Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Live prati cene benzina u Srbiji ,)

koja je fora sa novim i poboljšanim kontrolerom tj onim plusom na njemu, ja nisam neki hardcore gamer možda ali nisam primetio da i postojećem nešto fali.
dižu nepotrebni hype oko ničega

Kako bre nisi primetio? Jel se ti salis? Pa u postojecem npr. nema sanse da igras PES na njemu.

Nisam jos nigde procitao da li je d-pad i dalje onako krut (sto je bio glavni problem). Ovo podesavanje je ok, ali ako ga nisu malo olabavili, dzabe...

Kako bre nisi primetio? Jel se ti salis? Pa u postojecem npr. nema sanse da igras PES na njemu.

pa eto zato nisam ni primetio, ne igram te sportske simulacije uopšte, pošto fudbal mogu i ovako da igram. a već ubijanje vanzemaljaca i mutanata iz druge dimenzije ne mogu svaki dan pa moram na box-u :D

Ja na krsticu nista nisam mogao da odigram ko covek, nararvno to neznaci da sam igrao kao zivotinja :D

Krstic je ocajno dizajniran, mozda dobro zamisljen ali jako lose je igrati bilo sta na njemu(tuce da negovorim).

Sto se problema oko D pada tice , na netu se moze naci razni nacini kako da se resi problem, ja sam probao na jednom gamepad-u , nisam zadovoljan kako je ispalo ,ali je mnogo bolje nego sto je bilo.
Postoji i fora da se sa sony gameda dpad prebaci na xbox gamepad, ali je to veca zezancija,ako nadjem sony gamepad probacu.

btw ranije smo u ovoj temi oricali o tome,koga zanima moze da pogleda.

Pozdrav

D-pad najvise smeta u igrama sa 2D dinamikom, SFIV sam brzo batalio zbog toga: totalno neprecizno i neudobno :\
Lepo sto su ispravili propust, ali bi licno pre kupio arcade stick kad je takva cena.

zanimljiv pogled, treba da ih uputimo na neke ljude odavde da im objasne neke stvari :)

Good call by Michael Pachter. Instead of pointing to the reason of piracy for a decline in software sales, he has actually made a compelling case. Pacther believes that the games software sales decline has been caused by online multiaplyer functionality. With over 25 million people playing the likes of MW 2, FIFA 10, Gears of War 2 etc for hours on end, Pachter realises that this is severely limiting other titles sales. Does this ring true for you?

Here's what Pachter said as quoted by MCV, " We still believe that the biggest driver of the sales declines over the last 18 months is online multiplayer functionality, with an estimated 25m people playing many titles for hours on end".

Neki ljudi imaju previse obaveza da bi se posvetili MP-u ;).

Ali je Baraka jednu istu igru cedio trocifren broj puta. Nekom je zabavno da istog AI protivnika ubija na isti način nekoliko puta, dok je nekom zabavno da uvek nailazi na drugog živog protivnika i na nove načine mu upropasti raspoloženje.

Ko šta voli nek radi, i puste ostale da rade ono što vole...

Prvi pasus ne zvuci dovoljno pomirljivo, da bi usledio ovaj zakljucak u drugom :).

pa ti kukas kako nemas vremena za mp :D

I da imam vremena ne bih ga igrao, smatram to gubljenjem vremena jer nevidim nikakav efekat u tome?
Lepo se plasiras na nekoj rang listi i sta imas od toga?Ovako predjes sp kampanju i kazes nekome kako si odigrao dobru igru :)

I da imam vremena ne bih ga igrao, smatram to gubljenjem vremena jer nevidim nikakav efekat u tome?

ok, ne vidis efekat mp-a pa ne vidis, da se ne ubedjujemo oko toga. mi ga vidimo, pogotovo kad boris uzme tenk i doveze ga protivnicima ili bezi od mcom-a koji treba da defuse-uje, pa ga treba posle za*ebavati :D. ali ajde mi objasni efekat prelaska iste igre 90puta, gde mozes da je obrnes na najvecoj tezini bez gledanja?

Microsoft Apologises To Fort Gay Xbox Live Gamer

09 September, 2010, by ITProPortal Staff

Microsoft has apologised to an Xbox user in West Virginia for suspending him from the online gaming service.

Tech news site Tech Herald reports that Microsoft had banned 26 year old Josh Moore from all Xbox Live after he listed his town of residence, Fort Gay, as the company declared it offensive.

attachment.php

"At first I thought, 'Wow, somebody's thinking I live in the gayest town in West Virginia or something. was mad. ... It makes me feel like they hate gay people," Moore told the Associated Press.

According to Moore, the customer executive did not listen to his repeated requests to check the ZIP code of his city on Google Search, to prove that Fort Gay was a real place.

The company did not pay attention even after city's Mayor David Thompson became involved in the matter.

The company finally responded to a news report by TV station WSAZ, leading to the director of the policy and enforcement division at Xbox Live to admit to making a mistake.

:)

Probam ja sinoc, sa modovanim boxom, znao sam da mi je ostalo par $ reko da potrosim na neko zezanje sa xbla, dok ne oporavim PS3...
Nadjem neki tutorijal na netu, kazu safe ban check. Iskreno nisam konektovao xbox min. 1 godinu na live i igrao sam samo jednu kopiju GH online kad ono cvrc, konzola banovana.
E reko, do jaja, sad ne mogu vise da instaliram igre na disk ... Kad ono instaliras update i ponovo se omoguci hdd instalacija ... To pre nije islo ? M$ se prodobrio :)
Naravno sad znam za ban tako da online cao...

Cisto ako ima neko da mu je konzola banovana a nije znao za fazon, znam da pre nije bilo oporavka sem ako nisi imao NAND dump ...

Poslednja izmena:
Kako stoji sad situacija s fleshovanjem, nisam pratio odaaavno. Nabavio sam opet kutiju, ovaj put dzabe. Falcon je i Benq je drive valjda, videcu kad ga otvorim posle. E jedini problem je sto mi je napajanje za americko trziste pa jurim sad da nadjem neko za evropsko.

jel bi znao neko kakva je konfiguracija pc-a dovoljna da bi se igrale multiplatform igre,nalik podesavanjima grafike kao sto je na xbox 360,znaci da bude priblizno ista,ako nemoze identicna grafika kao sto je na kutiji uz slican ili isti frame

Ja sam multiplatform igre igrao na x2 4800+,8800gt i 3gb rama na win 7 bez problema(batman aa,ac2,cod mw2,pes 2010,bioshock 2 itd...) jednio sam poteskoce imao sa bad company 2 i gta 4 tu nisam uspevao da izvucem pristojan framerate.

sad sam probaoi blur,na min podesavanjima nemogu da izvucem ni 30 frejma,da ne pricam just cause 2 i sl. koji su na box-u ok.da li je isplativije uzeti onda konzolu za 200e ili budziti komp,da bi pomenute igre bile igrive.

Nazad
Vrh Dno