Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

cak i sa samnsungom ne radi acb.Nzm cemu tolika kolicina fake dijagnoza...

evo malo novosti izgleda da ce LT+ za koji dan :D :D :D :D

[YOUTUBE]4I5zGCgJQcc[/YOUTUBE]

cak i sa samnsungom ne radi acb.Nzm cemu tolika kolicina fake dijagnoza...

ja neznam odkud tebi ta informacija ali ja eto imam sasmungov rom u konzoli i mogu da igram i assassin's creed - brotherhood i heed for speed - hot pursuit.

neznam od koga si pokupio tu informaciju ali da bude sigruran koji imas rom u konzoli otvori vratanca pa uporedi sa ovim:

http://img137.imageshack.us/i/xbox360hackingli1jpg.jpg

pa vidi tacno koji ti je dvd rom.

znaci ako nesto nisi porobao a pricas napamet ili si probao a neznas koji rom imas u konzoli onda prvo pitaj pa tek onda postavljaj neke informacije a ne tako napamet lupetati. i da da bi ti ove igre radile moras da imas kinect dashboard, mozda zbog toga nije htelo da ti radi a ti sav vazan onda kazes da neradi. treba isprobati vise opcija i mogucnosti pre objavljivanja vesti da nesto ne radi.

Poslednja izmena:
liteon je u pitanju, prvo izbacuju lt+ za liteon ako nije liteon onda je benq na snimku, jedan od ta dva u svakom slucaju...

ja imam samsung koji je ubachen umesto lite-ona. valjda ce izbaciti neshto za njega..

Ja imam benq,kazu da su ti najbolji :D

ja imam benq drive i lt 1.1 i zadnji dashboard,to znaci da moram da cekam novi patch da bih igrao nfs hot pursuit???

ja neznam odkud tebi ta informacija ali ja eto imam sasmungov rom u konzoli i mogu da igram i assassin's creed - brotherhood i heed for speed - hot pursuit.

neznam od koga si pokupio tu informaciju ali da bude sigruran koji imas rom u konzoli otvori vratanca pa uporedi sa ovim:

http://img137.imageshack.us/i/xbox360hackingli1jpg.jpg

pa vidi tacno koji ti je dvd rom.

znaci ako nesto nisi porobao a pricas napamet ili si probao a neznas koji rom imas u konzoli onda prvo pitaj pa tek onda postavljaj neke informacije a ne tako napamet lupetati. i da da bi ti ove igre radile moras da imas kinect dashboard, mozda zbog toga nije htelo da ti radi a ti sav vazan onda kazes da neradi. treba isprobati vise opcija i mogucnosti pre objavljivanja vesti da nesto ne radi.

Meni je drajv samsung i nece da pokrece igre sa a.p 2.5

Veceras izlazi LT+ :D
AC brotherhood i LIVE cekaju :D

Izasao je :D
Ima i za DL ali ne znam da li smem da postavim ovde.

Poslednja izmena:
Cekaj aj sto je izasao, ali kako cete sami da ubacite novi FW ? Zar za to ne mora da se rastavi cela kutija ?

pa ako vec imas KEY za tvoj drajv onda ti samo treba SATA kabl i nista vise... evo ja skinuo sve, cekam samo JF novi da izadje za svaki slucaj i bacam se na flash

i da mora da se rasturi "kutija"

Aj ko radi ovo za kintu nek se javi na PM, a mozda iscimam i Showmana, mada nema ga ovde uopste.

nope ne idem na live :D hehehe polako jednog dana cu, do sada nikad nisam isao...

OK. Mada moras da probas:D Jel znas kada izlazi flash za Slim varijantu

ne zna se zvanicno ali kako su krenuli sa ovime, mozda izdaju do katolickog bozica za slim ako ne onda posle nove godine...

Jel treba neki dodatni peč da se ubaci na disk?
Ja sam narezao ACB još pre 10 dana pa me interesuje da li će mi raditi taj disk ili ću ponovo morati da režem?

Ako si narezao onaj ISO koji u imenu ima AP25 onda ne treba, posto je on napravljen sa kreon drive-om koji podrzava LT+. Takva je barem preporuka. Najsigurnije je ipak sacekati izlazak novog AGBX-a.

"Notes
New dashboard and AP25 on board... U know what thats mean
Enjoy This Fine COMPLEX Release"

ovo znaci da iso vec sadrzi ap2.5?

e koja je cena flesovanja u virtualu? ako je dozvoljeno napisati. zvao sam ih par puta, ali od momenta kada se jave cujem samo krcanje sa njihove strane tako da nisam bio u mogucnosti da razgovaram.

Vrh Dno