cak i sa samnsungom ne radi acb.Nzm cemu tolika kolicina fake dijagnoza...
evo malo novosti izgleda da ce LT+ za koji dan![]()
![]()
![]()
[YOUTUBE]4I5zGCgJQcc[/YOUTUBE]
ja imam benq drive i lt 1.1 i zadnji dashboard,to znaci da moram da cekam novi patch da bih igrao nfs hot pursuit???
ja neznam odkud tebi ta informacija ali ja eto imam sasmungov rom u konzoli i mogu da igram i assassin's creed - brotherhood i heed for speed - hot pursuit.
neznam od koga si pokupio tu informaciju ali da bude sigruran koji imas rom u konzoli otvori vratanca pa uporedi sa ovim:
http://img137.imageshack.us/i/xbox360hackingli1jpg.jpg
pa vidi tacno koji ti je dvd rom.
znaci ako nesto nisi porobao a pricas napamet ili si probao a neznas koji rom imas u konzoli onda prvo pitaj pa tek onda postavljaj neke informacije a ne tako napamet lupetati. i da da bi ti ove igre radile moras da imas kinect dashboard, mozda zbog toga nije htelo da ti radi a ti sav vazan onda kazes da neradi. treba isprobati vise opcija i mogucnosti pre objavljivanja vesti da nesto ne radi.
Meni je drajv samsung i nece da pokrece igre sa a.p 2.5
Postavi, postavi.Ima i za DL ali ne znam da li smem da postavim ovde.
Aj ko radi ovo za kintu nek se javi na PM, a mozda iscimam i Showmana, mada nema ga ovde uopste.
oket ja flesnuo, radi ACB![]()
oket ja flesnuo, radi ACB![]()
Jel treba neki dodatni peč da se ubaci na disk?
Ja sam narezao ACB još pre 10 dana pa me interesuje da li će mi raditi taj disk ili ću ponovo morati da režem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari