~animagus*
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.12.2003
- Poena
- 619
...ej momci treba mi hitno savet, a nemam vremena da citam sve postove vezane za ovu temu,sorry...pa jedna molba - vasa preporuka X1600pro ili FX6600GT...?...unapred hvala..
Uzmi onu koja je jeftinija. I nije FX6600GT nego 6600GT, znaci bez FX.~animagus* je napisao(la):...ej momci treba mi hitno savet, a nemam vremena da citam sve postove vezane za ovu temu,sorry...pa jedna molba - vasa preporuka X1600pro ili FX6600GT...?...unapred hvala..
Ne, ako je dobro hladish...munja87 je napisao(la):ok je ....samo znaj da se 6600GT ludacki greje
Znam :d :d :dbojsa je napisao(la):Nemaju svi Zalmana, znas![]()
Ma radi OK, nemoj da brinesh... Kod mene Oblivion ide sasvim fino na 1024x768 otprilike medium detalji (dosta sam tweak-ovo grafiku iz onog conf file-a u My Documents), Bloom upaljen i 2xAA... :wave:~animagus* je napisao(la):...da li se i pri radu u nominalnim uslovima greje,tj. da li njegovo hladjenje odradjuje stvar...?...i da,da li neko ima iskustva sa 6600GT u Oblivionu...?(...od konfiguracije jos imam: Barton 2600+ na Abit-u NF7S sa 1Gb DDR400...)..u svakom slucaju treba da bude mnogo bolji od Radeona 9600pro koga sada imam...am I right...?
Ebiga, shta da se radi... :dbojsa je napisao(la):Tvoj 6600GT je stvarno brz...![]()
~animagus* je napisao(la):...da li se i pri radu u nominalnim uslovima greje,tj. da li njegovo hladjenje odradjuje stvar...?...i da,da li neko ima iskustva sa 6600GT u Oblivionu...?(...od konfiguracije jos imam: Barton 2600+ na Abit-u NF7S sa 1Gb DDR400...)..u svakom slucaju treba da bude mnogo bolji od Radeona 9600pro koga sada imam...am I right...?
Rax13 je napisao(la):@~animagus*: Jesi li odlucio shta uzimash? :wave:
Reklamacija... :wave:AndrijaR je napisao(la):DA LI MI JE CRKLA X1600PRO?Ja mislim da jeste ali...?
Sinoc ukljucim komp i nece da se pojavi nista na monitoru.
Samo ploca(EPOX-MERKURY) svira temu iz zone sumraka.Sve povadim van
ocistim i vratim i opet nista-sve isto.Danas odem kod ortaka i proverimo
kod njega sve po redu i kad smo dosli do graficke-mrak i kod njega!!!
Ventilator na kuleru od graf. se vrti normalno ali nema nicega na monitoru.
Stavimo njegovu staru fx5200 sve lepo radi.I sad imam nju u kompu dok vidim
sta cu sa garancijom(vazi mi jos 20 meseci) i koje su mi opcije???Sta je moglo
da se desi preko noci a da pri tom imam UPS i da sve iskljucujem kad idem na
spavanje?A imam i novo napajanje LCPower 550w??
Na njoj nisam odigrao ni jednu igru jer nemam vremena a sve ato je ona terala
je desktop i filmove!Bilo bi smesno da nije tuzno.
Preporuka???STA CINITI???Menjati za nesto drugo ili isto to novo?A placena
je 158e.
Pozdrav
Jedino 7600GS, naravno ako oni budu hteli da zamene (uz doplatu naravno)...AndrijaR je napisao(la):Ok.
A da li bi mogao da dobijem neku drugu umesto nje u tom rangu?Mada sumnjam,ali mozda uz doplatu?
Tesko da ce ti dati da biras, osim ako ne budu imali istu...AndrijaR je napisao(la):Ok.
A da li bi mogao da dobijem neku drugu umesto nje u tom rangu?Mada sumnjam,ali mozda uz doplatu?
Vpu = Gpu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari