D
deki30
Guest
daKratko pitnja. Da li xbox shalje audio na tv preko hdmi kabla?
daKratko pitnja. Da li xbox shalje audio na tv preko hdmi kabla?
Nemam link, provlači se priča na xboxrepublici, a i kad sam guglao spominjalo se po forumima. Priča je da je grupa koja radi hack zavšila posao i sad je u fazi testiranjaNaravno, ovo je sve rekla-kazala, mislim da sam tu konotaciju dao upotrebivši sintagmu ''očekuje se'', umesto ''izaći će'' hack.
na xbox-u sa jasper plocom je nemoguce dobiti rrod..... bolje idite na xbox republiku.... tamo ima sve detaljno.... p.s. zasto uzimate xbox-eve iz prodavnice imate ljude koji daju garanciju godinu dana na flesovane konzole..... a ako kupite u prodavnici, i flesujete ga, garancija se ponistava......
The January 2011 dashboard update is a fairly minor release which is designed to re-enable the ‘Boot to Disc’ option in the Xbox 360 dashboard. The update is mandatory and Xbox 360 owners will be prompted to update the next time they sign-in to Xbox LIVE. Microsoft has also blocked some popular flashed firmware disc drive modifications with the update. Pirates typically flash their DVD drives with modified firmware to bypass Microsoft’s game security checks.”Anti-piracy 2.5″ is the software giant’s latest attempt to thwart console pirates. According to nearly 200 posts on a popular Xbox 360 moding forum, pirates are having a number of issues loading games after the mandatory update.
Au bre pa ja nisam primetio da ovo cudo ima kabl! Fail u startu, ne mogu da igram sa 1m od TV, oslepeo bi.
Jesi li čuo za produžni kabel?
Napravice Razer i bezicni ako se ovaj ispostavi uspesnim.
M$ je napravio odvratan gamepad i sad ne da drugima da ga poboljsaju u bezicnoj varijanti. Jel uopste izasao neki bezicni gamepad za Xbox, a da nije od M$ ?
u kom smislu odvratan, šta konkretno tebi smeta kod njega ? meni recimo bolje leži u šaci od sony-evog dual shocka, jedino je onaj d-pad žešće ****** mada ja ga ni ne koristim, sve preko analoga, čak i pes![]()
Kao trece triggeri su ocajni.
Oces i dalje da nabrajam ? :d
Jel me zezas ili si ozbiljan ? :d
Kao prvo, nikad gluplji sistem za baterije, dzaba i punjive i sve kad ja moram da trzim u radnju kad su mi sve punjive prazne.
Kao drugo odvratan D-Pad
Kao trece triggeri su ocajni.
Oces i dalje da nabrajam ? :d
Da sam fanboy nikad ni ne bi uzeo Xbox.
Da,da bas se divno moze kontrolisati onog sugavom pecurkom u TPS igrama.
Sony bio imao savrsen gamepad kad bi ga povecao za 20% i povecao mu malo tezinu, i naravno pecurke da budu malo manje osetljive.
Cek, cek, dodatak za DS3 ? Jel bilo bese price o tome ?
Ko ima to i kako to izgleda uopste ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari