Šta je novo?

X1600pro Agp

Ne znam šta da ti kažem, mene ovaj moto-tomo zabrinjava sa 3600 u 3Dmarku, mnogo brate kilavo na onoliki overklok.

A inače prvih nekoliko strana ovog threada imas moje postove oko OC-a, temperaturnih problema i rešavanja i sl.

Trenutno cat 6.8, taktovi najbolje sa Riva Tuner V2.0 15.8, temp do 65C

Prilozi

• avg fps x1600pro.JPG
    avg fps x1600pro.JPG
    83.3 KB · Pregleda: 61
@zokish Barton 2500+@2203 NF2 са 1,5GB mem dual тако да би било најбоље да Bojsa напише коју је машину тада има пошто мислим да је прешао на PCI-E
@alta Zalman VF700-Cu

Poslednja izmena:
Moto tomo stvarno los rez u 3D marku
Kod mene je sve na default-u i drajver 6.9 3D mark05 score - 4140

@Moto tomo
Sve isto kao i sada, samo sto sam imao Sempron64 2800+ i ploca je bila epox kda3j.....

Poslednja izmena:
da li ste namestali juper za pal na kartici?

Nisam pomerao jumper za pal.Stoji tamo gde je bio.

@zokish
Posto imam sporiju mem. ne mogu da dignem taktove u rivi i da istovremeno izmerim koliko mi se kocka vrti.A nemam ni jedan 3d mark.

Sta ciniti???

Šta činiti po pitanju testiranja ili po pitanju kartice?
Ako je do testiranja, ja sam aktivirao oba programa, pa u Rivi setujem klokove, a u Atitool okrenem kocku za onaj AVG FPS ako treba, mada pre pustim 3DMark05 i on ili pokaže ili prsne.

Ako je do kartice po meni je očigledno da nisi dobio adekvatnu zamenu i imaš puno pravo ponovne reklamacije.

To sam i ja sinoc probao i uspeo da pokrenem oba programa.

Klokove sam doterao da rade na 580 mhz za jezgro i 378mhz*2= 756 za mem.

Sto i nije tako crno.E sad da je to njen neki maximum,sigurno jeste jer nece uvek,ali hoce

uglavnom.Jezgro moze jos sli neznam da li cu uspeti sa ovim taktom memorije.

Problema sa zagrevanjem nemam uopste jer temp ne ide preko 65 stepeni!!

Jesam se bunio i zalio i nervirao prodavce ali bez efekta,jer u svakoj garanciji pise

ADEKVATNA zamena a ne ista i sl. pa mu ta bude adekvatna.

Koristicu karticu jos neko vreme jer imam garanciju od 2 godine i prodacu je sa garancijom od

1 godine pa cu kupiti novu ali nikako cim izadje vec kad malo obajati ako uopste bude imalo

sta da se kupi ili cu je koristiti dok ista bude moglo da se igra na njoj

A tada cu kao i svi=>PCI EXPRES.

TO JE ZIVOT

KO KOGA Z...BE.

POZDRAV SVIMA I HVALA NA ODGOVORIMA

Nazad
Vrh Dno