- Učlanjen(a)
- 10.04.2005
- Poena
- 409
Ti bi da svake godine daješ 500-800€ za novu koznolu nove generacije?
Iskreno, meni je bas tuzno i zalosno da 10 godina bude zivotni vek konzole. Tehnoloski napredak je totalno usporio. Nekada je hardware posle godinu dana bio zastareo, a sad bi da ga teraju 10 godina!!!
Ti bi da svake godine daješ 500-800€ za novu koznolu nove generacije?
samo da pitam nesto
da li moze nesto da se kupi sa xbox market place (ako se tako zove) sa onim game points (oni G poeni) sto se dobijaju skupljanjem achievements-a?
Ocekujte realno kao sto BL rece 2013-2014 nove konzole.
To sto kazu 10 godina se smatra da ce i dalje izlaziti igre, updat-e firmwera.........
Pa zamislite da ne izadje nova generacija konzola do 2016-2017....to ni soniju ni microsoftu ne odgovara jer ce se usporavati proadja konzola sto ih vise ljudi kupuje/samim tim profit opada........
Meni PS3 i Xbox360 upravo i deluju kao da su na pola puta. Uopste nemam utisak da su onemocale masine koje gazi PC, naprotiv. Jednostavno receno dostigli su neki nivo gde je razvoj tehnicki superiornijih igara uzasno skup i ne isplati im se da razvijaju i prodaju sa gubicima hardver koji niko nece biti u stanju da podrzi.
Nintendo je najavio da ce mu sledeca konzola biti pravi next gen koji ce konkurisati direktno soniju i microsoftu, ne znam samo dal su mislili da konkurisu ps3 i xbox360 ili bas konzolama koje dolaze![]()
cudno oduvek sam mislio da profit ostvaruju na softweru, ko nekad kad je IBM placao MS-u za svaki komp koji je dolazio sa DOS-om, al se menjaju vremenaSoni i MS uzimaju lavovski deo u distribuciji igara mnogo vise nego na prodaji konzola na kojima gube dok ne dostignu neke milionske cifre prodatih modela a svo to vreme svi koji prave igre za te konzole placaju, placaju, placaju....
neznam za taj podatak za nintendo ali znam da je nintendo najavio da ce izbaciti wii 2 sa blu ray citacem, e sada ako mu je to next gen ostaje nam da vidimo kako je to zamislio da odradi?
Meni PS3 i Xbox360 upravo i deluju kao da su na pola puta. Uopste nemam utisak da su onemocale masine koje gazi PC, naprotiv. Jednostavno receno dostigli su neki nivo gde je razvoj tehnicki superiornijih igara uzasno skup i ne isplati im se da razvijaju i prodaju sa gubicima hardver koji niko nece biti u stanju da podrzi. Ne znam zasto se bunite. Ja sam prvi za tehnoloski napredak i lepsu grafiku, ali cini mi se da je dobro ako se fokus malo pomeri na gameplay i servise. A tehnologije kao sto su 3D i fullHD jos ni izbliza nisu zastupljene toliko da im se isplati razvoj. Zivimo u casual svetu gde caruju facebook, apple store i nintendo. Sigurno su se i Microsoft i Sony zapitali u nekom trenutku da li rade nesto pogresno.
Ma dobro, ovih 10 godina ne znaci da nece biti novog xbox-a 10 godina, vec da ce toliko podrzavati sadasnji. Ja ocekujem 2013-e, eventualno 2014-e novu generaciju konzola..
Posto ce vek playstationa 3 biti 10 godina, ps4 mozemo ocekivati najranije 2016..."
Sad ce isto da pricaju za xbox.
Remember free things suck! If you don’t have to pay for it, it just isn’t worth shit!
Zanimljivi su komentari na toj strani.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari