Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

imam jedno pitanje ako moze sto precizniji odgovor

imam liteon 83850 e sad ne znam da li je v1 ili v2, u svakom slucaju sada ima LT 1.1, zanima me sledece, kada dodje vreme za menjanje FW-a, da li moram da vracam stock fw pa da onda flesujem novi LT+ ili moze da se pregazi odmah sa LT+... jos jedna stvar da li je sad bitno ono iscitavanje kljuceva iz drajva ili ne? (za svaki slucaj ja porucio Xecuter CK3 Pro i Probe v2)

posto nigde na netu ne nalazim tutorijal kako se updateuje drive sa vec postojecim iXtreme fw-om, nego svi su sa stock na neki iextreme ili lt...

skontali ste me valjda sta hocu da pitam hehehe

hmm ja sam 1.61 samo pregazio sa LT-om. ali nisam siguran da li mora stock ili ne(ne znam kako da testiram lt, tako da nem pojma :D)

pa ako ne koristis activation.iso ili activate.iso ili kako god se vec zvase, onda ti valjda radi LT...

inace koji drajv imas?

samsungov. do fable-a 3(nakon updateovanog dasha) nije bilo igre koja nije radila. Inache chitao sam neshto o stock fw-u. Navodno on sluzhi ako ocesh da preko live-a "sigurnije" updatujesh xbox. Znachi ako ocesh da updatujesh dash preko live-a, treba da vratish na stock fw, pa onda da updatujesh, pa onda da updatujesh fw na LT(1.0-1.2).
Mnogo jednostavnija procedura jeste da updatujesh preko usb-a dash, i onda samo nabacish LT.
To sam bar prochitao na executer blogovima.

ma preko USB-a uvek i updateujem dash, mnooogoo lakse... nista cekam onda LT+ da izadje pa da padne flash...

Pazi, LT+ je samo za slim konzole.
MS je ubacio AP 2.5 check zato što ne mogu da provale ko ima, a ko nema flešovanu konzolu.
Za sada samo nije sigurno da probaš da upališ Fable III na novom dashu dok si online.

nije samo za slim, rekao je onaj lik C4EVA da ce da izbace i za starije driveove tj konzole, kako bi se zaobisao ovaj AP 2.5 check

Izvoli pa pročitaj ovo:
<+c4eva> no eta, LT+ is for slim only, new checks are for slim only
<+c4eva> JF will also be updated for full support for slim including 0225 key dump!
<+c4eva> LT is still good for current liteons
<+c4eva> benq LT is fine
<+c4eva> there are several real-time checks in slim to overcome but should be ok
<+c4eva> current LT is fine
<+c4eva> terablinda is great, it all stems from fw unlock routine in slim which we have known for sometime now, JF will be updated to have improved support for slim
<+c4eva> realtime ram check,realtime fw check,realtime buffer check, are just some of the new checks for slim, we will cover our tracks with LT+
<+c4eva> it shows the current LT is doing its job for these new checks to be implemented!
<+c4eva> alot more info will be released in the coming weeks on all the MS checks

vidis da nisi lepo citao ceo thread

28816922.jpg

nisam čitao dalje, zato što me iskreno ne zanima, ali drago mi je zbog ostalih :)

Sto se tice Fable 3 ko je skino novi dash morace da saceka da izdaju SSV3 fajlovi za igru zbog AP2.5,ko ima stari dash moze da igra bez problema,tako da moj predlog je prvo predjite Fable(naravno koga zanima igra) pa tek onda update.

cisto informativno da znate i fable 3 i black ops rade kad se odradi patch na wave 3 na starom dashbordu, kad se pojavi finalna verzija kinetic dash borda i kad ga skinem i stavim javicu kako se ponasaju ove dve nove igre ali cu ih ipak prvo zavrsiti:)

pa kinect dash je vec final :)

2.0.12611.0 ovu verziju sam skinuo ali nesto nisam bas siguran da je konacna navodno od danas bi trebalo da se skida sa liva ali posto nisam na livu i nemam account sacekacu da ga ms "ozvanici" pa cu videti koji broj nosi. sve do sad su bile bete.

final sa live je isla josh u utorak, tako da, kad probash javi.
pozdrav

Ima li ikakvih informacija za fable3?Nekontam samo jel to do updejta ili zato sto je piratska vezija igre u pitanju?Negde sam procitao da nekima i orginal fable 3 nece da radi?

Igrao sam Conan-a na jednoj konzoli i sacuvo sam igru na flash-u ,e sad kako mogu da nastavim da igram sa tim save-om , ali na drugoj konzoli ?
Jeda sam skupio slobodno vreme i igrao 5 sati, ne zelim sve to da igram ponovo, niti imam toliko vremena(da se videti,ako tek sad igram Conan-a :d)

Pozdrav

Prebacis kompletan profil sa te konzole(uradis bekap) i preneses na drugu konzolu i to je to.
Ukoliko samo prebacis sejv nece raditi jer igras pod drugim profilom(cak i ako napravis indetican p[rofil)znaci profil mora biti onaj na kojem si igrao.
Ja sam isto ove godine tek presao konana, nije los ali modeli protivnika izgledaju suvise plasticbno.Probaj viking asgard, mnogo kvalitetnija igra(od konana) :)

Prebacis kompletan profil sa te konzole(uradis bekap) i preneses na drugu konzolu i to je to.
Ukoliko samo prebacis sejv nece raditi jer igras pod drugim profilom(cak i ako napravis indetican p[rofil)znaci profil mora biti onaj na kojem si igrao.
Ja sam isto ove godine tek presao konana, nije los ali modeli protivnika izgledaju suvise plasticbno.Probaj viking asgard, mnogo kvalitetnija igra(od konana) :)

Hvala na odgovoru i predlogu, probacu cim budem imao vremena.

Pozdrav

upravo skidam assassin's creed brotherhood. joj koliko sam uzbudjen :party::cigar::,,::bottle:

od danas se moze naci rf verzija. koliko vidim trebalo bi da moze i sa starim dashboardom. o sigurnosti ne bih pricao, ali to me i ne interesuje jer ni ne kacim konzolu na net

Mislim da se neces bas naigrati,igra sa sobom donosi update na novi doshboard,bez njega nece da se pokrene,ima ap2.5 tako da nece da radi na novom dashbordu,ne vredi ni spustati igru na wave 3,probali su mnogi,microsoft nas je bas s*ebao :(

Mislim da ne moze sa starim dashom, zahteva update, tako da nista od igranja , obzirom da je u pitanju AP 2.5.
Uff, pretece me!!!

I sta cemo raditi sad sa novim igrama ?

Pa ceka se novi flash lt+(koji izgleda nece ove god),ili ce moci da se igra kad izadju ssv3 fajlovi uz neki novi active iso na LT,ostaje da se vidi,u svakom slucaju vreme ce pokazati...

Koje njesra. Precu ovih par igara sto sam planirao ove zime i ima da prodam ovu glupu kutiju.

Aj da se i to desi, pa da vise ne citamo gluposti koje ovde pises.

Koji si ti smarac! :d
From nav aj em gojing tu ignor ju !
Pali vatru na drugom mestu, necu da dobijam warnove odgovarajuci na tvoje trolovanje.

Poslednja izmena:
Vrh Dno