Kad su to tačno rekli?

Znam da su završili Backward compatibility program za x360 i ogXbox, ali to je iz razloga što su portovali sve što se portovati moglo, a da pritom nemaju problema sa licencama...

Iskreno, nije ni meni poznata takva izjava, a bas dosta pratim Xbox teme...
Cak i da je nesot tako receno, mislim da se misli na to sto ce imati nativnu podrsku, tj. nece morati da se ucitava "xbox 360 layer" ili kako je vec ta virtualna masina napravljena... Znam da je fora u tim nekim lejerima virtualnih masina...
Znam da sad potpisuju drugacije ugovore s producentima igara, kako ne bi u buducnosti imali problema kao s nekim naslovima sada, gde bi mogli tehnicki da urade BC, ali ne mogu zbog licenci i prava.

Ja sam totalni početnik. Izguglao sam. PDP je marka džojstika. Ono što me zanima, da li je bolje kupiti originalni kontroler ili neku drugu marku ? Igrao bih na PC ju. Koji model džojstika mi preporučujete.

Kad su to tačno rekli?

Znam da su završili Backward compatibility program za x360 i ogXbox, ali to je iz razloga što su portovali sve što se portovati moglo, a da pritom nemaju problema sa licencama...
Secam se da je bilo clanaka po izlasku series konzola, mada moze biti i da je pogresno preneseno. Znaci, i sledeca konzola ce moci da tera naslove koje moze i series s/x? da pojasnim pitanje

Nema razloga da ne bude tako, mada opet niko to ne zna sa sigurnošću, pošto do nove generacije konzola ima još sigurno 5 godina.

Ja sam totalni početnik. Izguglao sam. PDP je marka džojstika. Ono što me zanima, da li je bolje kupiti originalni kontroler ili neku drugu marku ? Igrao bih na PC ju. Koji model džojstika mi preporučujete.
Svakako originalni koji savršeno radi i na PC-u

a model ? Da li da uzmem xbox one controller, ili Xbox Series X, Xbox Series S ?

Nazad
Vrh Dno