ajd da neko detaljno objasni kako da fleshujemo xbox,ili neka posalje na pm.
Ja sam upravo patchovao Assassin creed brotherhood, prvo na wave 3, pa onda kroy abgx 1.04, za AP25. radi mi na benq sa 1.51.
Jeste da mi je abgx prijavio gomilu gresaka, ali to je zato sto sam mu prebacio wave sa 8 na 3. Ali mi je ono za AP25 bilo zeleno.
Assassins creed mi radi i fable 3. Ali sam skinuo neki beta kinetic dasboard , nisam onaj sa diska.
Moze li ista bez otvaranja kutije, provuci kroz abgx pa spustiti na wave 2/3? Bez L+ naravno...
Pa ja sam ga propustio kroz abgx da mi potvrdi da je wave 3 i da mi sredi taj ap25. Ili sta vec.
abgx nisam nista podesavao. Sve je po default-u.
I ubacio sam ona tri dasha, kinetic adventure, kinetic animals i kinetic beta. I nije mi trazilo da ubacam sa diska od igre.
Pa treba ti LT+. AC brotherhood, Fable 3 i NFS imaju AP2.5, novi sistem zastite koji onemogucava pokretanje pomenutih igara na modifikovanom firmware-u. LT+ to resava. Ako sam dobro procitao par postova ispred tvog par ljudi je nekako uspelo da ovo zaobidje ali najbolje da sam to procitas i proveris. Uglavnom nije dovoljno samo prebaciti na wave 3Prebacio sam AC Brotherhood u wave 3 , stavio sam novi dashboard sa sajta, konzola prepoznaje igru,ali kad je pokrenem prijavljuje da je disk ne citljiv, a igra je "instalirana na hdd".Do cega moze da bude greska, fw je 1.51?
Prebacio sam AC Brotherhood u wave 3 , stavio sam novi dashboard sa sajta, konzola prepoznaje igru,ali kad je pokrenem prijavljuje da je disk ne citljiv, a igra je "instalirana na hdd".Do cega moze da bude greska, fw je 1.51?
Jos jedna stvar mi nije jesna , da li je neophodna VIA 6421 kartica da bi se flash-ovala koznola ili ipak moze da se kaci direktno na plocu?
Pozdrav
Uzmi Abgx 1.04 i propusti image kroz njegove sake.![]()
Prebacio sam AC Brotherhood u wave 3 , stavio sam novi dashboard sa sajta, konzola prepoznaje igru,ali kad je pokrenem prijavljuje da je disk ne citljiv, a igra je "instalirana na hdd".Do cega moze da bude greska, fw je 1.51?
Jos jedna stvar mi nije jesna , da li je neophodna VIA 6421 kartica da bi se flash-ovala koznola ili ipak moze da se kaci direktno na plocu?
Pozdrav
Ja sam pustio igru bez flashovanja drajva. Takodje imam 1.51
Video sam par tvojih predhodnih postova. Dakle AC:B ti tako radi. E sad, ti si igre i ranije spustao na wave 3 ako se ne varam? Ono sto mene zanima jeste da li je sigurno da ja instaliram Kinekt dash, posto sam i ja na 1.51 ali sam igre pokretao pomocu Activation.iso? Znam da ce mi novi AC raditi tom tvojom metodom ali da li ce mi raditi i stare igre koje nisu spustane na wave 3 nego su isle preko activation?
I odmah da pitam, da bi igrao AC:B moram da update-ujem dash (moj je 2.0.9199.0)? Tj. da li je bitno da je ona beta koju ti imas ili moze i aktuelna verzija?
Znaci da sumiram, hocu da igram AP2.5 igre, necu za sada da stavljam novi LT i hocu da mi rade i igre koje su radile do sada pomocu Activation.iso.
I jos nesto, Live mi nije bitan uopste. Konzola je verovatno do sad flagovana tako da...Znaci sigurnost nije bitna, bitno da sve radi. :d
nemoj da updejtujes dashboard na kinetic dash,jer mora ona beta...
imas detaljno uputstvo na xbox360iso za activation.iso i kako da updejtujes dash na betu kinetik
For my part i can play ACB, Fable 3 and other new games with activate iso. My FW is 1.51. I found a thread here (sorry can't remember wich one) that explain with two dashboard updates how to bypass ap 25 protection... And for now it works like a charm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari