- Učlanjen(a)
- 22.09.2009
- Poena
- 349
Ako bih kupio novi model konzole da li bi mogli dzojstici da pasu od moje stare elit?
Pa isti su i uz sljim.
Ako bih kupio novi model konzole da li bi mogli dzojstici da pasu od moje stare elit?
Cekaj sta dobijate sa Slimom ? Kupite Elite mode i uzivajte. Nikom jos nije crkao taj model, kako se vec zove ploca na njemu, Jasper.
Dobija se 250GB HDD, WiF, samo jedan cip za ohladiti, CPU+GPU sa IHS-om, masivni hladnjak sa 92mm fanom, manja potrosnja, tisi rad...
Pa u sustini nije lose, ali dzaba sve to sad kad nema pirata. Zna se zasto svi uzimamo Xbox, nije sigurno zbog kvaliteta.
Zna se zasto svi uzimamo Xbox, nije sigurno zbog kvaliteta.
To je tacno, ali ako srede flashovanje za nekih mesec ili dva, mislim da vredi sacekati. Jeste da trenutno gorim od zelje da pazarim jedan Jasper elite (sve vise kako se blizi izlazak Vanquish-a), ali probacu da se strpim... :S:
Release date(s):
NA October 19, 2010
JP October 21, 2010
EU October 22, 2010
Bad news PC and PS3 owners. It looks like the Crysis 2 beta is for Xbox 360 only. PS3 owners will be somewhat shocked by this announcement as it was previously revealed that the game is arguably running better on their system of choice. Although we think the beta has gone exclusive to Xbox 360 owners because it is known for its hardcore FPS fanbase.
Neces. Evo ja je igram.
TJeste da trenutno gorim od zelje da pazarim jedan Jasper elite (sve vise kako se blizi izlazak Vanquish-a).
Vanquish je extra ali, malo je prebrz za moje matore oci![]()
Nisan ti ja kriv kad ne znas sta su dobre igre. Nije vreme pocelo da se racuna od postanka PS3-ke.
Meni samo nesto nije jasno kod tebe, shina i jos nekih speed runner igraca. Bukvalno sve sto izadje igrate, predjete, zasto !? Pa ja ako mi se igra ne svidja ne mogu da je igram, nema para ! Nikad to necu shvatiti.
E vidis, ja tebe ne shvatam. Pogresno procenjujes ljude i mislis da znas sve o njima, i tako se i postavljas. Opet kazem da si me pogresno procenio. Nisam speed runner niti sam ikad bio. I ja igram samo kvalitet, a u svom dugogodisnjem stazu sam odigrao dosta toga kvalitetnog. Ali ti mi se smejes za SNES, i kako ja sad da tebe procenim?Meni samo nesto nije jasno kod tebe, shina i jos nekih speed runner igraca. Bukvalno sve sto izadje igrate, predjete, zasto !? Pa ja ako mi se igra ne svidja ne mogu da je igram, nema para ! Nikad to necu shvatiti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari