Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

ajd da neko detaljno objasni kako da fleshujemo xbox,ili neka posalje na pm.

na xbr vidim post gde neko kaze da peki izlazi u susret i flesuje konzole besplatno svima koji su konzolu uzeli od njega. naravno postarinu placamo sami. massive respect. stvarno nemam reci za ovako nesto. pogotovo uz broj konzola koji je decko prodao.

imam jedno pitanje fleshovao sam konzolu sa LT+benq,kao source sam stavio originalni!e sad igrice pusta stare a nfs hot pursuit nece krene i zamraci se ekran i tu zapne!skinuo sam nfs hot pursuit complex???

potreban je i patch koliko sam shvatio. treba skinuti najnoviji abgx i provuci iso kroz njega. ne samo zbog stealth provere vec i zbog ispravljanja greski.
sacekaj jos da ti kaze neko ko je siguran da ne potrosis disk ako nisam u pravu.

Ja sam upravo patchovao Assassin creed brotherhood, prvo na wave 3, pa onda kroy abgx 1.04, za AP25. radi mi na benq sa 1.51.

Jeste da mi je abgx prijavio gomilu gresaka, ali to je zato sto sam mu prebacio wave sa 8 na 3. Ali mi je ono za AP25 bilo zeleno.

Assassins creed mi radi i fable 3. Ali sam skinuo neki beta kinetic dasboard , nisam onaj sa diska.

ako neko radi flesovanje na lt+ u beogradu neka me kontaktira na pm...

Ja sam upravo patchovao Assassin creed brotherhood, prvo na wave 3, pa onda kroy abgx 1.04, za AP25. radi mi na benq sa 1.51.

Jeste da mi je abgx prijavio gomilu gresaka, ali to je zato sto sam mu prebacio wave sa 8 na 3. Ali mi je ono za AP25 bilo zeleno.

Assassins creed mi radi i fable 3. Ali sam skinuo neki beta kinetic dasboard , nisam onaj sa diska.

Kuzmo, jer to kroz standardna abgx podesavanja? Posto imam istu situaciju kao i ti! Stavio sam beta dash preko sticka! Ima li nekog dodatnog zezanja u abgx-u? Jer neki kazu da je posle tog update-a dasha dovoljno samo spusti wave na 3 i da nema dodatnog zezanja...

Poslednja izmena:
na xbox360iso pise da je dovoljno samo spustiti na wave 2/3 bez abgx...ja sam bas isto hteo to da pitam oko abgx-a...

Pa ja sam ga propustio kroz abgx da mi potvrdi da je wave 3 i da mi sredi taj ap25. Ili sta vec.

abgx nisam nista podesavao. Sve je po default-u.

I ubacio sam ona tri dasha, kinetic adventure, kinetic animals i kinetic beta. I nije mi trazilo da ubacam sa diska od igre.

Moze li ista bez otvaranja kutije, provuci kroz abgx pa spustiti na wave 2/3? Bez L+ naravno...

Pa ja sam ga propustio kroz abgx da mi potvrdi da je wave 3 i da mi sredi taj ap25. Ili sta vec.

abgx nisam nista podesavao. Sve je po default-u.

I ubacio sam ona tri dasha, kinetic adventure, kinetic animals i kinetic beta. I nije mi trazilo da ubacam sa diska od igre.

Hvala lepo! Probao, radi bez problema!

joooooooj na XBR forumu je haos, milijardu tema sa bilion postova o LT+, ima li neko memorisan tačan link gde je tutorijal neka okači ovde molim vas

odes na team-xecuter forumu, ides na guides & tutorials i skines jungleflasher tutorial i to ti je cela mustra

upravo sam to i uradio
ajoj majko božija koji postupak

sad moram "vako" da pitam ima li neko u NS-u ko flashuje od vas i koliko bi to koštalo? nisam kupio od tog Prekija pa ne mogu da mu šaljem na flash za Dž, uzeo sam od Prenexa sa ovog foruma.

ako ništa drugo probaću foru sa ACB AP25 verzijom downwaveovanom na 3 i provučenim isom kroz ABGX(ili kako se već zove program) 1.04

btw imam Benq(o) 1.51

Zašto te mrzelo da pročitaš par stranica unazad, pre nego što si postovao? Da si to uradio dobio bi adekvatan odgovor. ;)

Prebacio sam AC Brotherhood u wave 3 , stavio sam novi dashboard sa sajta, konzola prepoznaje igru,ali kad je pokrenem prijavljuje da je disk ne citljiv, a igra je "instalirana na hdd".Do cega moze da bude greska, fw je 1.51?

Jos jedna stvar mi nije jesna , da li je neophodna VIA 6421 kartica da bi se flash-ovala koznola ili ipak moze da se kaci direktno na plocu?

Pozdrav

Prebacio sam AC Brotherhood u wave 3 , stavio sam novi dashboard sa sajta, konzola prepoznaje igru,ali kad je pokrenem prijavljuje da je disk ne citljiv, a igra je "instalirana na hdd".Do cega moze da bude greska, fw je 1.51?
Pa treba ti LT+. AC brotherhood, Fable 3 i NFS imaju AP2.5, novi sistem zastite koji onemogucava pokretanje pomenutih igara na modifikovanom firmware-u. LT+ to resava. Ako sam dobro procitao par postova ispred tvog par ljudi je nekako uspelo da ovo zaobidje ali najbolje da sam to procitas i proveris. Uglavnom nije dovoljno samo prebaciti na wave 3

Poslednja izmena:

Jos jedna stvar mi nije jesna , da li je neophodna VIA 6421 kartica da bi se flash-ovala koznola ili ipak moze da se kaci direktno na plocu?

Pozdrav

Uzmi Abgx 1.04 i propusti image kroz njegove sake. :D

Sto se tice flashovanja, recimo nisam uspeo sa kombinacijom Benq DVD + ICH cipset. Morao sam uzeti VIA SATA kontroler i tako sam uspeo da flashujem.
Ne znam kakva je situacija sa Jungle flasher, LiteOn, ICHx kombinacijom.

Pozdrav

Ja sam pustio igru bez flashovanja drajva. Takodje imam 1.51

http://kotaku.com/5704813/this-xbox-360-controller-mod-concept-has-cash-written-all-over-it

500x_highthere.jpg

Ja sam pustio igru bez flashovanja drajva. Takodje imam 1.51

Video sam par tvojih predhodnih postova. Dakle AC:B ti tako radi. E sad, ti si igre i ranije spustao na wave 3 ako se ne varam? Ono sto mene zanima jeste da li je sigurno da ja instaliram Kinekt dash, posto sam i ja na 1.51 ali sam igre pokretao pomocu Activation.iso? Znam da ce mi novi AC raditi tom tvojom metodom ali da li ce mi raditi i stare igre koje nisu spustane na wave 3 nego su isle preko activation?

I odmah da pitam, da bi igrao AC:B moram da update-ujem dash (moj je 2.0.9199.0)? Tj. da li je bitno da je ona beta koju ti imas ili moze i aktuelna verzija?

Znaci da sumiram, hocu da igram AP2.5 igre, necu za sada da stavljam novi LT i hocu da mi rade i igre koje su radile do sada pomocu Activation.iso.

I jos nesto, Live mi nije bitan uopste. Konzola je verovatno do sad flagovana tako da... :) Znaci sigurnost nije bitna, bitno da sve radi. :d

Video sam par tvojih predhodnih postova. Dakle AC:B ti tako radi. E sad, ti si igre i ranije spustao na wave 3 ako se ne varam? Ono sto mene zanima jeste da li je sigurno da ja instaliram Kinekt dash, posto sam i ja na 1.51 ali sam igre pokretao pomocu Activation.iso? Znam da ce mi novi AC raditi tom tvojom metodom ali da li ce mi raditi i stare igre koje nisu spustane na wave 3 nego su isle preko activation?

I odmah da pitam, da bi igrao AC:B moram da update-ujem dash (moj je 2.0.9199.0)? Tj. da li je bitno da je ona beta koju ti imas ili moze i aktuelna verzija?

Znaci da sumiram, hocu da igram AP2.5 igre, necu za sada da stavljam novi LT i hocu da mi rade i igre koje su radile do sada pomocu Activation.iso.

I jos nesto, Live mi nije bitan uopste. Konzola je verovatno do sad flagovana tako da... :) Znaci sigurnost nije bitna, bitno da sve radi. :d

nemoj da updejtujes dashboard na kinetic dash,jer mora ona beta...
imas detaljno uputstvo na xbox360iso za activation.iso i kako da updejtujes dash na betu kinetik

nemoj da updejtujes dashboard na kinetic dash,jer mora ona beta...
imas detaljno uputstvo na xbox360iso za activation.iso i kako da updejtujes dash na betu kinetik

Hajde molim te daj mi link gde si to video. Sad sam procesljao surnajst tutoriijala i ne da mi se da nadjem to sto mi konkretno treba.

Samo sam naisao na ovo: :D

For my part i can play ACB, Fable 3 and other new games with activate iso. My FW is 1.51. I found a thread here (sorry can't remember wich one) that explain with two dashboard updates how to bypass ap 25 protection... And for now it works like a charm

Pozdrav svima...

interesuje me da li neko zna gde bih mogao uzeti xbox (primarno prodavnca), a da je flesovan....
Takodje, interesuje me da li pri samom postupku konzola otvara, nesto lemi, ili tako nesto?
Drugim recima, kupim nov ( u nekoj prodavnici), i odnesem na fles, i da li bi mogli ukoliko ga ikada budem nosio na servis da provale da je flesovan????

hvala

Provalice sigurno, ako ih zanima. Inace konzola se otvara prilikom flesovanja.

Nazad
Vrh Dno