Jedno pitanje, pošto mi je konzola flešovana sa lt-om, da li mogu wave 7 igre da se puštaju?
Kupio sam Samsung LE32C530. Kad gledam iptv slika-boje su savrsene.Isto tako je i kad gledam filmove sa flesa. Kada prebacim na HDMI nasta mi je spojen xbox, slika mi je šljašteća. Previse sve sija, cini mi se da su boje svetle, a šljašteće.
E sad ima tamo nekih podesavanja xbox-a kad se udje u display, standard,intermediate, expanded... tako nesto. Cemu one sluze, i sta da stavim tu? Postoje jos neka podesavanja RGB, i neki brojevi, ima da se izabere....
Jel si kacio do sad neku konzolu na LCD TV ?
Meni su na obe konzole boje nekako saturisane previse, iako sam sve zivo cackao oko podesavanja.
Stavi obavezno game mod, ja drzim na cinema boje.
Mali off, kad se vec spominje C530 razmisljam da kupim 32C550, ima li neke bitnije razlike, kako vam se pokazao sa konzolama i kao zamena za monitor?
Sve je stvar podesavanja na televizoru, nista nemoj da diras u dashboardu. Mozda je najbolje da izaberes PC mod gde se iskljucuju filteri. Meni je i na samsungu i na LG-ju cinema bio previse mutan sa ispranim bojama i ne volim previse agresivna setovanja sa odvrnutim sharpnessom kontrastom i pozadinskim osvetljenjem, ali to vec zavisi dosta od TV-a, i licnog ukusa.
Mali off, kad se vec spominje C530 razmisljam da kupim 32C550, ima li neke bitnije razlike, kako vam se pokazao sa konzolama i kao zamena za monitor?
interesuje me da li postoje za xbox 360 neki emulatori npr. super nintenda ili nesto na foru MAME emulatora. Koliko sam video postoji, neki hint bi mi znacio...
ili oveWhen you're in Game Mode, you have to calibrate the TV again
Xbox 360 / PS3:
* Resolution: 1080p
* Reference Level: Standard
* Color Space: RGB
TV:
Main
* Picture Mode: Standard (Cannot be changed in Game Mode)
* Backlight: 2-3 (~120-130 cdm2)
* Contrast: 100
* Brightness: 45
* Sharpness: 0
* Color: 43
* Tint: G50/R50
* Eco: Enable No Signal Power Off
Advanced Settings:
* Black Tone: Off
* Dynamic Contrast: Off
* Shadow Detail: -2
* Gamma: 0
* RGB Only: Off
* Colour Space: Auto
* White Balance: Default (you'll need colorimeter or trained eye to do this)
* Flesh tone: 0
* Edge Enhancement: On
Picture Options:
* Color Tone: Warm 2
* Size: Screen Fit
* Digital Noise Filter: Off
* MPEG Noise filter: Off
* HDMI Black Level: Low
* Auto Protection Time: 2 hours
Sta dobijam sa Jtag-ovanom konzolom? Dashboard mi je 2.0.7371.0 i koliko sam pretrazivao po netu mogu da odradim Jtag sa ovim dashboard-om. Koje su jos prednosti sem emulatora?
E ljudi, moze jedno blic pitanje? Treba drugaru da flashujem x360 arcade jasper, ne znam koji liteon sta vec ima, konzola je kupljena pocetkom 2009. Oce covek da igra najnoviji Black Ops, ja sam mislio da mu downloadujem firmware na usb stick, gurnem u konzolu, i update-ujem. Mene interesuje, dal moze nesto da se s*ebe? Takodje me zanima, dal ce taj njegov crack na cr-romu da cita black ops? Ja se secam da sam ranije downgrade-ovo iso verzije na 1.3 pre rezanja. Inace coveka uopste ne zanima multiplayer!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari