Šta je novo?

WRC 3 (2012)

Kakvi bre debeli klinci, o cemu se ovde prica, pa ovaj WRC failuje na gomili polja i debelo kopira taj isti Dirt (discipline) serijal koji pljujes na jedno par foruma i stotinu tema. :D Ovi iz Milestone-a ima jos debelo da uce dinamiku vozila i animacije, a to sto je fizicki model malo vise loose nego u odnosu na Dirt ne znaci nesto da je ta "fizika" mnogo bolja nego Dirt. To se najbolje vidi kada se WRC moduje sa onom advanced fizikom, kako se automobili iako sa vecom inercijom, ocajno krecu preko terena.
WRC je ok igra samo zato sto je u pitanju jedini "true" reli, ali kao celokupan proizvod, pogotovo kako izgleda voznja je u neku ruku veoma malo bolja od Dirta, dok na vecini ostalih polja debelo failuje. A jos je gadnije sto im je ovo treca uzastopna igra koju stancuju...

^ +1

To samo da te podržim u nadolazećem ''prepucavanju''. Uleteću ako počneš da gubiš (mada ne verujem da ćeš). :D

Znas i sam da to nije realno :d

@Gdin M

Ovo je treci wrc i Milestone ima jedno 100000 x manji budet od Codemastersa a izbacuje generalno bolju rally igru, Milestone prakticno nema ni budzet ni iskustva u rally zanru a Codemasters ima ko zna koliko godina i nekoliko najboljih arc-sim rally naslova i prakticno neogranicen budzet pa je svaki dirt sve veca akrada :d Ja ne znam koga tu treba podrzati i koju kompaniju treba da bude sramota.

Ovaj WRC ne moze da ima veci uspeh jer nije dovoljno sim da bi privukao veliki broj rbr igraca (mada ih ima, provereno) a u isto vreme nema fensi endzin za debelu decicu sa posterom Ken Bloka u sobi :d

WRC3 ima odvojene te dirtolike zaebancije u road to glory modu (a ako cemo posteno i to je bolje/teze/zahtevnije odradjeno od kenblokizma i gymkhana u dirtu) i to je samo pokusaj da ljudi nesto i zarade.

Sve si rekao tj priznao - wrc3 ima ''malo'' bolju fiziku od dirtova, pa to meni znaci 5x vise nego dx11 grafika i bolja animacija ponasanja ogibljenja (dzaba ti animacija kada lebdis iznad tla :d) dobro ni wrc3 nije mnogo odmakao ali je svakako bolji i tezi za igranje, kada se na sve to dodaju 10x teze i duze staze, wrc licenca dirt u mom slucaju samo moze da ostane visokobudzetna prljavstina jer nemam nameru da razgledam dx11 grafiku i slusam zvuk po cenu fizike, duzine staza i uopste reli smeka, ako je uopste moguce fokusirati se na zvuk i grafiku i stejdzu od 378m u kom ima par naznaka krivina :d

wrc3 je niskobudzetna igra, mozda i poluproizvod sto se tice zvuka i animacije ali je i takav veci izazov od dirt nebuloza, ovo je jos jedan pokazatelj koliko je reli zanr otisao u k...c i ja cu svakako da podrzavam ovo sto Milestone radi jer..
A jos je gadnije sto im je ovo treca uzastopna igra koju stancuju...

.. je mnogo gadnije/odvratnije da nekadasnji majtori arc-sim reli voznji sada izbacuju sve *****nije igre koje i ne mogu da se nazovu ozbiljnim relijem, (a jos je zalosnije da imaju podrsku navodnih cmr fanova), oni nazaduju od dirta1 a milestone sa smesnim budzetom ide napred, nema sta vise ovde da se kaze ;)

Poslednja izmena:
Posto vidim da ti kolicina green smajlija dostize max, necu mnogo da se upustam u neko ubedjivanje. Procitaj ponovo i skapiraj sta znaci kada ovi talijani sa disciplinama i razvojem fransize kopiraju tu istu "prljavstinu", a inace sto se tice budzeta, da, sigurno im se ne ne isplati i nemaju para pa zato svake godine stancuju ovaj "poluproizvod". A tek produkcione vrednosti i kvalitet "simulacije" gotovo da se nije odmakao za sva ta tri dela, sto moze samo da ukazuje koliko i njih zabole za ovu igru pa su je samo malo vise nasminkali ili jednostavno ukazuje da nemaju talenta ako za tri proizvoda jedva da su se makli sa iste tacke.

Pa i ne moras da procitas, ionako ne bi imao odgovor :)

Ljudi su iskopirali prljavstinu u posebnoj discipliji koju ne moras ni da igras, sve je to odvojeno od pravog reli sampionata ;) Jedina zamerka je to sto group b i ostala matora vozila nisu dostupna u tom sampionatu i mp nego ih otkljucavas kroz road to glory koji je da budem iskren i zanimljiviji i tezi od dirt2/3 ''karijere'' :)

A tek produkcione vrednosti i kvalitet "simulacije" gotovo da se nije odmakao za sva ta tri dela, sto moze samo da ukazuje koliko i njih zabole za ovu igru pa su je samo malo vise nasminkali ili jednostavno ukazuje da nemaju talenta ako za tri proizvoda jedva da su se makli sa iste tacke.

Ima i cod serijal vrh produkciju pa je djubre a i pored toga je ultra popularan, to nije nikakvo merilo a ovi mucni Italijani drze reli zanr na aparatima za odrzavanje zivota i wrc3 kakav god da je bolji je reli od dirtova (koji i nisu reli) i predstavlja korak napred a codemasters i njihovo cedo dirt u svakom novom izdanju donosi sve krace staze i nazaduje (dirt2) ili stagnira (dirt3) u odnosu na prvu prljavstinu.

A to sto se dirt fanovi oslanjaju na placene testove po netu.. tragikomicno, mozete lepo da cujete utiske insidesimracing ekipe koji nisu nikakav hvalospev o wrc3, jedostavno ljudi realno sagledase stvari i rekose da je wrc3 i pored svih mana definitivno more hardcore than dirt2/3 i da u odnosu na njih predstavlja manju arkadu i bolju rally igru a ne instant zabavu za wannabe vozace (da ne kazem decicu sirom sveta koja bacaju na ken bloka)

Aj da ne budem veliki hejter, dirtove treba posmatrati kao neke arkadne limunade za par popodneva pa sam cak i razmisljao da instaliram dvojku ako udari neka kisa ovih dana :d cisto da se zezam malo sa subaru masinama i uninstall.

Poslednja izmena:
omg :)

a ovi mucni Italijani drze reli zanr na aparatima za odrzavanje zivota

a to kaze neko koje okacio ovo:

Evo ga i prvi gameplay video :d Ali ko zna, mozda ova totalna arkada i ne bude losa onlajn (besplatna :D) zaébancija.

[YOUTUBE]bOp5USGIQrw[/YOUTUBE]

+

kopiranje disciplina i donekle audio-vizuelnog interfejsa "prljavstine" =

samo ukazuje na sta oni ciljaju i kakve produkcione vrednosti i ili talenat imaju. A ti i dalje nastavljas a nisi ni procitao sta sam napisao vec si nasumicno naredjao tipa, cod, dirt, debeli klinci rednekovi. Batali to i pogledaj svet malo realno, taj isti Milestone nije uopste daleko od toga sta tebe iritira, samo treba R&D i marketinski tim da se okrenu u tom smeru, a debelo pokusavaju. :) Igra ti se svidja jer ima reli sampionat i to je ok, niko ne spori, ali izvlacis neke paralele i pljujes po igri koja je domaci zadatak Milestone timu i koji se ocigledno ugleda na nju.

Poslednja izmena:
U sustini ne polemisem sa ljudima koji pisu lol, omg itd al ajde.

Kakve veze ima sto su izbacili ovu arkadu? :) kakav jadan pokusaj izvlacenja :d Pa sta je onda showdown, u odnosu na to djubre ovaj Powerslide bar ima neke veze sa relijem :d

Ljudi su sa smesnim budzetom objasnili codemastersima kako izgleda rally igra :d koliko god to jadno/pateticno zvucalo, objasnili su im kako treba da izgledaju staze a cak su i ti amateri zbudzili i bolju fiziku (za koliko god) ma sta ti pricao :) To je dokaz koliko se codemasters sprda sa svojom istorijom i cmr brendom koji su stvorili.

A to sto mucenici pokusavaju da zarade nesto ubacivanjem sporednih disciplina.. i mene to smara ali dokle god imaju cistokrvni rally deo nema problema a i rekoh ti da je i road to glory mnogo tezi i zanimljiviji od gluposti iz dirtova, uz bolju fiziku i tehnicki zahtevnije staze.

I rekoh ti, wrc je jedina nova rally igra koja ma koliko niskobudzetna/nedovrsena bila jer dirt od dvojke ima veze sa relijem kao aca lukas sa progressive metalom :d

Poslednja izmena:
U sustini ne polemisem sa ljudima koji pisu lol, omg itd al ajde.

Ah, izvini, trebao sam da stavim bar dvocifren broj zelenih smajlija, mozda bi ti tako vise paznje privukao. :) U svakom slucaju ako nisi skapirao sta sam napisao - nisi, slobodno nastavi svoje jevandjelje po reliju...

I ja mislim da je bilo dosta.. :)

Vrh Dno