Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Zamisli dve crkve. Odeš u drugu i pitaš sveštenika da li je njihov bog pravedniji od boga kome se mole u prvoj.

U sobi za konzole pitaš da li je bolje kupiti konzolu ili budžiti PC?

(dao sam ti odgovor, samo se šalim pride)

sad sam probaoi blur,na min podesavanjima nemogu da izvucem ni 30 frejma,da ne pricam just cause 2 i sl. koji su na box-u ok.da li je isplativije uzeti onda konzolu za 200e ili budziti komp,da bi pomenute igre bile igrive.

Ja sam bio us slicnoj delimi i uzeo sam konzolu i mogu ti reci da sam vrlo zadovoljan,skines igru,narezes i cepaj.Pogotovo posle nekih izjava MS da ce xbox 360 biti na sceni jos 5 godina(realno mozda nekih 3-4 god) mozes da gledas box kao dugorocno resenje.

A josh bolje reshenje je da sachekash rasplet oko PS3 piraterije, vrlo brzo ce :)

Ne, ipak je najbolje resenje uzeti obe konzole i imati nabudzen komp :p

koliko sam ja upucen xbox moze da pusta narodne igre,a za ps3 je jos uvek u povoju

a koje su narodne igre? Folk-games? Farma? Grand?

Ma znam da moze stari nego pitam za ovaj novi xbox360 jer ima noviji firmware ili sta vec jer se i na njemu da odraditi da pusta grand paradu :)?

Ovaj moj narodni pusta i Cecu i Vecu, i sve Grandovce :)

b92 je napisao(la):
Novi “Halo” svake godine?

Potpredsednik Microsoft Game Studija, Fil Spenser, u nedavno objavljenom intervjuu za IGN, najavio je da kompanija planira učestalije izdavanje novih Halo naslova.

“Ne postoji utvrđena strategija po kojoj ćemo lansirati nove Halo naslove, ali smatram da prethodni tempo izdavanja, na svake tri godine, nije dovoljno dobar”, naveo je Spenser u ovom intervjuu.

On smatra da iščekivanje fanova da se objavi jedna od najatraktivnih igara može loše da utiče na kompaniju.

Podsetimo, real-time strategija Halo Wars našla se u prodaji krajem februara 2009. godine, kompanija je već u septembru iste godine lansirala Halo 3: ODST.

Kako se Halo: Reach pojavio u prodavnicama prošle nedelje , izgleda da je Microsoft već počeo da primenju ovu novu strategiju.

...

Xbox Live Fall 2010 Dashboard Update preview: ESPN, Netflix search, Kinect, and more!

Shortly before Kinect hits store shelves on November 4th, Microsoft plans on rolling out the Fall Update to Xbox Live -- even sooner for those who signed up for the preview program. That shouldn't come as much of a surprise, really: even without the numerous leaks, the fall update is a longstanding tradition for the almost five-year-old console, and the company devoted a large chunk of its E3 2010 presentation to talk about the biggest additions. That includes Netflix search (finally!), Zune music, and an entertainment hub for a certain worldwide sports broadcaster... ESPN. We've had a chance to spend some time at home with the Fall Update, follow us after the break for our full impressions!

Najvaznija stavka updatea je novi audio kodek, koji ce poboljsati voice chat na XBL-u.

I onda nek se neko cudi zasto se Xbox dobro prodaje iako je krs od hardware-a....

Microsoft će se "isprsiti"

Nekoliko izvora iz industrije navodi da Microsoft planira organizovati masivno predstavljanje Kinect add-ona za Xbox 360 ovog novembra. Predstavljanje Kinecta će navodno biti veće od Nintendovog predstavljanja Wii konzole ili Sonyevog predstavljanja PlayStation 3 i Microsoft planira dodatno uzbuditi javnost.

Kompanija je i dalje uvjerena da će moći prodati preko 3 miliona uređaja ove prazničke sezone. U Sjevernoj Americi će predstavljanje Kinecta u ponoć biti organizovano na preko 7.000 lokacija, za šta Microsoft tvrdi da samo pokazuje koliko je posvećen ovom predstavljanju.

Microsoft također planira masivnu medijsku pokrivenost za Kinect i prateće naslove. Kompanija se nada da će ovo bombardovanje reklamama utjecati na korisnike koji će se onda odlučiti na kupovinu uređaja ove prazničke sezone. Naravno, mnogo toga se mora uraditi kako treba da bi se predviđanja ostvarila.

Nekoliko izvora iz maloprodaje s kojima smo razgovarali nisu sigurni u dugoročni uspjeh Kinecta. Jedan je rekao da se nada da Kinect neće završiti kao Sega 32X add-on, koji je zaboravljen ubrzo nakon predstavljanja. Drugi je naveo da još uvijek nije čuo dovoljno od korisnika, ali i da se nada da će njihovo uzbuđenje porasti nakon što Microsoft počne implementirati svoju marketinšku strategiju. Dodao je da ne planira naručiti veliki broj uređaja u samom početku.

Microsoft je ostvario odličan uspjeh sa predstavljanjem Halo: Reach naslova i čini se da se marketinška strategija kompanije pokazala dobrom, ali Kinect nije Halo: Reach i ima mnogo veću cijenu.

Ja da pitam - ima li neki novi JTAG u planu?

Drugari jel moze par pitanja. Znam da sam sad banuo ovako i verovatno se o tome i pisalo ovde, ali od skoro sam vlasnik xbox-a pa me zanima sledece:

1. Imam fleshovan xbox i zanima me ako kupim original igru da li cu moci da igram online ili i tad treba da se plasim bana?
2. Kako da skinem patcheve za igru, a da to nije preko live?
3. Kada sam xbox povezao na net i hteo sam da izadjem na marketplace trazio mi je neki update. Da li smem da uradim update ili ne?

Ako vas mrzi da odgovarate moze i neki link vezano za ove stvari koje me zanimaju

Hvala jos jednom.

1. Moci ces ti da igras online i sa piratskim igrama i rizik ti je isti kao kad igras sa originalima, jer oni kad detektuju da imas flesovanu konzolu dzaba ti posle sve, mislim cak i da igras samo originale a imas flesovanu konzolu ne pomaze mnogo.............

2. Patcheve imas po raznim forumima gde imas i igre primera radi xbox360iso.com

3. Nisam siguran ali mislim da sa svakim novim updateom dashboarda povecas sanse za ban.

Inace ne sekiraj se nece te banovati ovako samog (jer oni ne banuju ovako pojedinacno) , vec postoje sanse za to kad dodje talas banovanja (kao onda kad su prosle godine banovali oko milion konzola)

Poslednja izmena:
1. Moci ces ti da igras online i sa piratskim igrama i rizik ti je isti kao kad igras sa originalima, jer oni kad detektuju da imas flesovanu konzolu dzaba ti posle sve, mislim cak i da igras samo originale a imas flesovanu konzolu ne pomaze mnogo.............

2. Patcheve imas po raznim forumima gde imas i igre primera radi xbox360iso.com

3. Nisam siguran ali mislim da sa svakim novim updateom dashboarda povecas sanse za ban.

Inace ne sekiraj se nece te banovati ovako samog (jer oni ne banuju ovako pojedinacno) , vec postoje sanse za to kad dodje talas banovanja (kao onda kad su prosle godine banovali oko milion konzola)

Hvala ti na ovako jasnom odgovoru

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Pozdrav ljudi.Posle kupovine lcd -a ,klincu bih kupio xbox.Posto bas nemam pojma o konzolama,zamolio bih vas za pomoc.Najpovoljnije sto sam nasao je ovo Xbox 360 Elite System Halo, Bundle (2 igre) 120 gb,cena 26999.Da li da uzmem ovu ,ili da skupljam pare za neku drugu.Hvala unapred.

Za te pare je to odlicna cena!Ja sam platio 28.000 din i dobio jedan jojpad i lego betmena i pure igru :)
Proveri samo dal je i flesovan za te pare, osim ako zelis da kupujes orginalne igre (mada sumnjam).

Ne ova nije flesovana.Ali zvao sam jednu drugu radnju,i cena je tamo 32000 .Flesovana sa garancujom od 6 meseci,2 igre gratis po njihovom izboru,nosac i dodatna maska.

Eeee to je malo puno, sobzirom da sam ja dobio flesovanu za manje para plus, garancija mi je godinu dana na konzolu.
Mada nema problema sa novijim verzijama xbox-a, necrkavaju tako cesto kao ps3 od 60gb :)

Ljudi hvala puno na savetima,kako ovde na forumu tako i na pm.,posebno subtractor i dog.

Ok. Bacio sam pet DL diskova i više ne mogu da se igram.

1. Kako da proverim koju verziju Wavea ima moj XBOX360?
2. Kako da proverim koju verziju firmwarea ima moj XBOX360?
3. Koja je razlika između Wave 3 i npr. 6?
4. Kako napraviti kopiju igre za stariji firmware ili wave?
5. Pored ImgBurn i abgx360 da li postoji još neki program za petljanje sa diskovima?
6. Zašto rezati na brzini x2,4?

Nazad
Vrh Dno