Šta je novo?

WRC 3 (2012)

Kako ste podesili volan? Mogu samo jacinu ff-a da menjam, nekontrolisano se trese bez ikakve logike..

Ljudi, jel neko uspeo da namesti da Logitech Momo radi kako treba u igri?

Ne razumem se u volane a i malo ljudi sa ovog foruma uopste igra igru, najbolje je da pogledate po racing forumima ili da pitate inside sim racing ekipu na YT, mozda i neko drugi odgovori..

Kada isključim zvuk radi

99% ljudi su slican problem resili podesavanjima u sound manageru, audio channels vrati na 2 i eksperimentisi sa sample rate-om..

Poslednja izmena:
Jel si probao ono da vratis zvuk na 48khz/16bit ili 44/16 u control panelu, ako ti je vec mozda bio na 96khz ili 24bita?

Nije losa toliko igra, malo sam preterao ranije, na haubi moze da se vozi..

Evo jedno ok vreme na Mussari, moze ovo jos dosta bolje.. (izvinjavam se na zvuku, pojma nemam sto je ovoliko glasno)

Poslednja izmena:
Sredio sam problem sa zvukom. Malo čačkao podešavanja zvučne i proradio.
Nego da li se meni čini ili igra ima izražen micro stuttering. FPS od 50-60 imam sve vreme, ali izgleda mi kao da konstantno štuca. Nešto slično fenomenu koji se viđa u CF i SLI konfama pri FPS-u manjem od 60.

Pa ovo je prosto fantastičan reli. Koči u vazduhu :D zbunjunje malo onaj deo po asfaltu, ali čim se sleti na makadam, vidi se koliko je smešno.

^ Pa kad iskljucis sve pomoci onda je sasvim ok, nije ovo simulacija, vise nesto kao Grid u reli fazonu :) A cilj je da problize wrc sport deci :d Al kad godinama ne postoji nista bolje.. ;)

Borise, bolji si od mene za 5 sekundi :D A li ocekivao sam to :)

Tek treba da jurim najbolja vremena al evo jedno, Mexico/Guanajuatito/02:40:28, trenutno trece vreme na svetu :D (pise u leaderboard/record times)
Ubedjen sam da mogu da spustim na 02:38, samo me zanima kako da snimim a da mi fps ne padne na 30? :d Igra je igriva samo preko 40 fps, npr svuda imam 45-50 fps u proseku na max sa 4xAA ali sam sa frapsom probao da snimim jedan video iz NZ i fps je bio takav da je sve seckalo, a pise 30 fps, gpu usage dodatno opadne.. a lag znaci i greske, tako da sta mi vredi da snimam ako cu da vozim ko baba :d

I treba imati mesta na c particiji.. ovo sto snima fraps zauzima mnogo prostora.. jel postoji neki drugi program koji snima video ok kvaliteta a da manje opterecuje komp i zauzima manje prostora?

evo sad sam odvozao Guanajuatito za 02:39:92 al sam opet treci, abs i esp off.

I to bi bilo to, 02:38:27, prvi prema statistici iz igre, moze ovo jos bar 3 sekunde ispod..

Mexico/El Cubilete/02:56:75 i opet prvo mesto. Ja stvarno mislim da sam samo malo iznasprosecan vozac u rally igrama, u ostalim sam cak i losiji, jednostavno volim sam ogravel rally, ako ja mogu da obaram ove rekorde sta tek mogu Boris, 2Saint, Gdin M i ekipa :) Aj imate sigurno gamespy naloge, ulogujte se u igru i da srbi dominiraju u svim relijima :D

Probah ovaj Otates, najduzi stejdz u Meksiku, 06:12:85, cetrvrto mesto, 06:08 je najbolje vreme..

Poslednja izmena:
Probao sam igru i nije lose uopste ali imam jedan problem sa kompom koji pogadja sve voznje kako stvari stoje, ista situacija kao i sa F1 2012. Naime cim izletim malo sa staze kamera se krene nesto tresti, ama bas identicno to se desava i u formuli sto me cudi jer te 2 igre nikakve veze nemaju, ajde da je isti izdavac pa da posumnjam ali ovako... Probacu da snimim ovo da vidite

@ ji4tze

Da na asfaltu je koliko toliko ok za zezanje, zabadaju kocnice, nije naivno spremiti se za krivine pod rucnom i to.. Moze da se igra, na drugim podlogama je dosta losije po meni.

@ hsv

Ja snimam sa Action! programom, deo Mirilis paketa. On je odlican recimo BF3 snimam realtime dok igram i ne primecuje se da snima uopste, ovde mi iz nekog razloga secka, ovo sam snimio po zavrsetku etape kad mozes da gledas replay, i vidi se gubitak frejmova (i ja primecujem micro stuttering blagi dok vozim). Nego da li je moguce da ne moze da se snima replay?? I gde gledas tu tabelu uopste..
Probacu taj mexico kasnije.

Pa moras da imas gamespy nalog.. onda ukucas user name i password u onom prozoru kada pokrenes igru, gde su sva ostala podesavanja (jezik, grafika itd) poslednja opcija network.
Onda nadjes u multiplayer meniju leaderboard i tu imas sve, i rangiranje po ukupnim poenima/levelima i svaki reli i svaki stejdz posebno, rangiranje po vremenima.

Da na asfaltu je koliko toliko ok za zezanje, zabadaju kocnice, nije naivno spremiti se za krivine pod rucnom i to.. Moze da se igra, na drugim podlogama je dosta losije po meni.

Pa zabadaju kocnice i na gravelu :) Nije bas lako biti brz bez pomoci i ne praviti greske, svidja mi se sto je svaka podloga prica za sebe, uzmi i proveri koliko se razlikuje gravel iz Spanije od onog iz Velsa ili NZ npr, meni je sasvim ok i ako naravno moze mnogo bolje. Fizika na snegu je jako cudna i rekao bih manje realna od ostalih podloga..

I neverovatno koliko je ona kamera iz vozila retardirana, posebno i nepreglednim stazama sa puno zahtevnih krivina, NZ i ona sumetina, vozim savrseno, kocnice blokiraju + retardirana kamera, nema sanse da udjem u top 5 u NZ po vremenu, mada sam se trudio samo u 2 stejdza, u onom prvom (Te Akau South) mislim da imam 17. vreme..

Vozim Polo WRC jer mi jedino on prihvatljivo zvuci, po ocenama je gori od DS3 i Fieste koji imaju 100, max ocene a Polo 94, primetio sam da je DS3 malo upravljiviji i mozda malo bolje ''lezi'' na svim podlogama, to je ta razlika verovatno ali mi je Polo gotivan zvog zvuka pa samo njega vozim. I Evo IX ima zvuk koji moze da prodje, ne kao realan vec eto moze da proradi adrenalin uz taj zvuk..

Snake, nisam razumeo u cemu je problem.. kakvo divljanje kamere u svim igrama kad izletis sa staze? mozda da snimis i okacis nedge.

Poslednja izmena:
Gamespy nalog, facepalm, zasto nema offline replay? I vidi se kako je napravljena za asocijalne nove narastaje, sta dodje mi neko i nema da on ukuca svoje ime i obori moj rekord?

Pa ne znam bas o cemu pricas.. jer ne igram MP igre.. ne znam sta ima lose u tome sto je potreban gamespy nalog, da nije toga ne znam kako bi igrao besplatan mp? :D Ovako su bar serveri koliko-toliko stabilni mada ima pucanja ponekad..

Sta ti je tesko da napravis nalog, minut posla, ukucas to i kraj price..

Ne mislim uopste na MP, pricam o tome da kad mi dodje ortak, da on moze da ukuca svoje ime i obori moj rekord, malo ghost car-a, zezanje, vopi.. to je poenta ovakvih igara.

Pa mozda i moze, nemam pojma.. ne znam kako funkcionise u single stage/rally modu.. samo znam da nije power by gamespy ne bi bilo besplatnog mp-a :) A veliko je pitanje da li bih dao 35e za ovu igru, verovatno da jer ne postoji nista bolje al' tek kad dobijem na kladionici.

NZ Te Akau South 02:56:05, sedmo vreme za sada..

Poslednja izmena:
Ma jok, trazio sam. Hvala im na online mp-u ali ova igra je za real mp..

Znam sad o cemu pricas.. vidis nisam o tome razmisljao ranije.

Mislim da je vrhunac ovog wrc kada se igra reli po reli, sa svim stazama, heavy damage itd, sinoc sam sa jednom kul ekipom dobrih vozaca odigrao par takvih relija, vrh fazon jer nema divljanja kao sa light damage, skrsis se i pici dalje i ako shebes jedan stejdz nema veze, kada se igrao ceo reli sa 6-7 staza pazis u svakom trenutku na vreme, ostecenja su velika i svaka greska se skupo placa.

Pa da, totalna asocijala.. I moje ime nije Sebastian Loeb, ccc. Nego de nadje onaj Mexico, na sta lici staza, graficki :D

^zato su uglavnom samo moji rekordi bili u cmr relijima u periodu od 2001-2005 godine, u igraonicama u kraju :d Lepa su to vremena bila, imali smo 1 igraonicu gde su radila 2 ortaka, igralo se za dz ali je i cela noc igranja bila toliko jeftina da je bio bedak da ne platis + smo bili jedina igraonica u koju su dolazile 3-4 cice, da blenu :)

Sta fali Meksiku, osim sto moze da se oslepi :d Ono su kozje staze, stvarno odlicno odradjeno sto se zahtevnosti tice..

Vozio sam malo za vikend konacno :) Karijera mi je skroz retardirana jako je dirtolika sa onim obaranjem zidova ili sta je vec,to me izludjuje... Krenuo sam da vozim championship i svidja mi se,heavy damage iskljuceno sve sem abs-a i ono zabavno je,a opet moras da se trudis. Inace vozim sa fiestom(najbolje mi lezi) sa bumper kamere na gamepadu(xbox).
Stigao sam do portugala,ubi me onaj mexico gde ne smes ni malo da gresis,a burazer mi kaze cekaj da dodjes do argentine :D

A da vidis koliko je tek zabavno bez abs-a :d Ako ti je Meksiko tezak samo cekaj Novi Zeland, Argentinu pa i Italiju i Grcku.

Ja championship nisam jos krenuo, samo mp igram, onaj dirtoliki deo (road to glory) je stvarno retardiran ali je cak i to bolje odradjeno nego u raspalim dirt igrama. Jednostavno moram to da igram da bih otkljucao stare mrcine, group b i bonus automobile pa da posle sa group b jurim rekorde.

Sta bi Borise, kako ide u Meksiku? :)

Sredio sam problem sa zvukom. Malo čačkao podešavanja zvučne i proradio.
Nego da li se meni čini ili igra ima izražen micro stuttering. FPS od 50-60 imam sve vreme, ali izgleda mi kao da konstantno štuca. Nešto slično fenomenu koji se viđa u CF i SLI konfama pri FPS-u manjem od 60.

i ja sam imao taj utisak ali sam imao 40fps. iskljuci FSAA i dobices dosta vise fps a sto je jos vaznije neces imati feeling stutteringa

Pa mozda i moze, nemam pojma.. ne znam kako funkcionise u single stage/rally modu.. samo znam da nije power by gamespy ne bi bilo besplatnog mp-a :) A veliko je pitanje da li bih dao 35e za ovu igru, verovatno da jer ne postoji nista bolje al' tek kad dobijem na kladionici.

NZ Te Akau South 02:56:05, sedmo vreme za sada..

2:56:31... za sad :D...

P.S. 2:55:00 :D

Poslednja izmena:
Nema Borisa, izgleda mu se svidja ovaj wrc :d

2:55, odlicno, moram i ja probati jos jedared.. aj probaj da me oboris u meksiku, ona 2-3 vremena koja sam napisao :)

Nisam igrao, posle cu, ne mogu onaj Mexico uzasno mi izgleda, one stene kao iz Duke Nukem-a :) To mi totalno pokvari zelju za voznjom tako neki los kolorit i grafika :) Hteo sam jos da isforsiram La Mussaru, vidim po YT-u da ima dosta boljih vremena. Kakav je taj NZ?

Poslednja izmena:
U NZ je najgori mazohizam voziti sa kamerom iza automobila :d jer ima mnogo ostrih krivina (ona koja uzbrdo vodi na most je bukvalno manevar kao u vojnom avionu, lomi kicmu :d) i dosta opasnosti (stene, neravnine), mislim pre svega na one delove u sumetini, podloga je neko blato sa sljunkom pa moras i sa gasom oprezno inace gubis mnogo vremena. NZ sam nekako najmanje vozio, sutra cu forsirati taj reli ali sa kokpit kamerom ili onom sa haube, ova iza vozila je horor..

Nisam vise vladar Meksika :d drugi/treci sam, oborio mi rekorde neki Poljak al je bas hc vozac, znam iz wrc 2.

Poslednja izmena:
Guanajuatito - 2:40:27 mada moze jos, zeznuta staza, moze mnogo da se dobije ali i da se izgubi na vremenu.

P.S.Untitled.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno