Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

nista se ne lemi, ali se konzola otvara. ako kupujes u radnji novu konzolu neflesovanu gubis garanciju prilikom flesa. ako kupis novu flesovanu kod nekoga ko se time bavi, taj koji prodaje ti daje garanciju. osim ako ne otvoris i nesto ne razvalis garancija ce biti uvazena.

Taj sto prodaje, moze da kaze da daje garanciju, ali koliko moze on da je uvazi, kad je on izgubio zbog flesovanja? Jedino da da pare iz svog dzepa, ili za novi box ili za popravku.

P.S. Pa i ja sam kupio box os tipa koji flesuje, i bio neispravan. Reklamirao sam i nista. Nudili mi da mi poprave za 50 evra. Posle mi neko rece da otvorim sam i da gurnem jace kabal od drajva, i to je bilo to. Eto kako ti uvazavaju garanciju ti preprodavci.

Bas sam pisao o tome u ovoj temi. Ima cak i slike kako sam lepio box trakom da ne zeza.

Poslednja izmena:
Pa ne uvazava microsoft nego njegov serviser / diler. Sigurno nece slati konzolu u najblizi ovlasceni microsoft servis... A od koga si to kupio pa nije hteo da uvazi garanciju?

Nisam mislio da ce doci ovaj dan ali ipak je dosao. Nameravam da svojoj kolekciji elektricnih uredjaja dodam X-BOX 360 SLIM 4 GB, pa reko da se malo informishem o doticnom. Elem, konzolu bih kupio pre svega zbog tri igre FF13, Red Dead Redemption, Brutal Legend, pa zanima pre svega dali ovaj model moze da se fleshuje, dali je najzad otklonjena opasnost od RROD-a, dali ima ugradjen WiFi i sta sve ima ugradjeno u konzoli? Dali je bolje kupiti ovaj model ili elite? I jednu i drugu konzolu mogu da nadjem za otprilike 120 do 150 eura, bez flesha, naravno. Odgovor mi je potreban sto pre. Pozz.

Zaboravio sam da napomenem da kupujem polovnu konzolu, pa zanima koja verzija je bolja, jasper ili falcon? Zavisno od toga koja je verzija ploce, koliko koja moze biti stara (datum proizvodnje)?

Poslednja izmena:
Imam X360 sa liteon DVD-om, flashovan, ali bih LT+. :)
Interesuje me radi li neko flashovanje u NS ili okolini?

Zna li neko neki relevantan izvor u kojem se moze pronaci koliko se kvare Jasper konzole?

Jedno blic pitanje?Kako najlakse da prebacim podatke od elite konzole sa harada na drugi hard od elite nove konzole.Znaci potreban mi je predlog kako to uraditi?Napominjem da podatke sa starog harda prebacujem zato sto je konzola upalila tri crvena i kupljena je nova pa ne bih hteo da stavljam ovaj stari na novu konzolu,nego naravno novi koji je na njoj,a podatci se nalaze na starom hardu.

najjednostavniji nacin je specijalnim kablom koji sluzi za kopiranje podataka sa hdd-a na hdd.
posle toga je verovatno na redu vadjenje hdd-a iz kutije i kopiranje preko kompa.

ima i treca mogucnost. da ne kopiras kompletan hdd nego samo bitne delove (game saves i slicno). prebacis to na flesku pa onda instaliras sve igre na novi hdd i onda sa fleske prebacis podatke na novi.

mada licno ne vidim razlog koriscenja novog hdd-a. ja bih novi hdd prodao i povratio deo novca.

Ok za mog komsiju je nece on stari hdd na novoj konzoli i gotovo a verovatno ce da prodaje tu staru konzolu sa hard diskom,cim zavrsi kopiranje.Koliko moze da vredi ta konzola sa hardom od 120 giga i napajanjem+prodovana konzola sa tri lampice.Dzojstike ce verovatno da ostavi za novu konzolu.Zaboravih da kazem da je falkon ploca mada nisam siguran ali znam da dzasper nije.Dodat je i mali kuler upakovan u obliku slova u koji duva na hladnjake pre proda,ali ni to nije pomoglo.Kuler je stvarno uradjen estetski i extra na konzoli.

Poslednja izmena:
Nece ovaj ASS''' BH da radi pa to ti je.

Prvi put kad sam probao igru, prebacio sam je u wave 3, i kad sam je startovao poceo je da stavlja novi dashboard, restartovao konzolu (stavio je onaj fensy dashboard) i poceo ponovo da radi update i prekinuo na pola.Ja sam skinuo sa MS sajta poslednji dashboard 2.0.12611.0 i posle toga igra vise nije pokusavala da radi update ,nego samo izbacuje gresku da ne moze da procita dvd pri ulasnu u igru.

Posle toga sam se zalio ovde da nece da radi, rekli ste mi da ga provucem koroz abgx360 1.04 . Prvo sam prebacio igru u wave 3 (360 waves patcher) pa sam inda image provukao kroz abgx.Prijavio je da popravio taj ap25 problem, i kad sam ponovo narezao igru isti problem se pojavio.
Zanima me da li je moguce da nece da radi zato sto je igra uradila update dashbord-a (po vasim uputstvima to je poslednji sto treba da se radi) ili je neki drugi problme u pitanju?
Da li bi dobio nesto ako bi skinuo ponovo igru a da je ap25 patched,ili je to isto sto sam ja uradio?
btw ne zelim da se patim sa bootdiskovima ,a net ne koristim , zato sve igre prebacujem u wave 3.

Hvala na razumevanju i pomoci

Pozdrav

assassins creed brotherhood je igra koja ima Anti Piracy 2.5 protekciju, nece da ti radi zato sto ti treba LT+ firmware za nju, dzaba spustas wave i slicno, jednostavno trazi LT+...

assassins creed brotherhood je igra koja ima Anti Piracy 2.5 protekciju, nece da ti radi zato sto ti treba LT+ firmware za nju, dzaba spustas wave i slicno, jednostavno trazi LT+...

+1
ima mogucnosti sa starim drajvovima koji fizicki ne mogu da procitaju te security sektore, ali ti ocigledno nemas jedan od tih i kraj. ovo za ix 1.51 je samo slucajnost i mislim da se radi o starom drajvu.

pa da stari samsung drajvovi ne citaju AP25 ali opet traze da imas na njima stari LT znaci ne + verziju, ako imas bilo koji nizi FW nista od toga...

Ne mora flash. Kod mene radi bez toga. Ja sam na 1.51. Dosta ljudi sa foruma je pokrenulo igru bez flesa.

Meni je lite on drajv. Znaci cita ap25 sektore.

Ja sam doduse ubacio neke dash-ove posebno, a ne sa igre, tako da je mozda i do toga.

Poslednja izmena:
Da potvrdim kuzminu priču, šljaka bez problema!

To je i mene bunilo, video sam ovde i na drugim forumima da su ljudi pokretali ap25 igre sa 1.51 koji i ja imam.
Kod mene je LiteOn drive,ali i ja mislim da je update od igre zeznuo stvar.

Ako neko ima neki predlog,sta jos mogu da probam(a da nije flash na lt+), samo napred

Pozdrav

Moze li neko da mi pusti na PM link za download beta dashboarda. Na xboxiso mi je sve konfuzno.

Jos nesto, ko je uradio update sa diska sa igrom, ne moze da instalira beta dash. On moze da skine patch za igru posebno i da pecuje iso. Koliko sam video za svaku igru ima poseban patch. Ako to funkcionise , to jest. Ako ne mora flash.

Da li su i igre za kinekt ap2,5?
Ako jesu da znam da ih ne nabavljam.

Zna li neko hoce li sve ili vecina narednih igara koje budu izlazile dolaziti sa A.P 2.5 zastitom ili sad kad je provaljena zastita da ce vecina gamerskih studija odbaciti ovu mogucnost? Usput koliko i koje su igre do sada izasle sa tom zastitom, koliko sam upratio AC brotherhood, Fable i NFS. Da li je jos sta izaslo u medjuvremenu? Ovo pitam jer imam opciju da uzmem novu konzolu ali sa LT fw pa kontam da li mi se isplati onda jos davati za flash nekih 35eura.

bolje je da uzmes konzolu sa vec uradjenim lt+

za sada nema flash za njega pa ti vidi da li ti se isplati. zapravo ima, ali nezvanicno jos uvek. tako da od flasha nema nista jos neko vreme.

Nazad
Vrh Dno