Da se dodam, i ja sam uzivao u Vanilli i TBC-u, ti periodi igranja su mi najomiljeniji, ali "times change, people change" kako kazu u filmu, odnosno, red je da se nove stvari ubace i izbegne monotonost.
Pitanje za ljude koji nisu pauzirali ove godine WoW:
Ja sam negde par meseci prestao da igram pred pustanje patcha gde druid dobija neke solar i lunar sposobnosti ili moci. E sad, koja je fora s tim, resio sam da nastavim malo i sa druidom koji je 68. cisto da i njega dignem i spremim za ekspanziju, ali skroz me zbunjuju te nove Lunar i Solar magije (ako tako mogu da se nazovu) i ne znam koja je poenta toga, kakve su to izmene, zbog cega i sve ostalo.
Imam ja iskustva sa druidom, jer sam ga igrao oko 3 i po godine bez prestajanja, ali tad kad sam igrao, ove sposobnosti koje sam naveo nisu postojaleZato pitam nekog ko sad trenutno igra, jer ja sam od skora presao da igram sa shamanom (tipa zadnja 4 meseca)
Enha shaman jeste jako slab dmg dealer trenutno, ja sam donekle i batalio na mesec i po dana wow, onda posle izlaska patcha 4.0 i onih silnih promena, kada sam usao u character sheet i izvalio da mi je smanjen AP za 1000, da radim duplo manji dps nego inace u raidovima, i da 3k gs magovi rade 5x veci dps od mene :/
Ne mogu da tvrdim sta je bilo ranije, jer tad jos nisam bio u ovoj gildi, ali par ele shamana koje imamo kidaju sto se tice DPS-a. Doduse, moguce da su sredili i enchantmenta sad sa 4+ patchevima. Ako ti ench vise odgovara, svakako da treba da ostanes na njemu, a razlika u DPS-u ne treba da ti bude primarna na ustrb zabave. Enchanment je uvek bio neuporedivo more fun, to je cinjenica.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari