Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

A da se isprsite za igru? Ako vam se toliko igra. :)

Ne hejtujem, već, ako je dotle došlo, kupovinu ne treba odbaciti kao mogućnost, neki od nas to sebi možda i mogu da prišute.

A mogu li se nove igre igrati konvertovanjem u Wawe 2/3 illi treba novi dashboard?

A mogu li se nove igre igrati konvertovanjem u Wawe 2/3 illi treba novi dashboard?

Igre koje imaju ap 2.5 kao sto je AC:brotherhood ne vredi konvertovati u nizi wave posto jednostavno nece raditi, takodje nece raditi ni sa novim dashboardom ukoliko nemate samsung i hitachi drive.

Treba napomenuti i da ukoliko probate da igrate novu igru i ne prodjete ap25 check, bicete flagovani za ban.

Igre koje imaju ap 2.5 kao sto je AC:brotherhood ne vredi konvertovati u nizi wave posto jednostavno nece raditi, takodje nece raditi ni sa novim dashboardom ukoliko nemate samsung i hitachi drive.

Imam hitachi drive, je li sigurno to da cu samo sa novim dashom moci pokreati sve naslove, naravno prebacivajuci ih u wave 2?

uf a ja taman da stavim da se skida AC kad vidim nešto u komentarima. inače nisam ni pratio teme o boxu već par meseci.
stvarno sa tim updateovima više nema ni smisla xbox. *** od kako sam ga kupio do kraja sam odigrao samo COD:MW2 ovo ostalo mi je sve bilo bezveze, tj samo sam pokrenuo odigrao malo i batalio. Imam vremena na bacanje ali me ne vuče uopšte da igram. zadnji put sam ga upalio kad je vanqusih izašao, to malo probao i takođe batalio.
izgleda je bolji sad PS3 za pirate :D

Poslednja izmena:
Po nekim podatcima sa neta LT+ treba da se pojavi pre katolickog bozica..

Pojavio se hotpursuit pal na pijaci, trazi novi update koji je na disku i novi litetuc :)

pa lepo svi cekamo do nove godine za LT+.... evo meni danas stigao Xecuter CK3 Pro + Probe 2, naoruzao sam se :p

Bice najverovatnije novi litetuc ali ja svakako nisam odigrao gomilu solidnih naslova na xbox-u :)

Koje su realne mane Jtag konzole? Osim neizbeznog bana.
Ne planiram da platim i 5 para MS-u za live tako da znam da ga necu koristiti za multiplayer. Sve ostalo moze da se skine i da se prebaci preko flasha, cak je i za jtag mnogo lakse.

Pa jtag gotovo da nema mane,jedino sto ne moze na live,e sad ne znam koliko si upucen da nove konzole ne mogu da se jtaguju,samo stariji jasperi sa starim dashboardom i konzole sa starim plocama(falcon,xenon itd...),znaci ako imas novog jaspera sa novim dashboardom nema nista od jtag.

Nisam bio upucen u preduslove za jtag. Nista od toga za mene. tnx

Mislim da je 1.51 samo slucajnost uz starije drajvove. Onaj ko ima 1.51 firmver verovatno ima i stariji drajv koji fizicki ne cita security sektore. Oni koji su kupili konzole kasnije i flesovali su novijim firmverom.

Maloprije zavrsio sa rezanjem NFS : hot pursuit, ubacim ga u konzolu i ocita mi "cover" igre u dashboardu ali kada idem na play izbaci mi error da je disc unreadable. Posto je meni xenon maticna (ne znam koji drive) zanima me da li izbacuje isti error osobama kojima je nova maticna? Ovo pitam jer mozda fakat mi se nije dobro sprzio disk a nemam ih vise da jos jednom isprobam ili je ipak ovo ap 2.5 zastita na djelu i nema nikakve veze sa kvalitetom dl diska?

p.s Prebacivo sam igru u Wave 2.

Ja sam vec dvaput rezao Fable 3 i ista stvar. Inace sam tard koji apsolutno nema pojma sta mu je od komponenata u konzoli.

Ako ste apdejtovali konzolu, sve su to ap 2.5 igre koje ne rade sa novim dashboardom.

ODGOVOR ZA SVE:

Na novom dashboardu mozete da igrate sve stare igrice ali ne i AP 2.5 igre za sada su to samo Fable 3, NFS Hot Pursuit i Assassins Creed Brotherhood
Uskoro izlazi novi firmware za sve xbox-ove i zove se LT+ (Lite Touch +), ne zna se tacan datum izlaska, samo se zna da ce biti pre katolickog Bozica... toliko o tome, bezveze trista istih pitanja na svakih 5 minuta

Jedno blic pitanje?Jel moze sa elite konzole hard disk od 120 giga da dodje na slim?

Vrh Dno