Šta je novo?

Xbox Series X / S

Prilozi

• IMG_6265.jpeg
    IMG_6265.jpeg
    407.7 KB · Pregleda: 63
Znam da srecem malo temu sa kupovine igara ali koje je djubre elite series 2 kontroler to je nevidjeno. KLincu je uzet za novu godinu , i kao sto sam i prethodno rekao izgleda super 100x kvalitetnije od dualsensa ali nazalost prestao je da radi LB button, nista nije pomoglo osim zamene samog dugmeta. Da bi to ucionio morao sam da rastavim bukvalno ceo kontroler na sastavne delove. DS je mnogo laksi i jesnostavniji za popravku. Prosto mi je neverovatno da na ovako skupom kontroleru najveca mana je dugme koje zahteva celokupno rastavljanje kontrolora na sastavne delove. DS sam popravljao ceo za tipa 30min ovde mi je samo toliko trebalo da rastavim elite series.....

Znam da srecem malo temu sa kupovine igara ali koje je djubre elite series 2 kontroler to je nevidjeno. KLincu je uzet za novu godinu , i kao sto sam i prethodno rekao izgleda super 100x kvalitetnije od dualsensa ali nazalost prestao je da radi LB button, nista nije pomoglo osim zamene samog dugmeta. Da bi to ucionio morao sam da rastavim bukvalno ceo kontroler na sastavne delove. DS je mnogo laksi i jesnostavniji za popravku. Prosto mi je neverovatno da na ovako skupom kontroleru najveca mana je dugme koje zahteva celokupno rastavljanje kontrolora na sastavne delove. DS sam popravljao ceo za tipa 30min ovde mi je samo toliko trebalo da rastavim elite series.....
Da li si uzeo nov ili polovan kontroler?
Ja imam dva kontrolera za Xbox, drugi ni ne koristim i razmisljao sam da ga prodam i doplatim za polovan Elite 2 ali toliko su pomesani utisci da ne znam ni sta da radim. Dosta ljudi se zali.

Ima li neki iole normalan stor na kojem prolazi kupovina sa našim karticama, a da nisu cene bubreg i po? Pitam za brata od drugarevog drugara. Egipat?

Drugar šalje i dva koda za po 300 lira jer ga VPN ubija u pojam.

PMVK7-JC7CC-V736J-QC33M-4X3JZ
HQG92-M6PXH-VX2T7-6HRPM-444FZ

Ako neko klejmuje neka makar napiše komentar da dalje ljudi ne pokušavaju.

Ima li neki iole normalan stor na kojem prolazi kupovina sa našim karticama, a da nisu cene bubreg i po? Pitam za brata od drugarevog drugara. Egipat?

Drugar šalje i dva koda za po 300 lira jer ga VPN ubija u pojam.

PMVK7-JC7CC-V736J-QC33M-4X3JZ
HQG92-M6PXH-VX2T7-6HRPM-444FZ

Ako neko klejmuje neka makar napiše komentar da dalje ljudi ne pokušavaju.
Покушао, неће ни први ни други код (упалио впн пре уласка на сајт).
АПДЕЈТ: Прошло је на компу, шаљем захвалнице теби и твом другару. Обзиром како су почели да зезају од јуче, надам се да ћу моћи да искористим ове лире. Хвала још једном!

Prilozi

• lire.jpg
    lire.jpg
    56 KB · Pregleda: 43

АПДЕЈТ: Прошло је на компу, шаљем захвалнице теби и твом другару. Обзиром како су почели да зезају од јуче, надам се да ћу моћи да искористим ове лире. Хвала још једном!
АПДЕЈТ 2: Не пролази куповина игрице ни на компу ни на конзоли (прво покушао преко конзоле).

АПДЕЈТ 2: Не пролази куповина игрице ни на компу ни на конзоли (прво покушао преко конзоле).
Nad tim već nemam(o) kontrolu. 😅 Ali da zeza u poslednje vreme, zeza. Kodovi su sa turgame, ranije nije bilo problema. To, ovaj, khm, kaže drugar. 😬

Nad tim već nemam(o) kontrolu. 😅 Ali da zeza u poslednje vreme, zeza. Kodovi su sa turgame, ranije nije bilo problema. To, ovaj, khm, kaže drugar. 😬
Ма то је почело од прекјуче, а данас баш затегли. Снимао је један шпанац клип, изгледа да су закључали Аргентину, Бразил и Турску за оне који су ван тих земаља. Обзиром да су прошли ови кодови, претпостаљам да још увек могу игрице да се купе на сајтовима, али колико ће то још да траје то је питање.

Da li si uzeo nov ili polovan kontroler?
Ja imam dva kontrolera za Xbox, drugi ni ne koristim i razmisljao sam da ga prodam i doplatim za polovan Elite 2 ali toliko su pomesani utisci da ne znam ni sta da radim. Dosta ljudi se zali.
Kontroler je uzet nov. Obican koji je dodao uz konzolu za sad nema nikakav problem mada od kupovine elite kontrolera se manje koristio ali opet koristio se, pri cemu je skoro duplo stariji. Razumeo bih da se javio neki drift il nesto posto je to svima mana ali se lako popravlja. Koliko dam video po netu ovo je bas cesto problem sa elite kontrolerima.

Lepa vest za dobro jutro, blokirano mi je plaćanje na Turskom nalogu.
Čitam reakcije na net-u, i nađoh komentar koji ukazuje na nameru Microsofta da započne i proces blokiranja kupljenih igrica.

Da li Microsoft ima nameru da pokrene "store" za našu zemlju?

Poslednja izmena:
Blokirana je većina "Turaka".
Taj drugi deo se nigde sem na pojedinim portalima pominje izvučen iz konteksta, to za blokiranje kupljenih igara.

Uzeo sam elite 2 puta i 2 puta vraćao. Jednom je otišao taster A a drugom RB. Na kraju sam odustao. Kontroler dok radi je stvarno dobar ali crkavaju često i brzo. Oba puta je bilo posle nekih 5-6 meseci.

Mogu samo da pohvalim vanila kontrolere za xbss/x. Prošli su pravu torturu(lupkanje od patos, plafon, gaženje 😭 itd..).
Deluju 'jeftinije' od dualsense, al' je plastika definitivno kvalitetna.

Mogu da potvrdim USA store radi. Od juče i kod mene na Turski store "incorrect region"
1000019606.jpg

Uzeo sam elite 2 puta i 2 puta vraćao. Jednom je otišao taster A a drugom RB. Na kraju sam odustao. Kontroler dok radi je stvarno dobar ali crkavaju često i brzo. Oba puta je bilo posle nekih 5-6 meseci.
Ne znam bas razocarenje , popravio sam ga ali je bas pain da se to lagano uradi. Pritom toliko je dobro zapakovan i slozen da je sve na pinove sipkice ili zakacke srecom sve je prezivelo otvaranje i rastavljanje bez ostecenih delova. Zice da su tanje unutra ne bi se videle…

@Imotep95 da obican iako nije prosao nikakvu torturu pogotovo ni pribliznu kao tvoj radi kao day1

Mora Paypal ili može sa Visa, Mastercard?

Ne znam bas razocarenje , popravio sam ga ali je bas pain da se to lagano uradi. Pritom toliko je dobro zapakovan i slozen da je sve na pinove sipkice ili zakacke srecom sve je prezivelo otvaranje i rastavljanje bez ostecenih delova. Zice da su tanje unutra ne bi se videle…

@Imotep95 da obican iako nije prosao nikakvu torturu pogotovo ni pribliznu kao tvoj radi kao day1
Isto. Matori kontroleri jos uvek rade bez greške. Jedan je još iz vremena xbox one. Sad sam uzeo jedan aimcontroller na gamescom-u . Odma po vađenju iz kutije, power je bio defektan. Jedva se uključio. Ima Lifetime garanciju, ali opet. Nemam nešto sreće s njima

Da ne dižem paniku, izgleda da kreću blokiranje svih vrsta VPN-ova.
https://www.reddit.com/r/XboxSeriesS/s/x1d8NyDYMG
Inače, dižu cenu turskog gpu-a na 309 lira(oko 1000dinara) od sledećeg meseca.
Izgleda da vlada prava panika oko ovoga jer je Microsoft oglasio novi ToS-a u kome je zabrana kupovine van maticnog store-a jos vise naglasena. Takodje, stoji i napomena da kod promene regiona, kupovine u starom regionu mozda nece vaziti.

Mnogi su ovo protumacili da ce sve igre kupljene van maticnog regiona prestati da rade posle 30.09., pri cemu maticni region mora biti onaj iz koga se kupuje - sto znaci, moci ce da se kupi u USA samo ako zivite u USA! Ako ovo stvarno bude istina (sto se svi nadamo da nece), XBOX-a definitivno nece biti jos dugo....

Jedan od razloga je sto bi to efektivno onemogucilo kupovinu svima koji nemaju svoj region (na primar, Srbija) kao i cinjenica da je kupovina u Turskoj i Argentini kao i jeftinih kodova (na Enebi, CD Keys i slicno) i te kako bila rasirena i na zapadu i u Americi.

Neko je prokomentarisao da ce vec 01.10 cena polovnog XBOX-a biti ne vise od 25€ ako ovo prodje...

Ipak, nadajmo se da je ovo samo za nove kupovine i da ce nase do sada kupljene igre ostati aktivne...

Malopre prosla kupovina cisto da probam da li radi nekog Monster energy supercross jer jelte nema nista pametno da se kupi, za 180 dinara sa korejskom lokacijom sa nlb mastercard karticom, imate moje pisanije da mi do pre par dana bila blokirana kupovina mesec dana sa menjanjem bezbroj lokacija i nacina kupovine

Nazad
Vrh Dno