Borise, ponekad se pitam zasto uopste imam ovu graficku kada me mrzi bilo sta da igram :d Aj cpu mi treba kao i ram, ali integrusu da imam 365 dana godisnje zalio bih moza 20 dana ukupno
Radim sa ocem, blejim, ucim po malo :d, blenem svuda, devojka, ortaci, mtb.. jednostavno ne mrzi da igram igrice, ide to sa godinama, jednostavno mi se sve vise hebe za iste a i sve su tupavije i klonirane..
Zima je izuzetak, volim da igram generale sa ortacima, rally igre i mozda neki epski fps ali i to sve redje.. Volan nemam niti bih dao 200e za bilo koju igracku komponentu tog tipa, koncentracija sve slabija :d, vremena sve manje..
Zato mi je ovaj wrc3 vrh jer je mp besplatan i mogu da ubijem dosadne zimske sate mada sam u poslednja 2 dana igrao wrc3 kao najgori no lifer :d, cak i bez pomoci sam 1 ili 2 trenutno, recimo 55/145 skor i 230+ green sectora

Ali smatram da su mp igraci nubare, tacno se vide da koriste bar abs ako ne i esp ali ne vredi im to nista kada je session kreiran sa hard damage. Ima dosta brzih igraca od mene, ja smatram da sam prosek, ali ovo do sada sam ih pokidao i ako nisam bio upoznat sa stejdzevima i bez asistencija (kazem da sam igrao ''na slepo'' jer su lvl 100 nubare iz wrc2 prvo ucile stejdzeve a onda tek danas poceli da igraju, spanska i portugalska, grcka ekipa uglavom, pa i pored toga sam ih pokidao :d
La Mussara demo 4:18 bez pomoci, pisao sam vec, ali sam se provukao kroz iglene usi, u mp mislim da nisam imao ni priblizno dobro vreme jer u mp jednostavno gledas duhove jos 16 igraca, pazis na vreme, radi adrenalin, koncentracija je slabija.. iskreno, mislim da ste ti, gdin m, 2saint i ekipa brzi od mene u svakoj voznji pa i u wrc3 ako budete igrali, rekoh da mislim da sam samo prosek al eto pokidah ove silne neznalice

Nick mi je prti_for_life.
ipak sam drugi

nisam bio kuci pola dana pa me skinuo sa trona :d sebbo loco flow, ili kako vec, lik je odlican vozac i mislim da ne koristi pomoci i ima neki momo.. ako se dobro secam iz wrc 2 chat-a. Inace vise nema chata u mp, to bas smara jer su dogovori bili jednostavniji, niko nije hteo da vozi group b pa se preko chata lako skupi kul ekipa za jedan group b sampionat sa hard damage..