Da se dodam, i ja sam uzivao u Vanilli i TBC-u, ti periodi igranja su mi najomiljeniji, ali "times change, people change" kako kazu u filmu, odnosno, red je da se nove stvari ubace i izbegne monotonost.
Pitanje za ljude koji nisu pauzirali ove godine WoW:
Ja sam negde par meseci prestao da igram pred pustanje patcha gde druid dobija neke solar i lunar sposobnosti ili moci. E sad, koja je fora s tim, resio sam da nastavim malo i sa druidom koji je 68. cisto da i njega dignem i spremim za ekspanziju, ali skroz me zbunjuju te nove Lunar i Solar magije (ako tako mogu da se nazovu) i ne znam koja je poenta toga, kakve su to izmene, zbog cega i sve ostalo.
Imam ja iskustva sa druidom, jer sam ga igrao oko 3 i po godine bez prestajanja, ali tad kad sam igrao, ove sposobnosti koje sam naveo nisu postojale 🙂 Zato pitam nekog ko sad trenutno igra, jer ja sam od skora presao da igram sa shamanom (tipa zadnja 4 meseca)
Enha shaman jeste jako slab dmg dealer trenutno, ja sam donekle i batalio na mesec i po dana wow, onda posle izlaska patcha 4.0 i onih silnih promena, kada sam usao u character sheet i izvalio da mi je smanjen AP za 1000, da radim duplo manji dps nego inace u raidovima, i da 3k gs magovi rade 5x veci dps od mene :/
Ne mogu da tvrdim sta je bilo ranije, jer tad jos nisam bio u ovoj gildi, ali par ele shamana koje imamo kidaju sto se tice DPS-a. Doduse, moguce da su sredili i enchantmenta sad sa 4+ patchevima. Ako ti ench vise odgovara, svakako da treba da ostanes na njemu, a razlika u DPS-u ne treba da ti bude primarna na ustrb zabave. Enchanment je uvek bio neuporedivo more fun, to je cinjenica. 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari