Šta je novo?

WRC 3 (2012)

Ali je prava rally staza ;)

Ako imas gamespy uloguj se pa prati najbolje rezultate.. za oko 2-3 sekunde me shebo onaj poljak, oko 02:35 je odvozao Guanajuatito.

Svaka cast Rapture, drzis rekord, poljakovo vreme je 02:35:90, sad cu i ja da se prihvatim gamepad-a pa da te skinem sa trona :d

Borise, ako te ovo vreme muci.. sta znam, meni deluje da su esp i abs ukljuceni (mada sam gledao samo 20 sec :d) :

ps 02:36:58 :p jos malo pa si svrgnut za nezvanicnog trona :d

ipak 02:36:10, ne vredi, do sutra si bezbedan :d

http://www.youtube.com/watch?v=5wudW8w35oQ

Poslednja izmena:
Untitled.jpg ...a sad na gamespy, zaludecu se sa ovim nacisto :type:....

...ako samo udri :D, inace ovo je preko tastature, posto volan jos uvek ne funkcionise....bes ga ovaj po lamussari tera vazdusnom linijom :d.

Poslednja izmena:
Igra je dobila 6/10 na Eurogameru. Poprilicno opsiran review.

A ko je jos ocekivao da ce dobiti vise? :) Ne samo tu, nego na bilo kojim dirt/cod placenickim review sajtovima. Pa dirt1, koji je i licio na nesto sto se tice fizike i gameplay-a, dobio je 8/10 i to od ekipa koji dirt2 i 3 proglasise najboljom reli simulacijom sa ocenama 92+ :d, wrc 3 kod njih ima 5/10 ili 6/10.

Sto se Eurogamera tice, pa dovoljno je da vidis sa Dirt3 kod njih ima 9/10 a Showdown (jedna od najgorih visokobudzetnih voznji ikada) ima 8/10 :d :d Toliko o tome..

Sad sam procitao ovaj opsiran review.. :d Cekaj, jesi ti ozbiljan, ovo ti je opsiran test? :) Ja vecu glupost nisam procitao, test koji trazi 2 minuta citanja, dosta toga ironicno napisano a nista nije pomenuto, ovo je sramota ali bukvalno.

Sto se mene tice ja bih dao 7/10 zbog arc-sim fizike u rangu onoga sto je Grid u svom zanru, zbog zahtevnosti i broja stejdzeva, wrc licence i zabavnog mp (mada sam poceo da igram road to glory da bih otkljucao automobile i smem da potpisem da je i taj deo duplo bolje, zanimljivije odradjen nego u dirt serijalu,, nije samo rusenje kapija, ima dosta cistog relija sa svim mogucim automobilima sto je vrh).

Ako ovo od mene ima 7/10, sto je realna ocena, dirt 2 i 3 bi imali jedva 5/10 ali to je zato sto mene niko ne placa da hvalim djubrivo od naslova ;)

Isključio sve gore navedeno, malo manje secka, FPS skoro pa isti. Za onako krš grafiku, trebalo bi da ima 150 FPS.

Slazem se, igra treba da leti sa 100+ fps ali ja imam 60 fps zakucanih sa svim podesavanjima na max i 2xAA, vec sam pisao o tome, 4xAA ubija performane jer je port los. I kada imam 60 fps igra klizi, sa 45-50 fps takodje ali u NZ npr u onoj sumi je primetan lag, ipak drzim 4xAA jer mrzim iskrzanost grafike.

Poslednja izmena:
E kad ne mogu da editujem post.. mozda ne bi bilo lose da produzite editovanje na bar 2h.

Mozda ce znaciti ovi komentari vama sa volanima.. mada sumnjam da niste podesavali al sta znam..

[YOUTUBE]8p34Gli64S0[/YOUTUBE]
Friend, you play wrc 3 on pc, right? Because the game lock the wheel at 180°. But you can modify this, in logitech profiler, settings of game, you have an option that say: "allow adjustements as the game settings". You must disable this and put your degress that you like. I play wrc 3 with 540° and works perfect. :)
just played today with 540° and it was hard and i really enjoyed taking u turns and other corners with little drifting. So much better than 180° but i had to lower FFB because wheel was damn hard to control haha

Arkadna igrica,

Kao da ne zele da naprave dobru voznju za PC, dobro i za Sony postoji samo GT
Postoji jedan fudbal i to je to

Valjda niko nece da ulaze pare kada ce 90% jadnika kao ja da skine za dz igricu

Uglavnom ova igra je njesra

@stoned

Nije igra los port nego je taj stari FSAA mnogo zahtevan, ako ti smetaju ivice ubaci fxaa ili smaa injector koji imaju minimalan uticaj na fps, ili eventualno forsiraj msaa iz control panela.

inace:

[YOUTUBE]Qh6-BFwWikE[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]e7237bobMAo[/YOUTUBE]

Sad sam procitao ovaj opsiran review.. :d Cekaj, jesi ti ozbiljan, ovo ti je opsiran test? :) Ja vecu glupost nisam procitao, test koji trazi 2 minuta citanja, dosta toga ironicno napisano a nista nije pomenuto, ovo je sramota ali bukvalno.
Mislio sam da ces skontati sarkazam :)
Uradili su review preko qrca..

Sto se tice dirt3 meni je bio ultra fun, iako ne podnosim ken block $ranja niti sam probao cak da ih igram. Bio mi je odlican u split screenu i samo reli stejdzevi sa ortakom... milina. I graficki a i upravljivost mi lezi u drtini. Ocena 8/10 je spot on. Mozda cak i 9 za onaj ultimate edition koji je doneo sve dlcove u jednom.

Takodje mislim da je i 6 ocena ok za ovaj naslov.

Pa dobro, postujem :)
Malopre sam na silu igrao dirt3 jedno 15 minuta sa onim grip modom (i za to vreme presao jedno 8 stejdzeva :d) i nema sanse da igram tu igru, neki elementi fizike su prihvatljivo odradjeni jer ipak Codemasters ima veliko iskustvo ali sta vredi kada je totalno neinspirativno za voznju, smaranje najgore, jos su staze kao autoput :d Automobili lebde i imaju 70kg sa sve vozacem.

Gdin M, sa ovom fizikom je igra i trebala da izadje.. sa ovim promenama nema nista od mp.. objasnili su u komentarima zasto. Valjda ce i zvuk editovati pa da bar uzivamo u boljoj fizici i zvuku u sp i jurimo najbolja vremena :)

Nije igra los port nego je taj stari FSAA mnogo zahtevan, ako ti smetaju ivice ubaci fxaa ili smaa injector koji imaju minimalan uticaj na fps, ili eventualno forsiraj msaa iz control panela.

ovo poslednje mislim da znam kako da odradim a ovaj fxaa ili smaa injector.. kako to odraditi?

Jel ova tabela najboljih vremena ukljucuje i one sa pomocima i bez?

Opet sam probao da podesim volan po nekim savetima, ne vredi, ili nesto nije u redu ili je toliko retardirano uradjen force feedback. Fizika nije dostojna volana pa se necu ni cimati vise, nameracio sam se na La Mussaru, trenutno 4:09.18 sa bas dosta gresaka, veceras spustam ispod 4 :)

WTF? Ja juce prvi put vozio LA MussaVu i zavrsio je sa 4:33.xxx! I to sam bas vozio kao ludak s obzirom da je vozim prvi put. I da, vozio sam prvu grupu, Citroen.

Sasvim je moguće. Prođi stazom jedno 20-30 puta, naučićeš je napamet. Onda samo cepaj i koči kad baš-baš moraš.

WTF? Ja juce prvi put vozio LA MussaVu i zavrsio je sa 4:33.xxx! I to sam bas vozio kao ludak s obzirom da je vozim prvi put. I da, vozio sam prvu grupu, Citroen.

+1

2-3 puta vozio i ispod 4:29.xxx ne moguuuuu!!!!!! Iznervirao se i ugasio komp.

nameracio sam se na La Mussaru, trenutno 4:09.18 sa bas dosta gresaka, veceras spustam ispod 4

I jesi spustio ispod 4min? :)
Sinoc sam probao La Mussaru i za mene bar skoro savrseno odvozao ali sam se skrsio pred samim sicljem, sa ds3, moja procena da nije bilo udesa oko 04:13, probacu da spustim ispod 04:10 i necu vise da se cimam oko te staze, onaj pocetni deo na asfaltu najvise gresim, ili sam spor ili kasno kocim.

Aj batalite te stejdzeve za babe :d, prebacite se na gravel, rupe i stene :d

Evo nekih vremena od malopre, realno jos uvek ne znam ove staze pa kapiram da mogu jos po 5 sekundi brze.

New Zealand

Te Akau South 02:56:05 (ovo je vreme od pre neki dan).
Ahuroa 02:58:93
Brooks 02:02:44
Da dodam jos Batley, sad odvozah, to je onaj extended, zahebano u pm, posebno deo u sumi 05:23:99, 17. vreme, prvi je 20 sekundi brzi al ja ne vidim nacin kako ovde da budem brzi od 05:10..

Italy Sardegna

Sa Linea 03:20:71
Gallura 03:22:11 Italija je bas nepregledna, zato je i teska ali je i podloga zahebana + mnogo neravna.

Rally Agentina

Cassila Negra 04:03:51 Mislim da je ovo herojsko :d vreme, trece za sada, pri kraju sam zakacio jbnu stenu ali samo malo, sigurno sam sekundu izgubio. Najbrzi je neki lik sa 04:01:40

Acropolis Rally

Klenia Mycenae 03:26:79
Pissia 03:53:12
Keffalari 03:55:67

Mexico
Otates 06:12:85 (od pre neki dan), cetvrto vreme za sada, ovo je onaj Extended stejdz u Meksiku, mislim da mi je majica bila mokra posle ovoga :d, najbolje vreme je 06:06:72 i ubedljivo vodi taj lik. Mislim da su sva ova sto sam nabrojao izmedju treceg i semog mesta za sada.

I jedan savet za sve ove stejdzeve koje sam naveo - budite brzi ali se cuvajte dzombi, stena, prepreka (posebno vazi za Grcku i Meksiko) a u Argentini i NZ svega ovoga + uklete sume :d :d Svaki stejdz je trazio po 2-3 kompletna restarta jer sam vec u prva 2 sektora imao udese koji su dalju voznju cinili cistim gubljenjem vremena :d

negravel :D staze me uopste ne privlace da ih vozim i da se preznajam..

e borise, vidim izdominirao si La Mussaru , rekord je 04:02 a ti si sesti, respect :)

2-3 puta vozio i ispod 4:29.xxx ne moguuuuu!!!!!! Iznervirao se i ugasio komp.

jbha brate, u tome i jeste fazon ove igre, ja sam npr jako los na asfaltu, ili prebrz pa se skrsim ili bas spor, uzmi probaj nekoliko puta pa kad naucis stazu bice ti lakse.. meni se npr desava da popodne vozim kao lud u mp a onda uvece ne mogu da se sastavim, tako i jutros uzas a sada sam postavio nekoliko odlicnih vremena..

Poslednja izmena:
E vidiš ja letim asfaltom, a ovo ostalo me hebe :D

Beton ima najbolju fiziku ovde i Spanija kida sa stejdzevima, ovo ostalo onako.. Mada generalno i u CMR sam vise ubijao na betonu :)

Pa najlakse je uraditi fiziku za beton :) Ja sam uvek bio los(iji) na tarmacu, od cmr2 i starih ps naslova do ovog wrc 3, jednostavno nemam zelju da vozim.. uglavnom sam prebrz i kasno kocim=udes i onda mogu da se pozdravim sa dobrim vremenom. Al opet zavisi, imam dosta onlajn pobeda u Francuskoj i Nemackoj, Spaniji u ovom wrc ali to je rezultat sto nisam kaznjen za prebrzu voznju :d

Borise, aj ti malo na gravel :) ja sam odusevljen sa tim stazama.. bas su pravi rally izazov.

Da dodam jos- Acropolis Rally/Thiva 03:53:57, 15. vreme a prvi je 10 sekundi bolji, nije mi jasno kako da skratim za jos 10 sekundi kada sam bas ok vozio uz par manjih izletanja na travu, bas je tezak drugi deo jer je staza uska kao za mtb, bukvalno taman Polo da stane..
Elikonas 03:26:41, cetvrto mesto, moze ovo bolje al' je rizicna staza..

Poslednja izmena:
Odvozao thiv-u , vreme nadjite pod nikom 3dmagare :p...

Svaka cast brate, vidim drugi si :) Tj prvi si :d
Spustio sam na 03:50.65 i sad sam sesti :D

:d

probaj Ziria
03:46.83, 7. mesto. (uz disturbed :d)
Kefalari 03:55.67, takodje 7.

Nije los ovaj wrc3, ne pamtim kada sam nesto igrao duze od 30 min u poslednje vreme :)

Poslednja izmena:
Mislim da u ziri-i nema sanse da stignem do 3:40, aj probacu kefalari veceras :)...

Moraces da se potrudis jos malo u Ziria i Klenia Mycenae :p a u Kefalari smo skoro pa egal :d

Sad ponovo odvozao guanajuatito, i jos poboljaso vreme, kad na tabli imam sta vidim lik spustio ispod 2:32:00 :whip:, steta sto nema odvojenih tabeli, sa i bez "ortopednih" pomagala :D.

Ima bagova sa vremenima ili su citeri vec poceli.. ne mogu sad tacno da navedem ali misim da sam video par vremena tipa 0:38.78 :d a drugo vreme je realnih npr 03:46.41..
A taj za Guanajuatito.. deluje realno vreme, verovatno je u odnosu na nas dvojicu nasao 1 precicu vise :d

Sad vozio onlajn Acropolis reli od 3 stejdza sa 16 igraca, drugi bio :d, dobio me neki spanac za 2 sec :d, u poslednjem sektoru bio 3 i po sekunde iza mene i ja malo iskulirao da se ne bi skrsio i jos poslednju krivinu prodjem ''skolski'' sa laganim gasom kad imam sta da vidim, drugi sam i to sa 0.01 zaostatka :d

Nema sanse da vozim brzo u mp kao u single stage modu, jednostavno pratim jednim okom vremena drugih igraca, razliku i gresim ili sam oprezam i sporiji..

Evo ti jos jedan gravel izazov :D

Argentina/Amboy 04:00.56

Poslednja izmena:
Koliko ljudi bre igra ovo kad mi i sa piratima smo tu negde u top 10 gde god odvozamo :D Mussara 4:06.96, strasno kakve greske pravim, nikako da spojim sve bez ijedne vece greske.

Ti si jos po tim asfaltima? :D Aj kad vec toliko volis tarmac sta kazes za Monte Karlo, Nemacku i Francusku? Slabo sam ih vozio ali deluju dobro odradjene staze za dosadne tarmac relije :d

A za 7 dana je bilo skoro 2300 onlajn igraca :d sto je uspeh za wrc i milestone.. ima uvek punih sessiona sa 16 igraca, bar 2-3 ali slepci igraju na light/medium damage i uz glasanje pa non-stop biraju samo najlakse staze..
Ali opet nadje se i odredjen broj krstenih igraca..

Vozio Francusku, smor je, presiroke staze i cudan tarmac, Spanija je najbolja. E da drugar je danas Argentinu vozio, ona mi deluje fino. Necu se smiriti dok bar 4:03 ili 4:02 ne napravim

Jeste ali je zato asfalt mokar i ima dosta ludih krivina pa me po dinamici voznje francuska podseti na cmr 2 u arcade modu :) Nemacka je track racing fazon, siroko sve al dobro je za uzivanje u brzini posle ovih kozjih staza :) MK je ok u sustini ali trebali su da kombinuju delove suvog asfalta sa mokrim, zaledjenim asfaltom i snegom, blatom, kako je i u realnosti ali dobro.. MK je 100% icy tarmac..

Evo probah La Mussaru posle par dana, 04:16.59, onaj pocetak me ubija koliko gresim :)

Poslednja izmena:
Vozio Francusku, smor je, presiroke staze i cudan tarmac, Spanija je najbolja. E da drugar je danas Argentinu vozio, ona mi deluje fino. Necu se smiriti dok bar 4:03 ili 4:02 ne napravim :)

Ima bagova sa vremenima ili su citeri vec poceli.. ne mogu sad tacno da navedem ali misim da sam video par vremena tipa 0:38.78 :d a drugo vreme je realnih npr 03:46.41..
A taj za Guanajuatito.. deluje realno vreme, verovatno je u odnosu na nas dvojicu nasao 1 precicu vise :d

Sad vozio onlajn Acropolis reli od 3 stejdza sa 16 igraca, drugi bio :d, dobio me neki spanac za 2 sec :d, u poslednjem sektoru bio 3 i po sekunde iza mene i ja malo iskulirao da se ne bi skrsio i jos poslednju krivinu prodjem ''skolski'' sa laganim gasom kad imam sta da vidim, drugi sam i to sa 0.01 zaostatka :d

Nema sanse da vozim brzo u mp kao u single stage modu, jednostavno pratim jednim okom vremena drugih igraca, razliku i gresim ili sam oprezam i sporiji..

Evo ti jos jedan gravel izazov :D

Argentina/Amboy 04:00.56

Nije varao sigurno, pao je na drugo mesto ;), :p...

Vrh Dno