Šta je novo?

X1600pro Agp

...ej momci treba mi hitno savet, a nemam vremena da citam sve postove vezane za ovu temu,sorry...pa jedna molba - vasa preporuka X1600pro ili FX6600GT...?...unapred hvala..

~animagus* je napisao(la):
...ej momci treba mi hitno savet, a nemam vremena da citam sve postove vezane za ovu temu,sorry...pa jedna molba - vasa preporuka X1600pro ili FX6600GT...?...unapred hvala..
Uzmi onu koja je jeftinija. I nije FX6600GT nego 6600GT, znaci bez FX.

6600GT, upotrebljivija u igrama...

znam da smaram ali...da li su bitni proizvodjaci...posto sam naisao na MSI, pa jel OK...?
...hvala jos jednom..

Poslednja izmena:
Pa ni x1600pro za AGP nije bas ICE COLD...

...da li se i pri radu u nominalnim uslovima greje,tj. da li njegovo hladjenje odradjuje stvar...?...i da,da li neko ima iskustva sa 6600GT u Oblivionu...?(...od konfiguracije jos imam: Barton 2600+ na Abit-u NF7S sa 1Gb DDR400...)..u svakom slucaju treba da bude mnogo bolji od Radeona 9600pro koga sada imam...am I right...?

...da li se i pri radu u nominalnim uslovima greje,tj. da li njegovo hladjenje odradjuje stvar...?...i da,da li neko ima iskustva sa 6600GT u Oblivionu...?(...od konfiguracije jos imam: Barton 2600+ na Abit-u NF7S sa 1Gb DDR400...)..u svakom slucaju treba da bude mnogo bolji od Radeona 9600pro koga sada imam...am I right...?
Ma radi OK, nemoj da brinesh... Kod mene Oblivion ide sasvim fino na 1024x768 otprilike medium detalji (dosta sam tweak-ovo grafiku iz onog conf file-a u My Documents), Bloom upaljen i 2xAA... :wave:

Tvoj 6600GT je stvarno brz...:D

bojsa je napisao(la):
Tvoj 6600GT je stvarno brz...:D
Ebiga, shta da se radi... :d

@~animagus*: Jesi li odlucio shta uzimash? :wave:

Bice otprilike duplo brzi.

Rax13 je napisao(la):
@~animagus*: Jesi li odlucio shta uzimash? :wave:

...pa videcu josh,pogledacu jos neke testove...verovatno MSIov 6600GT...hvala na savetima...pozdrav :wave:

DA LI MI JE CRKLA X1600PRO?Ja mislim da jeste ali...?

Sinoc ukljucim komp i nece da se pojavi nista na monitoru.

Samo ploca(EPOX-MERKURY) svira temu iz zone sumraka.Sve povadim van

ocistim i vratim i opet nista-sve isto.Danas odem kod ortaka i proverimo

kod njega sve po redu i kad smo dosli do graficke-mrak i kod njega!!!

Ventilator na kuleru od graf. se vrti normalno ali nema nicega na monitoru.

Stavimo njegovu staru fx5200 sve lepo radi.I sad imam nju u kompu dok vidim

sta cu sa garancijom(vazi mi jos 20 meseci) i koje su mi opcije???Sta je moglo

da se desi preko noci a da pri tom imam UPS i da sve iskljucujem kad idem na

spavanje?A imam i novo napajanje LCPower 550w??

Na njoj nisam odigrao ni jednu igru jer nemam vremena a sve ato je ona terala

je desktop i filmove!Bilo bi smesno da nije tuzno.

Preporuka???STA CINITI???Menjati za nesto drugo ili isto to novo?A placena

je 158e.

Pozdrav

AndrijaR je napisao(la):
DA LI MI JE CRKLA X1600PRO?Ja mislim da jeste ali...?

Sinoc ukljucim komp i nece da se pojavi nista na monitoru.

Samo ploca(EPOX-MERKURY) svira temu iz zone sumraka.Sve povadim van

ocistim i vratim i opet nista-sve isto.Danas odem kod ortaka i proverimo

kod njega sve po redu i kad smo dosli do graficke-mrak i kod njega!!!

Ventilator na kuleru od graf. se vrti normalno ali nema nicega na monitoru.

Stavimo njegovu staru fx5200 sve lepo radi.I sad imam nju u kompu dok vidim

sta cu sa garancijom(vazi mi jos 20 meseci) i koje su mi opcije???Sta je moglo

da se desi preko noci a da pri tom imam UPS i da sve iskljucujem kad idem na

spavanje?A imam i novo napajanje LCPower 550w??

Na njoj nisam odigrao ni jednu igru jer nemam vremena a sve ato je ona terala

je desktop i filmove!Bilo bi smesno da nije tuzno.

Preporuka???STA CINITI???Menjati za nesto drugo ili isto to novo?A placena

je 158e.

Pozdrav
Reklamacija... :wave:

Definitivno crknuta grafika, svi simptomi ukazuju na to,
brzo je vrati nazad na zamenu...
:wave:

Ok.

A da li bi mogao da dobijem neku drugu umesto nje u tom rangu?Mada sumnjam,ali mozda uz doplatu?

AndrijaR je napisao(la):
Ok.

A da li bi mogao da dobijem neku drugu umesto nje u tom rangu?Mada sumnjam,ali mozda uz doplatu?
Jedino 7600GS, naravno ako oni budu hteli da zamene (uz doplatu naravno)...

AndrijaR je napisao(la):
Ok.

Tesko da ce ti dati da biras, osim ako ne budu imali istu...
:wave:

Hvala.Pa zivi ljudi se sve dogovore za PARE pa racunam da ce biti korektni jer sam kod njih kupio puno hardvera a bogami i puno ljudi poslao da tamo kupe takodje.Kad dodju sa kolektivnog odmora jevicu sta je bilo.Pozdrav momci

Bice raspolozeni, jer su se vratili sa odmora, pa mozda i bude OK....

U online cenovniku jedne firme imaju sapphire Radeon x1600 Pro sa 512MB i jedna ista takva ali sa VPU u umenom. Razlika je oko 5e, ali sta je to VPU,za sta sluzi?

Poslednja izmena:
Prije nego sam kupio x1600pro imao sam GeForce FX5700 Ultra za koju sam smatrao da je neispravna zato sto je bilo problema u prikazu slike-pojavljivale se crte raznih boja i zatim bi usledilo nekoliko uzastopnih resetiranja a onda mrak i nista od slike.
Sa x1600pro taj problem se resio ali nakon nekog vremena kompjuter se poceo
naglo resetirati. Mislio sam da je problem u novoj grafickoj kartici koju sam reklamirao i danas (nakon vise od mesec dana) dobio novu:
x1600pro.jpg

Da li neko ima ovakvu verziju? Dok sam imao vremena pokrenuo ATI tool i kaze da je default memory clock na 300 MHz.?????
Problem resetiranja nije nestao, ne mogu koristiti kompjuter duze od 5 minuta, nekad ni ne dodje do windows screena i kontinuirano se resetira dok ne iskljucim. Probao sam i sa radeon 9250 i ponovo ista stvar, a sve te tri kartice rade kod prijatelja na kompjuteru pa cak i ona FX5700 kod koje je ekran stalno bio u stand-by modu.
Da li je neko imao slicne probleme resetovanja i koja komponenta bi mogla stvarati problem?:wall: :wall: :wall: :wall:
Unapred hvala.

Пробај друго напајање

Pokusao sam da pronadjem na forumu da li je neko koristio Eagle titan cooler ali nisam uspeo. Planiram da ga stavim na powercolor x1600pro 512mb. Zeleo bih da znam valja li cemu cemu jer su mi temp. 46C pa do 79C na full.

Dobrodosao na forum.
Moje iskustvo je da su i manji kuleri efikasniji od originalnog (doduse bili su sa bakarnom osnovom) za cak 10-12C°

Vrh Dno