Igra je dno 🙂 mozda zato sto previse igram F1 2012. Igrao sam Wrc 1i2 i nabedjivao ljude na sk forumu (medju kojima je i hsv bio) kako je wrc2 odlican al ovo... zaostalo u prostoru i vremenu, morao je mnogo veci napredak da bude.
A tek sto sam se zgrozio kad sam video ona stunt i drift ****** ala ken block na ulasku u karijera (ili kako se vec zove mod)... uzas.
Ovo nema veze s'vezom
🙂 Znaci wrc 1 i 2 su mogli da prodju a primetno bolji wrc 3 je dno i to zato sto igras f1 arkadu?
🙂
Chinaski, nema potrebe da iskljucujes AA, igra ima problem samo sa 4xAA i prosto nema veze sa sirovom snagom graficke, sa 4xAA kod mene isto radi i na default i na max oc
🙂 Samo vrati 2xAA i imaces 60fps zakucanih a prikaz je mnogo bolji nego bez AA. Ja drzim na 4xAA i fps je u proseku 45 u stejdzevima gde ima mnogo detalja (sume u NZ i Argentini npr) do 55 fps u nekim stejdzevima. Los port i zato je 4xAA problem tj gpu usage je oko 70%..
I jos nesto, za zvuk i grafiku si u pravu, opet ponavljam da zvuk prosto mora da bude bolji u 2012 godini a za grafika je manji problem ovde (a zvuk pumpa adrenalin), meni su vozila realnija nego u dirt3 (u dirt-u imam osecaj da su sastavljena od plastike, sam dx11 endzin i svetlosni efekti su vrh ali jednostavno automobili deluju manje ubedljivo nego u wrc3) ali i pored ovoga iz nepoznatih razloga su mini countryman i jos neki lose modelovani dok su polo i ds3 sasvim ok, jednostavno ne moze da se poredi budzet CM i Milestone-a koji su tek sada sa wrc 3 uradili nesto znacajno. Znas verovatno da je CM batalio kokpit kameru u Grid 2 jer su navodno troskovi visoki a niko je ne koristi.. zato i ne treba da cudi da polo wrc i ako spola izgleda ok ima komandnu tablu fieste, malo izmenjenu..
A tebi i ostalima koji pljujete ovu igru savetujem da pogledate ovaj klip, likovi su sve realno izneli- ovo nije rbr niti pokusava to da bude, kritikovali su wrc1,2 i veoma su zadovoljni sa wrc 3, zamerke su im zvuk i presaturisana grafika a fiziku i ff su pohvalili, na 15:25 lepo kazu da je igra HC u odnosu na dirt3 a da su stejdzevi 10x bolji i tezi. U svakom slucaju je najbolje da odgledate ceo preview jer likovi pricaju sasvim realno, nemaju interes da brane igru za pare, kao sto to mnogi rade a i ko se to razume vise u simulacije, arkadne-simulacije i arkade od ove test ekipe a i slicnih?
😉
[YOUTUBE]Th_OVkttH0g[/YOUTUBE]
Ja sam veliki hejter i napljuvao sam i dirt2 i 3, dirt1 moze da prodje, obozavam Colin McRae rally igre, posebno 2 i 4, solidan sam arc-sim vozac i u rbr sam bio prosek, preko tastature vozio kad sam bio klinac.. Znaci mislim da mogu da budem realan i da kazem da gresite kada kazete da je ovo djubre i najgora arkada i da su dirt2 i 3 bolji, to je prosto nemoguce osim u slucaju grafike i zvuka, za zvuk respect za dirt ali za grafiku mi se hebe kada dirt2 i 3 mogu da voze deca od 5 godina bez kocenja i to stejdz od 800m i da se ne skrse nijednom :d Potpisujem da u dirt3 automobil zajedno sa vozacem nema ni 100kg a to ovde nije slucaj.
Moj zakljucak je da je igra po fizici izmedju cmr4 i dirt1 sto je u ovoj susi reli naslova vrh, takva je situacija, ali su stejdzevi 10x bolji nego u cmr serijalu a neki i od rbr, sve to + wrc licenca..
Meni je ovo dovoljno da uzivam u najboljoj PC neRBR rally igri jos od cmr4/5 😉
I to pljuvanje decjih dirtolikih disciplina nema neku osnovu jer vas niko ne tera da ih igrate
😉
***a za ovoliki tekst ali sam morao malo da pojasnim neke stvari
🙂
Da je WRC 3 izasao uporedo sa nekom dobrom rally simulacijom naravno da bi bio tezak fail.
A jel cmr5 bio fail u odnosu na rbr?
🙂 Nije, jer cmr5 nije simulacija vec
arc-sim a to je i wrc3.