Šta je novo?

WRC 3 (2012)

Pa ja sam sa ove 2 sekunde ubrzanja dobio tako sto sam preleteo preko trave u onim lakat krivinama i sto sam pred ciljem prilicno skratio, to je to, mozda mogu brze koju desetinku ili postoji jos neka precica tamo na pocetku, na brdima gde treba reduktor :d

Jel podesavate kola? Final Gear itd?

U mp nisam nista, danas sam tek malo probao sta mi najvise odgovara ali su i default podesavanja automobila ok, bar u slucaju evo IX mada kapiram da su slicna za sve..

Poslednja izmena:
Ma sigurno, ne moguce je ostvariti vreme od 2:20.. sad videh nekog lika 00:08 :D Jel podesavate kola? Final Gear itd?

Pa ja sam sa ove 2 sekunde ubrzanja dobio tako sto sam preleteo preko trave u onim lakat krivinama i sto sam pred ciljem prilicno skratio, to je to, mozda mogu brze koju desetinku ili postoji jos neka precica tamo na pocetku, na brdima gde treba reduktor :d

Samo produzis pravo, odnosno levo pored drveta na uzbrdici :d punom brzinom, i on te respawn-je iznad njega i tu dobijes 1s :D, imam snimljen replay okacicu sutra :)....

^cekaj, na pocetku tamo? :)

Nemas pojma koliko je respawn bagova bilo u wrc2.. uzas, sada su ispravili sve to i stavljali prepreke itd ali ne vredi, nisu mogli sve da pokriju..

Sad sam bas tako preprecio i respawnuje te ispred te dve krivine

Ocu ovo :D

Steta sto video ima problem sa zvukom..

[YOUTUBE]Z99-XRb86F8[/YOUTUBE]

Da bas ti to treba za ovu igru :D

Sinoc i ja instalirah ovo cudo, sta znam nista narocito ali opet zanimljivo za poigrati se. NEgo imam problem, uopste ne mogu manuelno da podesim auto, imam G25, i kad udjem u manuelna podesavanja auta, otvoren ja prvi tab koji mogu da menjam, ali nikako ne mogu da predjem na ostale tabove. U coskovima pise da se na njih prelazi stiskanjem noznih papucica ali ma koliko stiskao iste nsita se ne desava, takodje tastaturom itso ne radi kad je ustekan volan i izabran kao kontroler. Preporucena setovanja su ok ali moze vise da se izvuce iz auta i ostvare mnogo bolja vremena ako se auto preciznije podesi...

*** ja nemam Joy takod a ne mogu da menjam,... cekacemo HSVa da vidimo ima li on resenje :D

Da bas ti to treba za ovu igru :D

:D

Al dobro, voze ljudi i nfsove sa slicnim tripovima, cak su i dirt2,3 fino odradjeni za volan al' ako oces da vozis cilim :d

Za sve ostale koji ne mogu da podese - nemam ja volan, igram preko gamepad-a ali wrc 3 je dobio podforum na VVV team forumu, znaci igra ce imati podrsku i buducnost, vec su pocela modovanja, tu je tema sa zeljama za wrc4, bagovi, problemi.. i verovatno mozete da nadjete resenje :)

http://www.teamvvv.com/en/forum/view_forum/WRC-3-forum-supported-by-WRC-GreekFans

A mozete da procitate poslednjih par strana iz ove teme, mozda pominju slicne probleme..

http://www.nogripracing.com/forum/showthread.php?t=291212&page=6

AU ovaj mexico je da se polome ruke vrti vamo vrti tamo :D vec vidim sutra upalu misica od mexica :D

Eve ga :

veselo, pa ti si vise vozio po onim kaktusima i agavama nego po stazi :D

Evo i moje voznje, nisam los nakon s obzirom da sam zbog glupih tenkica batalio bio voznje, a i ne mogu lepo da podesim auto zbog volan bug-a:

Poslednja izmena:
Kojim programom snimate? fraps ili..? Smara sto fraps snimak osrednjeg kvaliteta sa 30 fps isporuci na hdd u vidu fajla od 5GB+ :d i jos to posle treba smanjiti u Vegasu..

Rizmal, igras li mp i koji ti je nick?

Kojim programom snimate? fraps ili..? Smara sto fraps snimak osrednjeg kvaliteta sa 30 fps isporuci na hdd u vidu fajla od 5GB+ :d i jos to posle treba smanjiti u Vegasu..

Rizmal, igras li mp i koji ti je nick?

Tek sam prekljuce instalirao igru pa ocu da vidim kako se auto ponasa na kojoj podlozi a i da se prisetim voznje jer dugo nisam nis vozao (bio navucen na sugavi wot). Pretpostavljam da i s ovim 3. Delom moze da se igra mp iako je narodska verzija igre? Videcu danas kad dodjem s posla dal mogu u mp taman da vidim dal igra vuce stari acc s kojim sam djirao wrc1 ili moram da pravim novi pa cu ti poslati pm.

Sto se tice snimanja ja to radim XFom otprilike 1 stage je oko 2.5gb a onda ga xf kompresuje i automatski kaci na xf profil i YT medjutim trenutna verzija ima problem sa konverterom pa sam video konvertovao pomocu jetaudio-a.
Msi afterburner takodje moze da snima video al nesto sto sam na brzinu gledao da podesim nije radilo kako treba

Igrica je igriva, ali brate nekada se slatko nasmejem kada provalim kako se auto ponaša. I dalje mi je Dirt 1 bolji :p Jedino što ovde automobili teže više od 500g, pa to pored dužine i broja stage-ova dođe kao jedini plus u odnosu na "prašinu". Realno je i dalje bolja grafika u Dirt1 koji je izašao 2007 god (ako me pamćenje dobro služi), nego u ovom friškom ostvarenju.

Rizmal, mozes da igras sa bilo kojim gamespy acc, ako si vec igrao wrc1 online to je onda to.

Sharpshooter, pa ja se nasmejem i kada vidim ponasanje automobila u nekim situacijama u cmr2 i cmr5 koje imam instalirane trenutno :) Ipak su to samo igre za ubijanje vremena, rbr je posebna prica mada je po mom misljenju i ta igra vise preteska nego realna, prava realnost je kada sednes u automobil i izadjes na stazu ;)

Dirt1 ima solidnu grafiku i za danasnje standarde, sa prirodnijom saturacijom ali od blura i blooma itd moze da se oslepi :d Imam i dirt1 instaliran i stvarno nema sanse da igram pored onoliko prenapucanih efekata, fizika nije losa ali samo na asfaltu, na gravelu je vec polu-cilim :d i jedino je blokiranje kocnica ok odradjeno, zvuk takodje a upravljanje je malo retardirano. Ipak volim ponekad da odvozam random stejdz ali sam tu igru presao par puta i nikad vise..

@HSV-nick u igri mi je rizmal, mnogo se bre cceka da se odigra 1 partija smorilo, a koliko vidim dosta ljudi koristi asistencije u mpu. Steta sto se to ne moze zabraniti :(

U pravu si.. bombardovacemo ih zahtevima za hc mp mod u kome bi sve pomoci bile iskljucene uz heavy damage al' nesto mislim da bi ti session-i bili prazni :d

Uglavnom kada vidis kreiran sampionat sa light damage i voting sistemom biranja mozes slobodno da zaobidjes, nubare biraju samo 1 stejdz iz Monte Karla, 2 najsporija iz Svedske, a Finsku i Nemacku obozavaju :d, ne znam kako im ne dosadi da iz svog straha i neznanja non-stop biraju jedne iste staze, dno. A ako kojim slucajem igra izbaci Argentinu, Meksiko ili Portugal - e pa tada svi glasaju za super special stage-ove :d
Od 16 igraca bar njih 6 nece uspeti da dodje do cilja za 45 sekundi, znaci dnf a imaju level 20+ pa ti vidi kolike su to neznalice kada na stazi od 4-5 minuta kasne po 45+ sekundi za prvim :d

Rapture, moraces jos da se potrudis u Amboy-u :p probaj i ostale iz Argentine, ja sam najlosiji u El Condor, jos nisam usao u top 10, ostale sam fino odvozao :) U Amboy sam te skinuo sa trona :d sa 4 kompletna restarta, bez onih flashbackova.

Inace, jedan od najzanimljivijih stejdzeva, extended, Otates u Meksiku, juce sam postavio najbolje vreme, 6 sekundi bolje od prethodnog, 06:06.30 i to u mp sampionatu :D

Poslednja izmena:
U amboy-u sam se potrudio, ali u kondor vise ne ulazim :d...

Moraces jos malo da se potrudis u Amboy-u :p 6 restarta cele staze :d A nije mi jasno kako da popravim vreme za 7 sekundi u El Condoru, prvi je onaj poljak..
Aj probaj sss Cordoba, podloga je vrh al' i nisam bas nesto brz, videces i sam.

Italija je brutalna al' ima izgleda jos nekih precica pa ima mesta za napredak :d

Poslednja izmena:
Instalirao je pre 2-3 dana i mogu reci posle duzeg vremena neka reli igra za PC koju vredi igrati. Grafika zadovoljavajuca, fizika i upravljivost zanimljivi i dovoljni da traze konstantu koncentraciju u toku voznje, ali prastaju sitne greske. Ostale stavke igre manje bitne, tipa road to glory i ostalo, posto cu najveci vremenski period igranja ove igre meni biti u mp-u ili s ortacima uz pivkanu u medjusobnom obaranju vremena po stejdzovima.
El Condor bolje da su nazvali El Infierno, ono moze da se odvoza bez udaranja samo sa patrolnom brzinom. :D
La Musara 4:05:90, prvi sektor mozda mogu da spustim za sekund, al do kraja stage-a nevidim gde moze da se nadoknadi jos sekund, sekund i po da bi se stiglo prvo vreme. :/

To vreme s pomocima ili bez?

Ene boris vise nije najbrzi :d Svaka cast Subaru, ja sam La Mussaru odvozao za 04:13.xx i nema sanse da se cimam vise, los sam na asfaltu.

Au 3d magare al imas srece, za malo da te stignem u El Condoru (04:12.91) :D Izgleda je kljuc u onom stenovitom prvom delu, to sam sada odlicno odvozao i znacajno popravio vreme. Borise, prebaci se na Argentinu, Italiju, NZ, Meksiko, Portugal i Grcku :p

Poslednja izmena:
Iskljucio sam onaj rewind ili kako se vec zove, posto je za mene beskoristan, kad god ga upotrebim prvih sekundu-dve auto nereaguje na komande i igrica mi stuca, uvek nadrljam jos vise nego pre upotrebe na neku foru, ostalo nisam dirao, na offroudu manuelno saltam posto je onda nepotrebna kocnica vise manje. Vozim na tastaturi, jos uvek nisam uspeo da namikerim volan kako treba. Al zato precice nekoristim, ne zato sto sam ja fin nego zato sto nisam naso jos uvek korisne. P.S. za asfalt mu stavi max lock na sredinu, a prednji i zadnji lock mu podigni za po 2, menjac na sredinu da nebi imao gubitke na offroudu.

Znaci igras sa pomocima pri kocenju i stabilnosti, ne racunam to vreme onda :p

sad me i ti podcenjujes. :) Sem abs-a ostalo je iskljuceno, tako je po difoltu nisam ni dirao. Mada nesto sumnjam da sa pomocima moze bolje vreme da se napravi. Sad cu proverim. ;)

Nazad
Vrh Dno