Šta je novo?

Xbox Series X / S

Jel moguce da dvoje ljudi na dve konzole, svako svoj nalog, koriste zajedno game pass i ubisoft+? Npr, jedan uplati game pass ultimate a drugi ubi+, i onda oboje tudji nalog postave za home.
Može naravno ali ne baš tako. Kod jednog je taj nalog home a kod drugog kao primarni nalog da se pali odmah sa konzolom.

Jel moguce da dvoje ljudi na dve konzole, svako svoj nalog, koriste zajedno game pass i ubisoft+? Npr, jedan uplati game pass ultimate a drugi ubi+, i onda oboje tudji nalog postave za home.
Da, upravo tako kako si napisao. Ti tuđi nalog kod sebe stavis kao home a svoj nalog kod njega na konzoli kao home. Posle mozete i obrisati naloge sa konzola, sve sljaka.

Da se nadovezem na moj prethodni post, izgleda da sam bio mesec dana softbanovan za kupovinu iako nisam nista menjao 2 godine(lokacija turska i nase kartice sa turskom adresom) probao sam na sve nacine menjajuci kartice, vpn, lokaciju, microsoft podatke... i u Grckoj probao ali bez uspeha, evo pre par dana je proradilo samo od sebe, priznao mi je i giftcard turski tako da sam konacno kupio gta5 kad vec nema nista za igrati, mislim manje od 800 dinara da je ispalo, sad cekam rdr2 ultimate, mafiu sam probao ali nije isti osecaj kao kada je onomad izasla

Da se nadovezem na moj prethodni post, izgleda da sam bio mesec dana softbanovan za kupovinu iako nisam nista menjao 2 godine(lokacija turska i nase kartice sa turskom adresom) probao sam na sve nacine menjajuci kartice, vpn, lokaciju, microsoft podatke... i u Grckoj probao ali bez uspeha, evo pre par dana je proradilo samo od sebe, priznao mi je i giftcard turski tako da sam konacno kupio gta5 kad vec nema nista za igrati, mislim manje od 800 dinara da je ispalo, sad cekam rdr2 ultimate, mafiu sam probao ali nije isti osecaj kao kada je onomad izasla
Rdr je skoro uvek na nekom popustu...mozes da uzmes bundle rdr1+rdr2 ili rdr2 base game pa kasnije dokupis ultimate paket kad on bude na popustu

Čini mi se da je neko uspešno rešio problem Turske, ali ne mogu da nađem.
Drugar je na Supernovi, ne prolazi mu kupovina (store region error), ja sam na SBB-u, njegov acc je i kod mene na konzoli, ista greška sa njegovim karticama. Probao sam i sa mojom, isto izbacuje store region error, dok ja bez problema kupujem sa mojom karticom koja nije htela kod njega. Beše mora na USA par dana + kupovina ili sam pogrešio?
Hvala :)
Rešilo se samo od sebe 😁

Gde je najbolje uzeti 6 meseci Game Pass (za tursku regiju) a da ne radim konverzaciju ili slično?

Pre otprilike godinu dana sam uzeo Xbox S preko KP i sada mi nude godišnji servis da bi produžili garanciju sa dve na pet godina. Morao bih da ga šaljem brzom poštom, tako da ne znam koliko se isplati.

Ako planiraš da zadržiš sigurno da se isplatina sa druge strane koliko će da vredi za godinu dve

Kako se radi konverzija?
Kupiš vaučer za 12 meseci game pass core (stari live gold) za turski region i redeem odradiš preko telefona i uz pomoć vpna na Tursku. Konverziju možeš isto tako, samo kupiš vaučer od mesec dana GPU i redeem-uješ i odradiće ti konverziju. Malo je jeftinije ako konverziju odradiš uz pomoć kreditne kartice direktno sa konzole. U tom slučaju prvo ubaciš 12 meseci preko telefona, a zatim u konzolu dodaš karticu sa nekom pravom Turskom adresom uzetom sa google mapa. Ako si sve odradio kako treba i prihvati ti karticu, odradiće ti konverziju i dobićeš 9 meseci GPU-a. Kartica će ti ostati na nalogu i možeš da je koristiš za kupovinu sa store-a. Ne zaboravi da otkažeš pretplatu ukoliko ostane kartica da ti ne bi sistem automatski produžio kada istekne tih 9 meseci.

Koliko sam razumeo, kad radite konverziju vi na kraju dobijete 9 meseci ultimate. Koliko vas to zadovoljstvo na kraju kosta? Ja sam platio 55e za 13 meseci ultimate pa me zanima da li da idem opet na ovu varijantu ili da i ja konvertujem.

Koliko sam razumeo, kad radite konverziju vi na kraju dobijete 9 meseci ultimate. Koliko vas to zadovoljstvo na kraju kosta? Ja sam platio 55e za 13 meseci ultimate pa me zanima da li da idem opet na ovu varijantu ili da i ja konvertujem.
22~23€ je 12m
7~8€ je 1m GPU
24m +1m GPU oko 54€
24/1.5=16m +1m
17 meseci GPU-a za 54€
Odnos 3:2 vazi samo ako nemaš aktivan GPU.

Đomla GamePass support 😁

Sto neke igre mogu da se skinu unapred, a neke ne?
Npr Age of Mythology mi je download-ovan jos pre mesec dana i sam roka apdejtove da veceras kada izadje u 19h sve je spremno za igranje, a Expeditions sam npr probao skinuti sinoc da probam sutra i nije moglo, postojala je samo opcija placanja.
Naravno, posedujem Game Pass Ultimate.

MS igre mogu da se skinu unapred

Od kada sam uzeo mesecno placanje evo 2. mesec mi skidaju 121 TRL, 390 dinara, po meni prihvatljivo. Inace FC25 je bas skup, 8 hiljada dinara dodje obicna verzija, ne znam da li da se zezam sa menjanjem lokacija,vpn...vec sam bio banovan mesec dana

Promeni store na Juzna Koreja,kupi ea fc sa nasom karticom bez vpn direkt sa konzole,pa vrati store na koji zelis

Pre otprilike godinu dana sam uzeo Xbox S preko KP i sada mi nude godišnji servis da bi produžili garanciju sa dve na pet godina. Morao bih da ga šaljem brzom poštom, tako da ne znam koliko se isplati.
A jesi ti njih pitao sta podrazumeva godisnji servis? Zamena ulja i filtera :)

Ako je konzola stajala u iole cistom okruzenju gde se prasina obrise jedanput nedeljno, nema nikakve potrebe da ti neko otvara konzolu, rastavlja na delove, cisti i menja termalnu pastu...pod uslovom da ce sve ovo da urade a verovatno nece.
Tako sam i ja uzeo konzolu u jednoj radnji u NS, 2 godine garancije, stim da moram da donesem konzolu na godisnji servis inace je godinu dana garancija. Naravno godinu dana je proslo i nisam nosio konzolu na nikakav godisnji servis. Da napomenem da imam i Xbox One S star vec sada 8 godina i dalje radi odlicno. Obrise se spolja prasina, malo usisa usisivacem kroz one rupice i vec 8 godina je prezivela bez ikakvog otvaranja/godisnjih servisa ili neceg slicnog.

Koji store jos podrzava placanje paypalom?

Poslednja izmena:
Vrh Dno